Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: oddie

... a na konec týdne předpověď 15° :P

to hej, ale ja jazdim vacsinou na vecer alebo skoro rano a to uz teplota nad 10 stupnov asi nepojde :-) dnes rano som uz skrabal skla a na mostoch som potkal namrazu.

Odesláno

Manželka je někdy príma věc, věř mi :super

Jinak nejde o přirovnání, ale o to, že předpověď je fajn věc, když vychází. A taky jde o to, že řada lidí jezdí ráno, večer, v noci, v lese, na mostech a tak. Takže abych to uvedl na pravou míru tak kolega v práci říká : \"hlásili přízemní mrazíky, musím říct manželce aby si vzala teplou podprsenku\".

Prostě a jednoduše 15 stupňů může být i na Silvestra a čekat do poslední chvíle jak naznačuješ je podle mne zbytečné. Může se stát že je člověk pak zaskočen a stane se zbytečná nehoda. To si radši ty zimáky o půl mm ojedu. Za mne vše.

Odesláno

Tak jsem se vrátil: Ale ne z hradu, ale ze servisu. Konečně mám taky obuto - nové komplety tzn. disky se zimními pneu Michelin Alpin a3 za krásnou cenu. Takže, když jsem obu, samozřejmě bude krásně. Ale ať.:D:D:D

Odesláno

Vím, že o kolech je toho zde popsáno dost, ale mám teoretickou otázku. Chci si na zimu koupit plech. disky, už mám vyhlídlé rozměrově přesně podle TP, ale problém je v tom že mám mít ET 50 a ty co mám vyhlídlé mají ET55. Tak se chci zeptat, jestli někdo nezkoušel dát na své autí rozměrově stejná kola, ale s drobet větším ET. Bojím se, abych neškrtal o podběh.

Odesláno

ne ne, mám všechno originál a nechci to nijak měnit, ale nevím, jak moc velký rozdíl dělá těch 5 čísel ET. Jestli je to jen 5 mm, tak by to bylo prima, ale vůbec nevím, jak se to měří, tak ani nevím, jestli s tím nebude potom problém. Toto je pro mě tabu :(.

Odesláno

Ad manželka, už jsem jednu doma měl, takže docela i vím, jaké to je. Ad předpověď, je mi celkem fuk, nejezdím denně a auto nepotřebuju, když mi nasněží, jet s ním nemusím, nadto mám volně k dispozici dílnu se zouvačkou a vyvažovačkou, takže si to přeházím klidně v neděli večer, když na to přijde. Chápu, že ten, kdo potřebuje auto denně a musí se do seervisu objednt předem, už má přezuto, ostatně totéž lidem i sám doporučuju, ale holt to tak nemá každý :) Mmch. pokud byste někdo chtěl o víkendu přezout plecháče (elektrony nedělám, nechci riskovat poškrábání), možná budu mít volno, uvidím v pátek, co bude...

Odesláno

Tak jak přezouváte? :)

Pokud nemáte přezuto, jste v Praze, a potřebujete přezout v jiný než všední den kvůli nedostatku času, máte šanci tuto středu (státní svátek), nikam pryč nejedu, takže klidně přezuju.

Praha 6, cena mírná...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...