Hybernator Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Zdravim vespolek, Vcera se mi behem jizdy zjevila na displeji \"banka, ktera ma na dne tri svysle pruhy a uprostred je vykricnik\". Prestoze jsem projel manual tam a zpet, tak jsem bohuzel neprisel na to co by to mohlo byt. Predpokladam (a doufam), ze to nebude nic zasadniho, neb jsem momentalne nekolik set kilometru od domova a nerad bych cestu zpet absolvoval na kole Predem moc dekuji. Citovat
Hybernator Odesláno 21. září 2009 Autor Odesláno 21. září 2009 Ano to je presne ono. Moc diky za super rychlou odpoved! Jinak me nenapadlo, ze by to mohly byt prave pneumatiky, jelikoz pri checku po nastartovani mi to ukazuje, ze jsou kola v pohode. ------------- Pneumatiky jsou dofoukl, ale kontrolka porad sviti..kua, co s tim? [upravil dne 21/9/09 Hybernator] Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 spis jedno cidlo ztratilo kontakt s přijimačem . nemenils kola ? Citovat
dzana.m Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Pe.Tr to asi nebude ono ja na jednom kole čidlo nemam vubec akorát když nastartuju tak mi to napíše že mam tires defekt a hned to zhasne a když mam podhuštěný nejaký kolo tak mi to ukaže takovej terčík jinak nic Citovat
Přema Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Aby kola nesvítily musí tam být víc jak 2,2 atm. nejlépe u 407 tak kolem 2,5..... Citovat
Brizan Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Mě to svítilo taky na předku a zhaslo mi to až na předepsaných 2,8atm Citovat
luko407sw Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 panove,nevite na kolik vyjdou ty cidla?....obcas me to vyhodi hlasku ,,tires presure low,,pro vsechny 4 kola...ale tlak je v poradku....proto si myslim ze tam ty cidla nejsou,nebo nejsou nejak aktivovana... pri prekladani sw do cestiny jsem narazil na chybove hlasky jako ,,tyres pressure senzor missing,, tak nevim proc me to nevyhodi tuhle hlasku:myslim Citovat
Laďa Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 Původně zaslal: luko407sw panove,nevite na kolik vyjdou ty cidla?....obcas me to vyhodi hlasku ,,tires presure low,,pro vsechny 4 kola...ale tlak je v poradku....proto si myslim ze tam ty cidla nejsou,nebo nejsou nejak aktivovana... pri prekladani sw do cestiny jsem narazil na chybove hlasky jako ,,tyres pressure senzor missing,, tak nevim proc me to nevyhodi tuhle hlasku:myslim To může být i třeba změnou teploty. Pokud máš kola nafoukany akorát na hranici potřeby senzoru, tak při změně teploty Ti může poklesnout tlak a už to hlásí. Citovat
luko407sw Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 tim to nebude...dela to nahodne za ruzneho pocasi...nemusi se ty senzory nejak povolit pres dia? Citovat
alihen Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 treba to nahustit plynom... ten nema taku teplotnu roztiaznost Citovat
AnotherOne Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 Áno, senzory sa prihlasujú cez dia, ale to by ti nešli stále. Asi bude batéria v senzore na hranici životnosti. Vymeniť sa nedá. Citovat
Hybernator Odesláno 22. září 2009 Autor Odesláno 22. září 2009 Kola jsem samozrejme nemenil, ale vypada to, ze to cidlo asi odeslo do vecnejch lovist...takze predpokladam, ze brzy odejdou i ta zbyla a udelam si predcasny vanoce - 4x97,84€ + prace, omg:roll Citovat
AnotherOne Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 Za tú cenu to nestojí. Niekto tu tie senzory už núkal oveľa lacnejšie. Tiež predpokladám, že v CZK to bude lacnejšie - čudná to politika Peugeotu. Citovat
HonzaZ Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 U nás cena cca 2232,- CZK. Asi bych je nekupoval. Nechal bych je odhlásit na dia a byl by pokoj. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.