Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute, takze by som sa chcel spytat, ci niekto nepocul alebo nevie o nejakom obchode s karosarskymi dielmi v Polsku. Sa mi mari, ze v Gliwiciach alebo kde. Viete mi niekto poradit blizsie? Dikes

Duplicitní vlákna smazány. Dodržuj pravidla fóra!

Díky, Béďa.

[upravil dne 23/9/2009 Béďa]

Odesláno

najdeš to hned--běž tam,kde jdou všichni...,ano,chodím v neděli

zaparkuj na hlídaném a zaplať--dost se tam ztrácí auta...:(

[upravil dne 23/9/09 ozzy56]

Odesláno

Znamy sa siel z toho posrat ked tam raz bol, ze sa tam da zohnat totalne vsetko a ze aj ked nemaju, tak zozenu (asi preto tam miznu tie auta:aut) ... ja osobne by som sa na to vykaslal, ked si predstavim naklady na cestu a jednanie s poliakmi, to si radsej kupim tu:roll

Odesláno

já bych naopak návštěvu doporučil všem co to mají nedaleko,takovou autoburzu pravděpodobně ještě neviděli,jet například ve čtyřech,rozdělí se tím náklady na dopravu a koupí tam opravdu všechno...,stánků mraky i na různá občerstvení,chce to mít prachy a být tam kolem osmé hodiny ranní:papa

Odesláno

No tak hej, najlepsie mat dodavku, dopredu sadnu 3 ludia a ak kazdy nieco privezie, tak by sa to oplatit malo, videl som odtial fotky, a je to fakt ako autosalon, to sa musi nechat . . . kazdopadne dufam ze dlho nebudem z takeho miesta nic potrebovat:roll

Odesláno
Původně zaslal: ozzy56

... zaparkuj na hlídaném a zaplať--dost se tam ztrácí auta...

bodejt by ne, co by se pak na te burze prodavalo, kdyz by nebyly zdroje :D

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Původně zaslal: ozzy56

... zaparkuj na hlídaném a zaplať--dost se tam ztrácí auta...

bodejt by ne, co by se pak na te burze prodavalo, kdyz by nebyly zdroje :D

něco na tom bude ;),byl jsem tam poprvé asi před deseti lety a fakt zážitek--tolik aludisků,motorů,převodovek,plechařiny,atd.,atd.,prostě všeho na auta jakýchkoli značek jsem ještě neviděl...,oni to tahají z celé evropy,jsou to kšeftaři a seženou snad vše--a za polovic

[upravil dne 24/9/09 ozzy56]

Odesláno

Tak páni, bol som tam s chalanom asi tri roky dozadu a nemohli sme sa \"vynadívať\" na tom čo tam všetko je. Počnúc svetlami cez plechy motormi , plastami, končiac opravárenskou a tuningovou technikou. jednoducho všetko čo načo sme si zmysleli. Súčiastková základňa je velká asi velkosti fotbalového ihriska a dalšia taká velkosť hneď vedla je miesto napredaj ojazdených áut aj so skúšobnou dráhou.n Súčiastky napr. plechy sú dokonca farebne rozdelené. Len pre orientáciu cien(vtedy)sme doviezli v prepočte 16000Sk (aj s benzínom za 1500) aj s nejakými tuningovými vecami, čo by nás vyšlo u nás cca28000Sk. A to ešte vo farbe auta. Mali sme zamenené zlote a chalanová spokojnosť nadovšetko výborná. Akurát čo nevýhoda: cesta tam, (únavné) chodenie po burze, a cesta späť.

V prípade ak niečo nebolo hneď dali tel.číslo a zavolaj za týždeň a zohnali.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...