Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, moje baterka uz dosluhuje.. bohuzel po minule majitelce jen 55Ah, a k tomu priserna supermarketova znacka filson... stara cca 4roky... byl tam papirek se zarukou... ale problem je ze koukam, vic jak 60Ah, mozna 65 se tam nevejde... a to sem chtel 74Ah.. aby to startovalo v cajku i v zime... davate tedy vsichni fakt takhlec maly baterky, nebo ten drzak trošku zohnete aby se tam vešla velká ?

Odesláno

Prémiová značka môže mať rovnaké rozmery pri väčšej kapacite. Pre benzínový motor určite stačí 55 - 60 Ah. Ja mám 60-ku v 405ke 1,9 a fungovala v zime bez problémov.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj,taky mě čeká výměna baterky,ale nevím jakou mám koupit-nejde o značku ale o kapacitu.Mám 2,0HDI a budu vděčný za každou radu.

Odesláno

Obecně je u diesela lepší vyšší kapacita.

Koupil jsem 306 s už vykuchaným kaslíkem na baterku, takže se mi tam vejde akorát 74Ah a tu tam taky teď o víkendu dám novou. Vartu Silver Dynamic. Potřebuji denně spolehlivě žhavit+vyhřívání sklo, zrcátka, klima a další, takže tak.

Jen pozor na rozměry - u těchto větších bývá i výška 195cm a ten patla, od kterýho jsem to před lety koupil, tam takovou nějakou narval a udělalo to bouli do kapoty... :grr

Odesláno
Původně zaslal: Lluciano

Jen pozor na rozměry - u těchto větších bývá i výška 195cm a ten patla, od kterýho jsem to před lety koupil, tam takovou nějakou narval a udělalo to bouli do kapoty... :grr

To ti věřím. Skoro dvoumetrovou baterku narvat k motoru musí bejt fuška :D

Odesláno
:D:D:D hej toho sem si asni nevšim, a to že já si takejchdle věcí všímám....... jenom by mě zajímalo jakou má délku, jesli se vejde alespon místo sedaček:D:D
Odesláno

predevcirem mamine v piskotu doslouzila 72Ah bosch silver bo tak nejak. bylo ji asi 5 let. jsem z ni velmi zklaman. kdyby piskot nechytal na prevaleni, tak by ho to posledni pul rok ani nenastartovalo. tak si mamina koupila vartu 74Ah a v pohode se vesla.

tu boschku zkusim narvat do svoji megyny a myslim ze by jeste 2 roky v benzinaku slouzit mohla.

v megyne mam 62Ah bosch silver asi 4roky. a kdyz posloucham radio bez motoru 10minut tak uz nenastartuje. takze ke me uz boschku ee.

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

Původně zaslal: Lluciano

To ti věřím. Skoro dvoumetrovou baterku narvat k motoru musí bejt fuška :D

:D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...