Petr605 Odesláno 28. červenec 2004 Odesláno 28. červenec 2004 a emisema. Emise mám poloviční, než je limit a to mně ani nefunguje EGR. Takže je jasný, že je tam úplně na ho...... Z technický akorát netěsnost a prasklina na výfuku. Jsem vysmátej. :D:D:D ...jo a světla bez těch sklíček jsou v pohodě. Technik si ničeho nevšiml, akorát pošteloval náklon a OK.:papa:papa Citovat
k.malik Odesláno 29. červenec 2004 Odesláno 29. červenec 2004 Tak blahopreji, ja ji mam od kvetna uspesne take za sebou a bez problemu. Citovat
Spec Odesláno 1. srpen 2004 Odesláno 1. srpen 2004 Tak to já nevim, jestli projdu. Teda techcnicky bych snad prošel, ale mám tam všude dost černý folie na sklech. Už jsem to takhle koupil a sundavat se mi to zatim nechce. A to myslim klasickou technickou neprojde. Citovat
Petr605 Odesláno 1. srpen 2004 Autor Odesláno 1. srpen 2004 No, byl jsem potom druhej den s otcovou 205 a ta má nehomologovaný fólie na sklech a bylo to zapsáno ve vážných závadách. Ale jestli by to kvůli tomu neprošlo, to nevím, protože neprošla kvůli zadním brzdám (nesouměrný účinek). Citovat
k.malik Odesláno 4. srpen 2004 Odesláno 4. srpen 2004 No ja mam take folie na sklech a v kvetnu na technicke me upozornili, ze budou mit na STK vzornik folii a to pry rozhodne zda vyhovuji ci ne. Zatim to bylo bez problemu. Pozn. znamej ma papiry na prodej P605 SVDT rok 1992 Citovat
Spec Odesláno 4. srpen 2004 Odesláno 4. srpen 2004 No, tak já mám známýho na technický....takže to ani nebudu legálně zkoušet. Citovat
Fusion Odesláno 4. srpen 2004 Odesláno 4. srpen 2004 spec: nápodobně a hlavně kvůli tomu, že v Brně se čecká na technickou měsíc a stejnak bych ji neudělal, radši si pár stovek připlatím a mám klid. Citovat
Spec Odesláno 4. srpen 2004 Odesláno 4. srpen 2004 Napsán autorem Fusion spec: nápodobně a hlavně kvůli tomu, že v Brně se čecká na technickou měsíc a stejnak bych ji neudělal, radši si pár stovek připlatím a mám klid. Jo, přesně tak..chci mít klid...tak to ani nezkoušim... možná se někdy odhodlá, ale zatim ne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.