Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vespolek,

Vcera se mi behem jizdy zjevila na displeji \"banka, ktera ma na dne tri svysle pruhy a uprostred je vykricnik\". Prestoze jsem projel manual tam a zpet, tak jsem bohuzel neprisel na to co by to mohlo byt. Predpokladam (a doufam), ze to nebude nic zasadniho, neb jsem momentalne nekolik set kilometru od domova a nerad bych cestu zpet absolvoval na kole ;)

Predem moc dekuji.

Odesláno

Ano to je presne ono. Moc diky za super rychlou odpoved!

Jinak me nenapadlo, ze by to mohly byt prave pneumatiky, jelikoz pri checku po nastartovani mi to ukazuje, ze jsou kola v pohode.

-------------

Pneumatiky jsou dofoukl, ale kontrolka porad sviti..kua, co s tim?

[upravil dne 21/9/09 Hybernator]

Odesláno

Pe.Tr to asi nebude ono ja na jednom kole čidlo nemam vubec akorát když nastartuju tak mi to napíše že mam tires defekt a hned to zhasne a když mam podhuštěný nejaký kolo tak mi to ukaže takovej terčík jinak nic

Odesláno

panove,nevite na kolik vyjdou ty cidla?....obcas me to vyhodi hlasku ,,tires presure low,,pro vsechny 4 kola...ale tlak je v poradku....proto si myslim ze tam ty cidla nejsou,nebo nejsou nejak aktivovana...

pri prekladani sw do cestiny jsem narazil na chybove hlasky jako ,,tyres pressure senzor missing,, tak nevim proc me to nevyhodi tuhle hlasku:myslim

Odesláno
Původně zaslal: luko407sw

panove,nevite na kolik vyjdou ty cidla?....obcas me to vyhodi hlasku ,,tires presure low,,pro vsechny 4 kola...ale tlak je v poradku....proto si myslim ze tam ty cidla nejsou,nebo nejsou nejak aktivovana...

pri prekladani sw do cestiny jsem narazil na chybove hlasky jako ,,tyres pressure senzor missing,, tak nevim proc me to nevyhodi tuhle hlasku:myslim

To může být i třeba změnou teploty. Pokud máš kola nafoukany akorát na hranici potřeby senzoru, tak při změně teploty Ti může poklesnout tlak a už to hlásí.

Odesláno

Kola jsem samozrejme nemenil, ale vypada to, ze to cidlo asi odeslo do vecnejch lovist...takze predpokladam, ze brzy odejdou i ta zbyla a udelam si predcasny vanoce - 4x97,84€ + prace, omg:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...