Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak já už mám přezuto.... Sava Eskimo S3 tak jsem na ně zvědavej..... Když jsem v sobotu v noci jel z Chlumčan tak jsem si říkal že je dobře že jsem už přezul, silnice se už docela leskla a mlha byla taky parádní, sice nevim jestli byl mínus, ale lepší trošku sjet zimáky než tahat auto z příkopu :D

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

no taky už jsem koukal na předpověď a pravděpodobně v týdnu nechám přezout..přeci jen jezdím do práce brzo ráno a po dálnici a nechci riskovat, že v týdnu něco přes noc napadne nebo namrzne a já budu mít na kolech letňáky..a vím taky jaký je to shánět na rychlo pneuservis, kterej by mi přezul gumy na ráfku a to během hodiny, kdy se vrátím z práce než zavřou, zatímco se objednává třeba na týden dopředu:bojim

Tak máš přezout v Lipníku ( :D to máš pět minut ke dvoum pneuservisům a můžeš si i vybrat :D ) :aut

Jinak asi taky tento týden přezuji. :myslim

[upravil dne 12/10/09 Pinďa]

Odesláno

právě sem přezul:D

a trvalo mě to celkem cca 45 minut, než sem se vrátil zpět ze dvora domů, takže nejsem tak dobrej jako ti co píšou přezuto za 10 minut:D:D:D:papa

Odesláno

Dolly - tahle zima ještě ani nezačala, štvát Tě může až někdy v březnu - pokud s ní máš vážně problém už teď, papej hodně sladkýho, ať to vypětí Tvé nervy zvládnou (infarkt prý už může dostat i - náctiletý)

[upravil dne 12/10/2009 Medvěd]

Odesláno

miluju zimu, ale jen v teplíčku buď doma a nebo za volantem:)

Máme ve zvyku vždy když napadne novej sníh a není ještě uježděnej tak si jen tak jedeme někam na výlet, mám rád jízdu na sněhu:super

Odesláno
Původně zaslal: Voighta

Taky zbožňuju první čersvej sníh tak 3cm a k tomu prostorný prazdný parkoviště.Pak to nemá chybu,teda do chvíle než přijedou měštáci. :)

:super:super:D:D já čekak kdo to napíše první....... máme tady na to uplně krásný letišťátko a dá se tam uplně luxusně rozjet

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...