Miku Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Je tady mezi vámi znalec Šumavy? Předloni jsem byl na podzim týden ubytován v Čenkově Pile a byl jsem plně spokojen. Letos jsem opět zvolil s manželkou Šumavu a budu v době 17.-24.10. v Nových Hutích. Citovat
pavloucha Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 Rejštejn,Nové městečko-několikrát a teď plánuju Soumarskou hospodu,jó Šumava to je záruka Citovat
Medvěd Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 Šumava bývala SUPER, když se ještě dalo v létě po cestách normálně chodit bez obav z toho, že mě za zatáčkou sestřelí rozjetý peleton cyklistů. Jinak Šumavu mám rád, hlavně okolí Kašperek a Prachaticko - jen ta vlna cyklonadšenců mě coby pěšákovi poněkud leze na mozek. Citovat
Miku Odesláno 27. říjen 2009 Autor Odesláno 27. říjen 2009 Na svých toulkách po šumavských hvozdech jsem nepotkal ani živáčka s výjimkou pár němců. Jediné mínus bylo , že hospody byly zavřené a tak došlo na vlastní zásoby Citovat
byny Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 Každej rok na konci prázdnin sjíždíme horní tok Vltavy je to super a při tom návštívíme Rožmberk ,Cˇ. Krumlov nebo Zlatou korunu vodácký hospudky taky super. Citovat
chup Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 Prosim vás chystáme sa splavit Teplú Vltavu, máte nejaké rady kde je dobrý kemp, kde nalodit a vylodit a podobne. Je to chránená oblast tak aby sme bez problémov parkovali. Kemp privítame s dobrou hospodou, a dobrým pivem na čepu(žádné europatoky). Za dobré rady vopred dakujem Citovat
byny Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 S tou chráněnou oblastí nevím přesně tam je omezená splavnost a odvoz je myslim placenej. Mi jezdíme z kempu u veverek je to nad Rožumberkem a první přespání máme v kempu pískárna :superv sobotu jezdíme do Zlaté koruny no a v neděli obligátní staročeské placky na pravim břehu a končíme kousek pod zatkovejma tak AHOOOOJ třeba se tam potkáme. Citovat
OK406 Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 Šumava to sice není, ale ohledně ryb je to ráj !!! Jedná se o Vltavu od Purkarce až po Kořenskou přehradu včetně Hněvkovické přehrady a soutoku Vltavy a Lužnicí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.