Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Musím uznat, ze je to slušný výkon, na druhou stranu mohlo to dopadnout ještě daleko hůř, vzhledem k tomu, že šlo o velkého knírače, který má obrovskou, ale opravdu obrovskou sílu (sám jsem viděl na cvíčáku jak přetrhl figuranotvi rukáv) a do toho ještě neskutečnou výdrž a tvrdohlavost.

Léta jsem měl malého knírače a když jsme ho jednou nechali dopoledne doma samotného, tak uvedl do podobného stavu celou chodbu v bytě, dokonce se mu nějak podařilo odstranit tapety do výšky 2 metrů a to měl 36cm v kohoutku.

Prostě jak říká naše psí kadeřnice: \"Velký knírače nestříhám, cvakne tlamou a mám po živnosti.\"

Přidáte fotku pachatele?

Odesláno

Normálně psa zabit a udělat psíčkovou, nebo štěkanou.

A nebo z něj udělat novej potah. Ale vzhledem k velikosti psa by z něj nebylo ani na zalátání tej díry na sedačce. Každopádně by to ten pes měl mít spočítaný :bacha:D

Odesláno

to je opravdu na mrtvici.delikvent je krásnej mám rád pejsky ,ale co je moc je příliš :bacha

mám taky psa pojištěného-co udělá v rodině prostě smůla musím to zacvakat -tak mně to řekla pojišťovačka

kéž ti to zaplatí

Odesláno

no me by nejspíš trefil šlak....a potom i toho psa by něco trefilo...

já pravidělně v autě nechávám 35kg fenku rhodeskeho ridgebacka a nedokážu si představit co by dokázala ona....

Odesláno

Zkus zajít ty, ale nejspiš tvoje sestra se psem k veterinářovi, zda-li by vám nepomohl ohledně výchovy psa. Naužit jej, aby byl sám doma delší dobu a nebo jinde. Jak si sám napsal, je z útulku a jeho minulost neznáte a ani neznají ji tam. Bude to chtít velkou trpělivost a nervy. Myslím a jsem pevně přesvědčení, že se to pejsek naučí. Dejte mu nějakou oblíbenou hračku či něco na zabavení. JInak je to pěkný hafík. Trošku jej setřihnout srst by neuškodilo. Držím vám palce. Jinak škoda by měla jít z pojistky majitele psa. Ale i ty si trošku na vině. Ale už se stalo a myslím si, že pes za to nemůže.:myslim

Odesláno

ale on psal že před tím ho tam taky mněl a nic jesttli ho fakt spíš něco nebo někdo nerozdráždil ale je možný že poprve nevěděl co bude a ted už nechtěl být zavřenej

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...