Tomas306 Odesláno 16. září 2009 Odesláno 16. září 2009 Musím uznat, ze je to slušný výkon, na druhou stranu mohlo to dopadnout ještě daleko hůř, vzhledem k tomu, že šlo o velkého knírače, který má obrovskou, ale opravdu obrovskou sílu (sám jsem viděl na cvíčáku jak přetrhl figuranotvi rukáv) a do toho ještě neskutečnou výdrž a tvrdohlavost. Léta jsem měl malého knírače a když jsme ho jednou nechali dopoledne doma samotného, tak uvedl do podobného stavu celou chodbu v bytě, dokonce se mu nějak podařilo odstranit tapety do výšky 2 metrů a to měl 36cm v kohoutku. Prostě jak říká naše psí kadeřnice: \"Velký knírače nestříhám, cvakne tlamou a mám po živnosti.\" Přidáte fotku pachatele? Citovat
dolly1010 Odesláno 16. září 2009 Odesláno 16. září 2009 Normálně psa zabit a udělat psíčkovou, nebo štěkanou. A nebo z něj udělat novej potah. Ale vzhledem k velikosti psa by z něj nebylo ani na zalátání tej díry na sedačce. Každopádně by to ten pes měl mít spočítaný Citovat
kvbecher Odesláno 16. září 2009 Autor Odesláno 16. září 2009 to je on - hajzlík [upravil dne 16/9/09 kvbecher] [upravil dne 16/9/09 kvbecher] Citovat
bubakkaja Odesláno 16. září 2009 Odesláno 16. září 2009 No vzdyt tak pekne kouka on za to vlastne ani nemuze - z toho jeho pohledu. Citovat
dobrmik Odesláno 16. září 2009 Odesláno 16. září 2009 ty kráso.....tak tohle mě udělat tak beru svou legálně drženou ........ a pak už jen velkou díru.....ale to až potom co by mě probudily z komatu... Citovat
Tomas306 Odesláno 16. září 2009 Odesláno 16. září 2009 Jezis ten je krasnej... (teda to jeho dilo uz tak pekny neni :-/ ). To bude podle fotky celkem mladoch, ne? Citovat
Šalda Odesláno 16. září 2009 Odesláno 16. září 2009 když oni ti pejsi mají takový krásný očička:) že jim vlastně ani ublížit nejde:) Citovat
robozv Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 co je vela to je vela moze to byt pes aky chce uz by bol u mna minulostou. oprava ta moze stat aj 20 000kc Citovat
bombarderik Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 Tak toto je na mrtvicu. Ak ste videli moj sused zabijak 2 a tu scenu na zaciatku v aute tak asi taky rapel by ma chytil. Citovat
pavloucha Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 teď koukám,že si nevšiml tý řadičky,vypadá netknutá Citovat
bubakkaja Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 Původně zaslal: Pe.Tr to je fingovačka na pojištovnu jak prase jako ze mu to sezrali treba krysy a na toho chudaka to chteji hodit jo Citovat
Haryk Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 to je opravdu na mrtvici.delikvent je krásnej mám rád pejsky ,ale co je moc je příliš mám taky psa pojištěného-co udělá v rodině prostě smůla musím to zacvakat -tak mně to řekla pojišťovačka kéž ti to zaplatí Citovat
Tomáš Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 No nazdar myslel jsem, ze je to nejaky FAKE ale ejhle ono je to pravda to ti nezavidim. Citovat
luko407sw Odesláno 18. září 2009 Odesláno 18. září 2009 no me by nejspíš trefil šlak....a potom i toho psa by něco trefilo... já pravidělně v autě nechávám 35kg fenku rhodeskeho ridgebacka a nedokážu si představit co by dokázala ona.... Citovat
Michael coupé Odesláno 18. září 2009 Odesláno 18. září 2009 nejlepší v alobalu s česnekem, ale www.peugeoty.cz tam to seženeš i s cenama ti to řekne na 775993998 Citovat
OK406 Odesláno 18. září 2009 Odesláno 18. září 2009 Zkus zajít ty, ale nejspiš tvoje sestra se psem k veterinářovi, zda-li by vám nepomohl ohledně výchovy psa. Naužit jej, aby byl sám doma delší dobu a nebo jinde. Jak si sám napsal, je z útulku a jeho minulost neznáte a ani neznají ji tam. Bude to chtít velkou trpělivost a nervy. Myslím a jsem pevně přesvědčení, že se to pejsek naučí. Dejte mu nějakou oblíbenou hračku či něco na zabavení. JInak je to pěkný hafík. Trošku jej setřihnout srst by neuškodilo. Držím vám palce. Jinak škoda by měla jít z pojistky majitele psa. Ale i ty si trošku na vině. Ale už se stalo a myslím si, že pes za to nemůže. Citovat
zzipCZ Odesláno 18. září 2009 Odesláno 18. září 2009 ale on psal že před tím ho tam taky mněl a nic jesttli ho fakt spíš něco nebo někdo nerozdráždil ale je možný že poprve nevěděl co bude a ted už nechtěl být zavřenej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.