Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Škoda, 9.10. okolo 16 hodiny budu odjíždět ze Sosnové a protože budu mít v autě ještě asi dva kolegáčky z práce, tak musím do Prahy. pak už to nemá cenu. Třeba příště

Odesláno
Původně zaslal: Petav

Škoda, 9.10. okolo 16 hodiny budu odjíždět ze Sosnové a protože budu mít v autě ještě asi dva kolegáčky z práce, tak musím do Prahy. pak už to nemá cenu. Třeba příště

posli kolegacky by traine

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

Původně zaslal: Petav

posli kolegacky by traine

uvidím, v kolik budem končit. Přece jen je pátek a snad budou všichni pospíchat domů. Asi bych použil utržený sluchátko a dám vědět.:papa

Odesláno

No, já bych se mohl MOŽNÁ taky objevit, ale zřejmě jen na pátek odpoledne a bez manželky, která je v pátek bohužel dýl v práci. :) Ale nepřijel bych Pažoutem, ale novým rodinným mazlíkem, jestli by to teda nevadilo... :D

[upravil dne 8/10/09 Fakir]

Odesláno

strasne rad bych, ale obe auta bohuzel stale v servisech, myslel jsem, ze to stihneme opravit, ale nestihneme. Auto prvni bude nejdriv v pondeli :/

Odesláno

Kruci, tak nakonec ani já ne, ještě mi do toho na poslední chvíli něco vlezlo. :( A to jsem chtěl za půl hoďky vyjet... :roll Tak sorry... zkusím dorazit na nejbližší další sešlost.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...