Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

tempomat  

1. 1. tempomat

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tempoše mám, a, je to bezva, akorát u 807 při zapnutém můžu šlapat na plyn, jak chci, plyn se přidává na páčce. A s tím omezovačem mám pocit, že se to nastaví v poči, a, ten pak hlídá překročení nastavené rychlosti, ale to nepoužívám.:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

Jde to do 306ky (starej model) a na kolik to asi tak výjde? :)

jde, jak origos peuegot ( stejne dily jsou pouzite pro 306, 406, 605, citroen XM a Xantia ) nebo univerzal

ceny jsou ruzne, u originalu zalezi na vrakaci pripadne prodejci ktery rozebira auto, u univerzalu pocitej s cca 6000

Odesláno

jo taky bych si tempomat nechal líbyt s tim co najezdim, ale na ten neoriginál se necítím... sice sem videl velmi hezky navod.. ale znam se.. co je moc to je moc... par dratku no problem, ale jak sem videl delani nejakyho drzaku a nejakou kualtou vec ktera se msuela jaksi taksi upravovat tak sem to psychicky vzdal na to proste nemam... a nechat to nekde delat by bylo k nezaplaceni... skoda ze ten original nejde.. teda si to aspon myslim prej to mam stary.. :blablabla

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

ja ve schematech pro 406 starsi model nasel jakesi zapojeni nejakeho bzucaku pro varovani prekroceni rychlosti, patrne se nastavila aktualni rychlost vozidla a pri jejim prekroceni zaznel varovny signal

To bych chtě. Ale ten signál bych používal pro něco docela jinýho.. ;-)
Odesláno

mam neorigo, dvoupamětovy a pouzivam furt , funguje mi uz od 25km/h a muzu tam mit jakou chci rychlost , spotřeba klesla tak že i tchan s hdi závidí. ne nejezdim jako duchodce :D

Odesláno

2Chepp mě to vyšlo na 112$ z amééériky :D i s tou nádobou, která tam je jen pro sichr, jinak to stojí 89$ plus počta asi 50$, ale pokaď máš nějakého známého v americe, tak ti to může poslat on (přebalí to, napíše na to dárek a přijde to levněji a nebudou se v tom celníci šťourat)

návod byl o zapojení napájení a dvou drátků (jeden na signál rychloměru a druhej na pedál brzdy a spojky - dokoupen rozpínací kontakt v elitu za 120 Kč plus držáček origo pežot za 20 Kč) a předělání origo páčky (z Polska za 650 plus 200 počta) a dvě odpoledne s bratrem (jedno instalace hardware, druhý odpoledné protažení drátů do kabiny a dozapojení) takže celkem cca 3000 sakum prdum :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...