Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

a emisema. Emise mám poloviční, než je limit a to mně ani nefunguje EGR. Takže je jasný, že je tam úplně na ho...... Z technický akorát netěsnost a prasklina na výfuku. Jsem vysmátej. :D:D:D:D

...jo a světla bez těch sklíček jsou v pohodě. Technik si ničeho nevšiml, akorát pošteloval náklon a OK.:papa:papa:papa

Odesláno

Tak to já nevim, jestli projdu.:(

Teda techcnicky bych snad prošel, ale mám tam všude dost černý folie na sklech. Už jsem to takhle koupil a sundavat se mi to zatim nechce. A to myslim klasickou technickou neprojde.

Odesláno

No, byl jsem potom druhej den s otcovou 205 a ta má nehomologovaný fólie na sklech a bylo to zapsáno ve vážných závadách. Ale jestli by to kvůli tomu neprošlo, to nevím, protože neprošla kvůli zadním brzdám (nesouměrný účinek).

Odesláno

No ja mam take folie na sklech a v kvetnu na technicke me upozornili, ze budou mit na STK vzornik folii a to pry rozhodne zda vyhovuji ci ne. Zatim to bylo bez problemu. :papa

Pozn. znamej ma papiry na prodej P605 SVDT rok 1992

Odesláno

spec: nápodobně

a hlavně kvůli tomu, že v Brně se čecká na technickou měsíc a stejnak bych ji neudělal, radši si pár stovek připlatím a mám klid.

Odesláno
Napsán autorem Fusion

spec: nápodobně

a hlavně kvůli tomu, že v Brně se čecká na technickou měsíc a stejnak bych ji neudělal, radši si pár stovek připlatím a mám klid.

Jo, přesně tak..chci mít klid...tak to ani nezkoušim... možná se někdy odhodlá, ale zatim ne :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...