Brizan Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: denoo tu je to moje video ktore ste nenasli Denno ty to máš dělané přes tu krabičku na odblokování videa nebo ti to odbloknul pp205 Nee tu krabičku už ani Denoo nemá, tu už mám já před časem jsem jí od něj koupil a jsem spokojený. Je to sice takový začátek ale dobrý Citovat
vrto Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Původně zaslal: AnotherOne Myslím, že som niekde videl návod a že sa to robí ako vraví Přema v displeji predpojením/odpojením drôtov takže by to malo fungovať aj na RT4. Tu je návod na odblokovanie obrazu v RT3: http://peugeotdata.eu/data/rt3moduk.htm Citovat
chuck11 Odesláno 21. září 2009 Autor Odesláno 21. září 2009 Už jsem na to koukal,ale tohle asi nepůjde rozdělávat displej a riskovat pak jeho funkčnost se mi moc nechce Citovat
denoo Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 tiez som mal obavy s montaze , ale dopadlo to dobre, a som velice spokojny :super Citovat
denoo Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 a cital som desi, ze to ide aj vratit naspat ked budes chciet, Citovat
chuck11 Odesláno 21. září 2009 Autor Odesláno 21. září 2009 Původně zaslal: denoo a cital som desi, ze to ide aj vratit naspat ked budes chciet, Jak dlouho trvá ta montáž Citovat
denoo Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 zhruba cely den asi, teda mozno niekomu to ide rychlejsie niekomu pomalsie, na mojom to trvalo od 9 rana cca , do 20 00 hod. Mozno ale po druhy krat by to bolo rychlejsie, ale ako sa hovori pomaly dalej zajdes a pri tejto montazi radsej pomaly a isto Citovat
chuck11 Odesláno 21. září 2009 Autor Odesláno 21. září 2009 Původně zaslal: denoo zhruba cely den asi, teda mozno niekomu to ide rychlejsie niekomu pomalsie, na mojom to trvalo od 9 rana cca , do 20 00 hod. Mozno ale po druhy krat by to bolo rychlejsie, ale ako sa hovori pomaly dalej zajdes a pri tejto montazi radsej pomaly a isto Máš tam připojené i to impulzní tlačítko? Citovat
denoo Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 ako myslis? tlacitko ked zmacknem hodi do videa hned akurat to Citovat
chuck11 Odesláno 22. září 2009 Autor Odesláno 22. září 2009 takže máš někde tlačítko které musíš zmáčknout pak ti naběhne video. PS. ukazuje ti to na displeji i na jaké straně je překážka? Citovat
Brizan Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 na tom videu co sem Denoo hodil je vidět že to ukauje kde překážka je. Jsou to takové světlé šipky, které se tam zobrazí v místě když couvá kolem tý felicie nebo co to je:) Citovat
chuck11 Odesláno 22. září 2009 Autor Odesláno 22. září 2009 Původně zaslal: Brizan na tom videu co sem Denoo hodil je vidět že to ukauje kde překážka je. Jsou to takové světlé šipky, které se tam zobrazí v místě když couvá kolem tý felicie nebo co to je:) Otázla na tebe -ta krabička se připojuje jak mezi rádio a monitor,foto náhodou nemáš Citovat
chuck11 Odesláno 22. září 2009 Autor Odesláno 22. září 2009 a to tlačítko musíš nějaké mačkat,nebo stačí zařadit jen spátečku Citovat
Přema Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 Já to mám udělané že když zařadím R tak se mi to samo přepne na kameru......i když mám zapnutý DVD přehrávač tak vždy kamera.....prostě kamera má prioritu [upravil dne 22-9-09 Přema] Citovat
denoo Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 tak, staci zaradit spiatocku, a ide obraz kamery , netreba mackat tlacitko Citovat
jofo Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 Vsetko funguje v pohode. Ja to mam tiez, ale na zaciatku bol problem ze ked som chcel pozerat video tak obraz isiel, ale zvuk sa vypol. Takze nasledovala aktivacia dalsieho vstupu na radiu cez diagnostiku, dorobenie konektorov na radio a bolo. Teraz ked chcem pozerat video tak zmacknem tlacitko a prepnem na radiu vstup AUX. A este jedna vec ze ked to je takto prepnute tym tlacitkom tak sa neda upravovat jas a ani nic ine co sa obrazovky tyka. Citovat
Brizan Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: Brizan na tom videu co sem Denoo hodil je vidět že to ukauje kde překážka je. Jsou to takové světlé šipky, které se tam zobrazí v místě když couvá kolem tý felicie nebo co to je:) Otázla na tebe -ta krabička se připojuje jak mezi rádio a monitor,foto náhodou nemáš Abych pravdu řekl tak ani nevím v radiu je totiž pouze jeden konektor (ale pořádný). Ten z radia odpojím a vložim mezi tyto dva volné konektory ten modul, který je také opatřen stejnými konektory samec/samice a vše opěr propojím. Bohužel fotky se ode mě nedočkáš protože jsem si s tím dal docela práci abych tam všechny ty konektory nacpal zpět. Je tam dosti stísněný prostor. Vlastě když nad tím uvažuji tak to přerušuje signál ještě před rádiem protože po zapnutí tohoto modulu se zblázní navigace a neví kde je. Což signalizuje odpojení signálu z tachometru ještě před rádiem. Citovat
Brizan Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 Původně zaslal: denoo tak, staci zaradit spiatocku, a ide obraz kamery , netreba mackat tlacitko Předpokládám že to tlačítko tam máš na aktivaci video vstupu z přehrávače, a signál z kamery se zapíná stejným tlačítkem, pouze paralelně zapojeným a umístěným někde na táhle od řadící páky, jinak je to ten samý vývod jako to co máš na přístrojovce:myslim Takhle by to ale fungovalo pouze za předpokladu že ti kamera neběží furt a pouze si aktivuješ ten video vstup, předpokládám totiž že při zařazení zpátečky se ti zapíná i samotná kamera. Jo a vlastně ještě jeden dotaz, odkud kamera bere signál na to kde stojí překážka? Má svoje senzory nebo ti to dokázali napojit na origo? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.