Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

ja mam sklopne spetaky, uplna hovadina, za 5 rokov som to pouzil tolko krat, ze to spocitas na prstoch jednej ruky, zbytocne vyhodis peniaze, radsej investuj do niecoho rozumnejsieho....

Odesláno

Já je mám na autě taky a občas se mi to hodí. Když parkuju někde kde hrozí jejich poškození nebo tady máme jeden zúženej most přes Labe a tam vždy sklápím i když projedu i s nesklopenejma, ale když už tu možnost mám.... :)

Jinak dodělávat asi fakt nemá cenu. :myslim

Odesláno

sklapeni je u nekterych new modelu. Ale nefunguje to, jako u novych aut, ze se sklapi vzdy po zamknuti, ale musis si otocit koleckem na ovladaci zrcatek. Takze by to snad nebylo tak slozite dodelat, kdyz si koupis origo dily, zalezi spise jak to vyjde financne.

ALe z uzitecneho hlediska to nema cenu, pac kdy potrebujes sklapet zrcatka, ja to treba jeste nikdy nepotrebaval, takze se jedna pouze o \"frajeřinku\" pro diváky :)

Odesláno

pokial poznam peugeot co sa tyka dielov tak to asi nebude lacne,nejde o frajeru z mojej strany parkujem stale na chodniku a v zakrute a nerad by som aby nejaky sumacher mi ho rozbil.som pozeral v autokely a vobec take tam ani nieje na vyber ze sklapaci spetak,cize asi iba origo peugeot a tym padom na to kaslem! :(

Odesláno

Taky si myslím, že jen origo, což bude pěkně mastné. Co se týká parkování na chodníku, tak ti stačí sklopit jen u řidiče, tak když jdeš kolem tak si ho muzes sklopit rucne :aut:D

[upravil dne 25.9.2009 ThorR]

Odesláno

a co keby si pouzil nieco z vrakoviska? ja mam 406 aj 607, 607 ma sklapacie spetaky a celkom sa mi to paci, najme pri parkovani v BA, ale inac to nevyuzivam

skus tam napasovat s nejakymy tunnig upravami napr z 607, na vrakaci ich najdes plno, alebo z nejakeho anglicaku

Odesláno
Původně zaslal: jarco623

ahojte mam taku myslienku a chcem zistit ci je to realne??da sa nejako dorobit aby sa mi elektricky sklapaly spetaky??

Určite to pôjde. Celý mechanizmus je v zrkadle takže ak dokážeš za rozumný peniaz zohnať také zrkadlá tak zapojenie elektriky už bude brnkačka. Podľa toho ako poznám konštrukciu zrkadiel je to hliníkový odliatok obložený plastom. Je dosť pravdepodobné že celý mechanizmus je zhodný na viacerých modeloch a líši sa iba plastami.

P.S. Osobne to považujem za zbytočnosť ale ako \"frajerinka\" to nemá chybu. :D

Edit: Z tej 607 by to mohlo pasovať.

[upravil dne 26/9/09 pastorek]

Odesláno

Napriklad ja to vyuzivam casto. Takmer denne, ked parkujem medzi autami tak zrkadla radsej sklopim, nakolko u nas ludia radi chodia pomedzi auta a ked tam trci spetak...no viete si to predstavit. Alebo pri vjazde do garaze. Jasne ze by sa to dalo sklopit aj rucne ale take spolujazdcovo spetne uz asi tazsie z miesta vodica. Takze ja som rad ze to mam a patricne to aj vyuzivam. Ale keby som to nemal asi by som sa bez toho zaobisiel :papa

[upravil dne 26.9.2009 Y2K]

• O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...