f3Rd@ Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 Cau, premyslim o koupi kabrioletu a chtel bych slyset vas nazor ci zkusenosti na cestovani v zime. Minimalne tuhle zimu bych byl bez hard topu, takze s platnem nad hlavou. Chci vedet jak moc pres to jde zima, jestli budu muset ridit s kulichem a jak \"platno\" reaguje na mraz. Citovat
tbarth Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 Nevím jak reaguje na zimu, ale vím jak reaguje na blbečky s nožema po kapsách, takže bacha na to, kde parkuješ. Citovat
.mycTD Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 co vim, tak se to nejak vytopit dalo ale vzdycky jsem se jen vezl, takze nevim, jak je to se skrabanim ledu apod. Citovat
ozzy56 Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 u novějších bych obavy neměl,jsou to vícevrstvé tkaniny a třeba s teplem si poradí, udržovat doporučenými prostředky,v zimě zbytečně neskládat... ale na ty nože atd. bych myslel,asi garážovat a hlídané parkoviště--prostě zvýšený dohled oproti hardtopu Citovat
Fx Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 Kabrio je super věc, ale bacha na mechanismus střechy, aby byl OK. Pokud uvažuješ o hardtopu, doporučuju při jeho použití původní střechu vyndat a ponechat v napnutém stavu v garáži. Jednak by mohla zplesnivět a jednak slídě vadí ohýbání za nižších teplot. Ze stejného důvodu také v zimě střechu nestahovat. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 A nebo koupit 206cc,207cc,307cc,308cc a tyhle problemi neresit Citovat
dobrmik Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 no ono taky záleží jaký kabroi myslíš....r.v. model atd.. Citovat
bubakkaja Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 Původně zaslal: Lubk0 A nebo koupit 206cc,207cc,307cc,308cc a tyhle problemi neresit To sice jo ale je to cenove nekde jinde navic nam ani nakonec nenapsal za kolik udal tu svou nadhernou 406. Citovat
ozzy56 Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 zeptáme se v Rožnově,nebo Frenštátě (už nevím )--auto tam bude taxikařit [upravil dne 22/9/09 ozzy56] Citovat
bubakkaja Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 Jo mozna by se mel novy taxikar jmenovat Daniel? Citovat
f3Rd@ Odesláno 23. září 2009 Autor Odesláno 23. září 2009 mel jsem na mysli MBW E36 no a za kolik jsem to prodal... nabidka byla za 89500,- z toho si vyptal jeste nejakou slevu... Citovat
bubakkaja Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 Tak na dnesni dobu jeste docela slusne ne?BMW - Budes Mit Wydaje Citovat
Y2K Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 Kabrio je tiez moj sen....chcem si to len tak skusit ake to je. Uz asi dva roky pokukujem ale zrejme po co najlacnejsich modeloch, napriklad Barcheta alebo Mazda (teraz uz neviem ten model), kedze by som to chcel ako dalsie auto tak ani drahsie zrejme nie. No ale kup si a potom sa s nami podelis o skusenosti PS: Skoda veru tej tvojej 406, som mal tu cest vidiet nazivo Citovat
Medvěd Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 y2k - nevím, jak jsi veliký (nikdy jsem Tě neviděl) ale Mazda MX 5 i Barchetta jsou poměrně malá auta vhodná spíš pro drobné dívky. Obecně je třeba u kabria kontrolovat krom střechy, která se dá případně opravit, ještě celkový stav kastle - zejména se zaměřit na případné opravy po těžších haváriích (taková auta pak obejít velkým obloukem). Díky chybějící střeše je totiž podstatně zvýšené namáhání podvozku (a podlahy) a jezdit s kroutícím se autem není určitě nic příjemného. [upravil dne 23/9/2009 Medvěd] Citovat
wooody Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 a taky to vystužení je dost znát na váze...... renault 19 cabrio je asi o 400kg těžší než obyč Citovat
destiny Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 Když cabrio, tak s Hard Top. Plátno bych nechtěl. Já jsem hodně nadšený z nové BMW Z4. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 Inac v Barchete som jazdil, a vobec sa mi pre mna mala nezdala, a to mam cez 100 kg, a 190 Cm... Y2k je odemne urcite mensi, a lehci Inac k teme, asi bych auto s platenou strechou na sidlisti nebo jinde, neparkoval ... Ani ne kvuli te zime, ale kvuli zasranym vandalom ... Citovat
Y2K Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 No ja som tiez zastancom toho ze kabrio jedine s hardtopom. Ale ako hracku na leto by mi stacilo aj to platno, co uz. A keby slo o \"vaznejsie\" auto tak by som uvazoval samozrejme inak ale ked to ma byt len taka zabavka na skusku to je asi v podstate jedno. PS: S lubk0m sa veru ozaj porovnavat nemozem , mam 172 cm a 80 kg, takze aj barcheta by pre mna zrejme bohato stacila Citovat
destiny Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 Tohle je jediné auto, které bych překousnul s plátěnou střechou: (ikdyž bych ho stejně raději NE-SPIDER. Ferrari je asi jediné auto, u kterého je cabrio verze levnější, než klasická - obecně je mezi nadšenci do supersportů braná cabrio verze jako něco podřadného) Citovat
Jenda 309 Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 Původně zaslal: Y2K Kabrio je tiez moj sen....chcem si to len tak skusit ake to je. Uz asi dva roky pokukujem ale zrejme po co najlacnejsich modeloch, napriklad Barcheta alebo Mazda (teraz uz neviem ten model) Nevím jak porucha na čtyři (fiat), ale zkus najít někde na y-tube crash test mazdy MX-5 na \"střechu\" asi ve 40-50 km/h a chuť tě přejde, ono to má jen zesílenej rám čelního skla a nemá to výztuhy za sedadlama a co jsem viděl tak bych v tom sedět teda nechtěl, lehlo to jak papír a mít tam pasažéry tak jsou placatý..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.