Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Původně zaslal: denoo

tu je to moje video ktore ste nenasli

Denno ty to máš dělané přes tu krabičku na odblokování videa nebo ti to odbloknul pp205

Nee tu krabičku už ani Denoo nemá, tu už mám já :D před časem jsem jí od něj koupil a jsem spokojený. Je to sice takový začátek ale dobrý :super

Odesláno

zhruba cely den asi, teda mozno niekomu to ide rychlejsie niekomu pomalsie, na mojom to trvalo od 9 rana cca , do 20 00 hod. Mozno ale po druhy krat by to bolo rychlejsie, ale ako sa hovori pomaly dalej zajdes a pri tejto montazi radsej pomaly a isto :roker

Odesláno

zhruba cely den asi, teda mozno niekomu to ide rychlejsie niekomu pomalsie, na mojom to trvalo od 9 rana cca , do 20 00 hod. Mozno ale po druhy krat by to bolo rychlejsie, ale ako sa hovori pomaly dalej zajdes a pri tejto montazi radsej pomaly a isto :roker

Máš tam připojené i to impulzní tlačítko?

Odesláno

na tom videu co sem Denoo hodil je vidět že to ukauje kde překážka je. Jsou to takové světlé šipky, které se tam zobrazí v místě když couvá kolem tý felicie nebo co to je:)

Odesláno
Původně zaslal: Brizan

na tom videu co sem Denoo hodil je vidět že to ukauje kde překážka je. Jsou to takové světlé šipky, které se tam zobrazí v místě když couvá kolem tý felicie nebo co to je:)

Otázla na tebe -ta krabička se připojuje jak mezi rádio a monitor,foto náhodou nemáš:papa

Odesláno

Já to mám udělané že když zařadím R tak se mi to samo přepne na kameru......i když mám zapnutý DVD přehrávač tak vždy kamera.....prostě kamera má prioritu

[upravil dne 22-9-09 Přema]

Odesláno

Vsetko funguje v pohode. Ja to mam tiez, ale na zaciatku bol problem ze ked som chcel pozerat video tak obraz isiel, ale zvuk sa vypol. Takze nasledovala aktivacia dalsieho vstupu na radiu cez diagnostiku, dorobenie konektorov na radio a bolo. Teraz ked chcem pozerat video tak zmacknem tlacitko a prepnem na radiu vstup AUX. A este jedna vec ze ked to je takto prepnute tym tlacitkom tak sa neda upravovat jas a ani nic ine co sa obrazovky tyka.

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Původně zaslal: Brizan

Otázla na tebe -ta krabička se připojuje jak mezi rádio a monitor,foto náhodou nemáš:papa

Abych pravdu řekl tak ani nevím v radiu je totiž pouze jeden konektor (ale pořádný). Ten z radia odpojím a vložim mezi tyto dva volné konektory ten modul, který je také opatřen stejnými konektory samec/samice a vše opěr propojím. Bohužel fotky se ode mě nedočkáš protože jsem si s tím dal docela práci abych tam všechny ty konektory nacpal zpět. Je tam dosti stísněný prostor.

Vlastě když nad tím uvažuji tak to přerušuje signál ještě před rádiem protože po zapnutí tohoto modulu se zblázní navigace a neví kde je. Což signalizuje odpojení signálu z tachometru ještě před rádiem. :papa

Odesláno

tak, staci zaradit spiatocku, a ide obraz kamery , netreba mackat tlacitko

Předpokládám že to tlačítko tam máš na aktivaci video vstupu z přehrávače, a signál z kamery se zapíná stejným tlačítkem, pouze paralelně zapojeným a umístěným někde na táhle od řadící páky, jinak je to ten samý vývod jako to co máš na přístrojovce:myslim Takhle by to ale fungovalo pouze za předpokladu že ti kamera neběží furt a pouze si aktivuješ ten video vstup, předpokládám totiž že při zařazení zpátečky se ti zapíná i samotná kamera.

Jo a vlastně ještě jeden dotaz, odkud kamera bere signál na to kde stojí překážka? Má svoje senzory nebo ti to dokázali napojit na origo?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...