Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 rok později...
Odesláno

Chtěl bych se zeptat, potřebuji dolit brzdovou kapalinu ale jiz nemam musim koupit, musim koupit stejny typ? Nevim co je tam nyni, je to naoranzovele. Staci koupit nejakou brzdovou kapalinu a jen dolit?

Odesláno

Opravdu nikdo nevite jak tu kapalinu doplnit? Potřebuji možná 2dcl, kterou mám koupit

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Pokud někdo z Vás potřebuje vyměnit brzdovou kapalinu a je z Prahy, tak mám pár lahviček nové, originál Peugeot brzdové kap. navíc. Nechce to někdo?

Ahoj Pane, brzdovka by se měla měnit co 5 let pokud vím, i když je jako, že dobrá. Já zrovna schánim, kde bych koupil za dobrý brzdovku a zadní kotouče a desky. Co tvoje cena ?

Odesláno
Původně zaslal: vector

Původně zaslal: destiny

Pokud někdo z Vás potřebuje vyměnit brzdovou kapalinu a je z Prahy, tak mám pár lahviček nové, originál Peugeot brzdové kap. navíc. Nechce to někdo?

Ahoj Pane, brzdovka by se měla měnit co 5 let pokud vím, i když je jako, že dobrá. Já zrovna schánim, kde bych koupil za dobrý brzdovku a zadní kotouče a desky. Co tvoje cena ?

ja bych rekl kazde 2 roky a nebo 60 000km, podle toho co prijde driv ;)

Odesláno
Původně zaslal: MMMMM

Pánové, ještě mi nikdo neodpověděl na můj dotaz

to musíme ? Máš tam žlutou DOT4 tak si jí kup a dolejt jí snad zvládneš sám ne ?

Ještě se můžeš pro klid podívat na normu tuším, že je to

ISO 4925 • SAE J 1703 • FMVSS 116

Na dolití ti stačí malé balení za pár korun. Doporučuju nechat jí změřit a když tak vyměnit a ne jen dolévat.

Odesláno

Pro dolití musím potom odvzdušňovat brzdy, napadlo mě nádobku vysát nějakou injekční stříkačkou co to jde a kapalinu dolít. Někdo to tady psal při výměně kapaliny do serva. Sice to není úplně ideální ale acpoň něco. Co vy na to?

Odesláno

Pro dolití musím potom odvzdušňovat brzdy, napadlo mě nádobku vysát nějakou injekční stříkačkou co to jde a kapalinu dolít. Někdo to tady psal při výměně kapaliny do serva. Sice to není úplně ideální ale acpoň něco. Co vy na to?

Že máš nápady, jako děti z mateřský školky.

Odesláno

hehehe, a kdyz to udelas takhle nekolikrat za sebou, s adekvatnimi prestavkami na to aby se to dostatecne promichalo, tak teoreticky limitne v nekonecnem case budes mit vymenenou brzdovku bez vypousteni brzd ;)

to jsou napady :o:D Kdyz si nejsi jistej co tam mas za brzdovku a jak je vlastne vubec stara, nech si ji premerit, ale nejspis bych se na to vykaslal a nechal ji preventivne vymenit uplne, pri tom, pokud mas na zadni naprave bubny, muzes udelat inspekci brzdovych prasatek, jestli netecou a tak vubec

[upravil dne 19/4/06 Ferry]

Odesláno

Po samotném dolití nemusíš odvzdušňovat brzdy, pokud v nádobce ještě něco zbylo (tedy nenasálo to vzduch).

Odpovědi, čím to dolít, se nedočkáš, protože nikdo neví, co tam máš, jestli originál Peugeot, anebo tam už někdo něco přilil.

Takže jestli to chceš mít dobře, tak radím výměnu kapaliny za origo Peugeot, a a? to projde i prasátky do odvzdušňováků.

Anebo (bez výměny) dolévej origo Peugeot, tím to snad nepokazíš.

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

hehehe, a kdyz to udelas takhle nekolikrat za sebou, s adekvatnimi prestavkami na to aby se to dostatecne promichalo, tak teoreticky limitne v nekonecnem case budes mit vymenenou brzdovku bez vypousteni brzd ;)

to jsou napady :o:D Kdyz si nejsi jistej co tam mas za brzdovku a jak je vlastne vubec stara, nech si ji premerit, ale nejspis bych se na to vykaslal a nechal ji preventivne vymenit uplne, pri tom, pokud mas na zadni naprave bubny, muzes udelat inspekci brzdovych prasatek, jestli netecou a tak vubec

[upravil dne 19/4/06 Ferry]

No to jo, ale z těch trubek se nikdy nepromíchá... :D

Odesláno

Ja som si chcel tiez vymenit brzdovu kvapalinu az som prisiel na to ze nejaky magor mi zalomil odvzdusnovaci srob na prednej lavej brzde ..neviete ako sa to da vybrat a vymenit?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...