Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.kolem vstřiků je nějaká mastná kapalina,ale nevím co to je.může to znamenat nějakou vážnou závadu?motor 2,0 HDI 2000.Krat jsem měl oddělaný poprvé tak nevím jak dlouho to tam je.auto mám 2 roky

post-0-14109610186459_thumb.jpg

Odesláno

A pokud nemáš tak hadrem na šroubováku. Prostě to vytři a občas na to koukni, ale kdyby to bylo vážný, asi by to bylo horší. Jinak na učtvrtýho vstřikovače (stojíš před motorem tak vpravo u převodovky) se to u modelů se vzduchovou klapkou rosí olejem normálně. Na závadu to nějak extra není...

Odesláno

to myslíte vážně že lezete každý měsíc pod kryt.jÁ jsem ho zdělal protože se tam utrly dva gumové silentbloky na přichycení krytu.tak to skusím umyt a budu to sledovat.ještě je za motorem na plechařině takový mastný film jakoby na to odletoval olej.Tak nevím jestli je to stejná příčina.díky za odpovědi.du to umyt

Odesláno

:D Dobre že aj interiér ti nezasvinili od oleja :potlesk

Inak mne to robí to isté, pri vstrekoch mám také kaluže oleja ale nejako som nezisťoval že odkial to kvápe, olej mi to nežere tak neriešim :mad:

Odesláno

muze to byt nafta nebo olej ...

pokud nafta, tak se jedna o netesnost vysokotlakeho potrubi, staci pretesnit, utahnout ...

pokud olej, tak muze byt zpod vicka nalevaciho otvoru oleje, vicko uz propousti, cili nove vicko, nebo tesneni u vika ventilu, to se da taky vymenit ....

ja jsem se zhrozil, kdyz jsem kouknul pod kryt a v mistech vicka vsechno zasrane od oleje, jsem myslel, ze tesneni vika ventilu, ale na radu jsem koupil nove vicko otvoru a zatim je klid, olej nikde ... jen u jednoho vstriku mam sem tam louzicku nafty ... ale momentalne neresim :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...