Otan Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 Kurňa, mne přeobjednali na úterý ráno, již se nemůžu dočkat, hned se pochlubím. Beru nové alpiny - komplety.:papa Citovat
majty Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 tak tak... prezouvani si necham az na zimu Citovat
automale Odesláno 19. říjen 2009 Autor Odesláno 19. říjen 2009 Původně zaslal: oddie ... a na konec týdne předpověď 15° to hej, ale ja jazdim vacsinou na vecer alebo skoro rano a to uz teplota nad 10 stupnov asi nepojde :-) dnes rano som uz skrabal skla a na mostoch som potkal namrazu. Citovat
Czedisonek Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 přesně tak, nebuď kruťas Oddie, manželce jsi taky nenařídil aby sundala teplou podprsenku :D:D Citovat
oddie Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Vzhledem k tomu, že žádnou manželku nemám, je to přirovnání poněkud mimo mísu... Citovat
Czedisonek Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Manželka je někdy príma věc, věř mi Jinak nejde o přirovnání, ale o to, že předpověď je fajn věc, když vychází. A taky jde o to, že řada lidí jezdí ráno, večer, v noci, v lese, na mostech a tak. Takže abych to uvedl na pravou míru tak kolega v práci říká : \"hlásili přízemní mrazíky, musím říct manželce aby si vzala teplou podprsenku\". Prostě a jednoduše 15 stupňů může být i na Silvestra a čekat do poslední chvíle jak naznačuješ je podle mne zbytečné. Může se stát že je člověk pak zaskočen a stane se zbytečná nehoda. To si radši ty zimáky o půl mm ojedu. Za mne vše. Citovat
Otan Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Tak jsem se vrátil: Ale ne z hradu, ale ze servisu. Konečně mám taky obuto - nové komplety tzn. disky se zimními pneu Michelin Alpin a3 za krásnou cenu. Takže, když jsem obu, samozřejmě bude krásně. Ale ať.:D:D Citovat
Kekros Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Vím, že o kolech je toho zde popsáno dost, ale mám teoretickou otázku. Chci si na zimu koupit plech. disky, už mám vyhlídlé rozměrově přesně podle TP, ale problém je v tom že mám mít ET 50 a ty co mám vyhlídlé mají ET55. Tak se chci zeptat, jestli někdo nezkoušel dát na své autí rozměrově stejná kola, ale s drobet větším ET. Bojím se, abych neškrtal o podběh. Citovat
dolly1010 Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Já mám v TP ET18 a kola mám ET20. Je to v milimetrech a nemyslím si, že by těch 5 mm něco pokazilo. Jde teda o to jestli más třeba snížený auto a tak Citovat
Kekros Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 ne ne, mám všechno originál a nechci to nijak měnit, ale nevím, jak moc velký rozdíl dělá těch 5 čísel ET. Jestli je to jen 5 mm, tak by to bylo prima, ale vůbec nevím, jak se to měří, tak ani nevím, jestli s tím nebude potom problém. Toto je pro mě tabu . Citovat
Dave_k Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Kolo Ti zaleze 5mm do auta. Myslím, že tam je dost vůle na to aby ani neškrtlo. Citovat
oddie Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Ad manželka, už jsem jednu doma měl, takže docela i vím, jaké to je. Ad předpověď, je mi celkem fuk, nejezdím denně a auto nepotřebuju, když mi nasněží, jet s ním nemusím, nadto mám volně k dispozici dílnu se zouvačkou a vyvažovačkou, takže si to přeházím klidně v neděli večer, když na to přijde. Chápu, že ten, kdo potřebuje auto denně a musí se do seervisu objednt předem, už má přezuto, ostatně totéž lidem i sám doporučuju, ale holt to tak nemá každý Mmch. pokud byste někdo chtěl o víkendu přezout plecháče (elektrony nedělám, nechci riskovat poškrábání), možná budu mít volno, uvidím v pátek, co bude... Citovat
oddie Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Tak jak přezouváte? Pokud nemáte přezuto, jste v Praze, a potřebujete přezout v jiný než všední den kvůli nedostatku času, máte šanci tuto středu (státní svátek), nikam pryč nejedu, takže klidně přezuju. Praha 6, cena mírná... Citovat
vendelinek Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 Tak já už konečně o víkendu,nebudu to už dál protahovat:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.