jarco623 Odesláno 15. září 2009 Odesláno 15. září 2009 ahojte mam taku myslienku a chcem zistit ci je to realne??da sa nejako dorobit aby sa mi elektricky sklapaly spetaky?? Citovat
Šalda Odesláno 15. září 2009 Odesláno 15. září 2009 tak to by mě taky zajímalo:aut ale myslím že to půjde těžko Citovat
jarco623 Odesláno 15. září 2009 Autor Odesláno 15. září 2009 nieco take podobne riesili na peugeot 206 tak ma len napadlo ci to bude ties take alebo jednoduchsie. dam link Citovat
BoneDaddy Odesláno 16. září 2009 Odesláno 16. září 2009 No pohledejte. Některé 406 to mají z výroby. Jak je to s doděláváním to nevím, ale podle mě zbytečnost. Citovat
Petr0604 Odesláno 16. září 2009 Odesláno 16. září 2009 Já jsem to teď viděl na Fiatu Croma z roku 1992 . Mazec, dokonce to fungovalo. Citovat
jarco623 Odesláno 24. září 2009 Autor Odesláno 24. září 2009 neverim ze nikto nevie ci je to vobec realne?alebo dopasovat napriklad z 307? Citovat
BrankoKK Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 ja mam sklopne spetaky, uplna hovadina, za 5 rokov som to pouzil tolko krat, ze to spocitas na prstoch jednej ruky, zbytocne vyhodis peniaze, radsej investuj do niecoho rozumnejsieho.... Citovat
jarco623 Odesláno 24. září 2009 Autor Odesláno 24. září 2009 ja neviem sa mi to paci,samozrejme zalezalo by to vsetko od ceny co by to stalo.vobec to nepouzivas?? Citovat
Dave_k Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 Já je mám na autě taky a občas se mi to hodí. Když parkuju někde kde hrozí jejich poškození nebo tady máme jeden zúženej most přes Labe a tam vždy sklápím i když projedu i s nesklopenejma, ale když už tu možnost mám.... Jinak dodělávat asi fakt nemá cenu. Citovat
ThorR Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 sklapeni je u nekterych new modelu. Ale nefunguje to, jako u novych aut, ze se sklapi vzdy po zamknuti, ale musis si otocit koleckem na ovladaci zrcatek. Takze by to snad nebylo tak slozite dodelat, kdyz si koupis origo dily, zalezi spise jak to vyjde financne. ALe z uzitecneho hlediska to nema cenu, pac kdy potrebujes sklapet zrcatka, ja to treba jeste nikdy nepotrebaval, takze se jedna pouze o \"frajeřinku\" pro diváky Citovat
jarco623 Odesláno 24. září 2009 Autor Odesláno 24. září 2009 pokial poznam peugeot co sa tyka dielov tak to asi nebude lacne,nejde o frajeru z mojej strany parkujem stale na chodniku a v zakrute a nerad by som aby nejaky sumacher mi ho rozbil.som pozeral v autokely a vobec take tam ani nieje na vyber ze sklapaci spetak,cize asi iba origo peugeot a tym padom na to kaslem! Citovat
ThorR Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 Taky si myslím, že jen origo, což bude pěkně mastné. Co se týká parkování na chodníku, tak ti stačí sklopit jen u řidiče, tak když jdeš kolem tak si ho muzes sklopit rucne [upravil dne 25.9.2009 ThorR] Citovat
labinko Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 a co keby si pouzil nieco z vrakoviska? ja mam 406 aj 607, 607 ma sklapacie spetaky a celkom sa mi to paci, najme pri parkovani v BA, ale inac to nevyuzivam skus tam napasovat s nejakymy tunnig upravami napr z 607, na vrakaci ich najdes plno, alebo z nejakeho anglicaku Citovat
pastorek Odesláno 26. září 2009 Odesláno 26. září 2009 Původně zaslal: jarco623 ahojte mam taku myslienku a chcem zistit ci je to realne??da sa nejako dorobit aby sa mi elektricky sklapaly spetaky?? Určite to pôjde. Celý mechanizmus je v zrkadle takže ak dokážeš za rozumný peniaz zohnať také zrkadlá tak zapojenie elektriky už bude brnkačka. Podľa toho ako poznám konštrukciu zrkadiel je to hliníkový odliatok obložený plastom. Je dosť pravdepodobné že celý mechanizmus je zhodný na viacerých modeloch a líši sa iba plastami. P.S. Osobne to považujem za zbytočnosť ale ako \"frajerinka\" to nemá chybu. Edit: Z tej 607 by to mohlo pasovať. [upravil dne 26/9/09 pastorek] Citovat
Y2K Odesláno 26. září 2009 Odesláno 26. září 2009 Napriklad ja to vyuzivam casto. Takmer denne, ked parkujem medzi autami tak zrkadla radsej sklopim, nakolko u nas ludia radi chodia pomedzi auta a ked tam trci spetak...no viete si to predstavit. Alebo pri vjazde do garaze. Jasne ze by sa to dalo sklopit aj rucne ale take spolujazdcovo spetne uz asi tazsie z miesta vodica. Takze ja som rad ze to mam a patricne to aj vyuzivam. Ale keby som to nemal asi by som sa bez toho zaobisiel [upravil dne 26.9.2009 Y2K] Citovat
Kenedi Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 da sa to na zimu vypnut inak ako cez diagnostiku? Citovat
ThorR Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 Nebo to udělej prasácky a strikni kabel, zaizoluj a na jare zase napajej zpet Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.