Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je tady mezi vámi znalec Šumavy? :myslim

Předloni jsem byl na podzim týden ubytován v Čenkově Pile a byl jsem plně spokojen.

Letos jsem opět zvolil s manželkou Šumavu a budu v době 17.-24.10. v Nových Hutích.

Odesláno

Šumava bývala SUPER, když se ještě dalo v létě po cestách normálně chodit bez obav z toho, že mě za zatáčkou sestřelí rozjetý peleton cyklistů.

Jinak Šumavu mám rád, hlavně okolí Kašperek a Prachaticko - jen ta vlna cyklonadšenců mě coby pěšákovi poněkud leze na mozek.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Na svých toulkách po šumavských hvozdech jsem nepotkal ani živáčka s výjimkou pár němců.

Jediné mínus bylo , že hospody byly zavřené a tak došlo na vlastní zásoby :D

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Každej rok na konci prázdnin sjíždíme horní tok Vltavy je to super a při tom návštívíme Rožmberk ,Cˇ. Krumlov nebo Zlatou korunu vodácký hospudky taky super.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Prosim vás chystáme sa splavit Teplú Vltavu, máte nejaké rady kde je dobrý kemp, kde nalodit a vylodit a podobne. Je to chránená oblast tak aby sme bez problémov parkovali. Kemp privítame s dobrou hospodou, a dobrým pivem na čepu(žádné europatoky).:roker

Za dobré rady vopred dakujem

• O 2 měsíce později...
Odesláno

S tou chráněnou oblastí nevím přesně tam je omezená splavnost a odvoz je myslim placenej. Mi jezdíme z kempu u veverek je to nad Rožumberkem a první přespání máme v kempu pískárna :superv sobotu jezdíme do Zlaté koruny no a v neděli obligátní staročeské placky na pravim břehu a končíme kousek pod zatkovejma tak AHOOOOJ třeba se tam potkáme.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...