Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Problém s Depollution System Faulty! (VYŘEŠENO)

Recommended Posts

Odesláno

Tak a aby toho nebylo málo, vím, že je to tu řešený mnohokrát, pročetl jsem snad vše, přesto Vás (zkušené Peugeoťáky) žádám o radu... Občas se mi rozvítí kontrolka Autodiag. a na panelu se objeví hláška \"Depollution System Faulty\" což je asi běžný problém, na tipy od kolegů zde na fóru jsem zkoušel auto protáhnout a tak jsem mu před dvěma dny dal cca 400km zátah... kontrolka druhý den nesvítila...ale začala svítit opět dnes se stejnou hláškou.... Prosím proto o radu, protože všichni co měli tenhle problém psali, že auto ztrácí výkon, mně přijde že jede stále stejně a i táhne dobře na jakoukoli rychlost i v jakýchkoli otáčkách... Proto nevím co mám dělat.. Diagnostika v Peugeotu?

Najeto 95t km.. Za 14 dní plánuji výměnu olejů, filtrů atd... Myslíte že to pomůže?!

Moc děkuji za příspěvky..

[upravil dne 17/9/09 Ku8icek]

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Muslím, že výmena náplní nepomôže. Ale isto ti budú robiť aj diagnostiku, tak zistia v čom je problém. Presnejšie sa od stola nedá povedať.

I přesto děkuji, jen mi je divné, že se to nejspíše zregeneruje, chvíli je to v pohodě, a pak zase vše od znova, přesto děkuji....

Hezký den..

Odesláno

Předem prosím o to abyste mě NEODSOUDILI za moji blbost sem psát tento topic....

Chtěl jsem se co nejvíce informovat zde na foru...než bych musel do servisu... ale stejně jsem tam včera skončil.... :-P

Bylo mi zjištěno, že FAP mám na autě vykuchaný, jen majitel předemnou už nedotáhl do konce diagnostiku, přesněji BSI vymazaní chyboveho hlaseni DEPOLLUTION SYSTEM FAULTY....

Takže se tímto omlouvám, že jsem s tím tady otravoval...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak už mi ta kontrolka motoru svítí taky. Auto jede normálně ale při vytočení asi na 3800 motor zhasne - když vám to udělá při předjíždění jako mě tak to máte pěkný hoňky. při opětovném startování ochotně chytne a jede se dál. zatím si to vysvětluju že v nouzovém režimu se motor nedovolí tolik vytočit. U mého předchzího Fiat Punto to dělalo taky, ale jen to zacukalo jako omezovač ale nechcíplo. nemáte někdo podobnou zkušenost??. myslíte že hodně vadí když se s autem ještě nějakou dobu jezdí i při rozsvícené této kontrolce?? Objednám se na dia.do peu. a uvidím. :myslim

Odesláno

Spraví to napr. aj chybné čidlo teploty nasávaného vzduchu, je tam toho množstvo, čo túto hlášku môže spôsobiť...jednoznačne na diagnostiku s tým...

Odesláno

tak jsem byl včera ve vysokém mýtě na diag. cena za zjištění příčiny 1290,- Cena se skládá z asi 940 za diagnostický přístroj a 0,5h práce. No a výsledek?

- Jedna špatná žhavička,takže viměnit všechny.

- Slabý tlak paliva, proto se motor ve vysokách otáčkách vypne protože má málo nafty.

Řešení: Propláchnout systém velkým množstvím aditiv a mělo by to pomoct.

Blbý je že mám skoro plnou a na tuhle procedůru je třeba minimum paliva.Takže to musím nejdřív vyjet.

Odesláno

Myslite ze preplachnutie pomoze? Ja eee. Skor vymena regulatora tlaku paliva. Vyhodis kopec penazi za preplachy a aj tak nakoniec budes platit novy regulator. To je taky moj pocit .

Odesláno

Dík za názor ale kdyby byl vadnej regulátor tak by to měla diagnostika ukázat. Každopádně vyloučit se to nedá. nemáte někdo ponětí kolik ten regulátor tlaku paliva zhruba stojí?

Odesláno

No ved prave ze diagnostika napisala ze nizky tlak paliva. Co ma este suvis s nizkym tlakom paliva? Podavacie cerpadlo v nadrzi, regulator tlaku paliva a trosku aj zasrany palivovy filter. To podavacie cerpadlo sa da zistit len meranim kolko tlaci, co sa moc servisom nechce a radsej pristupia na vymenny system.

Ja nechcem nic pisat a dufam ze to bude stacit len preplachnut.

Odesláno

A 407 2,0 HDI čerpadlo má????? na serv.boxu se píše jen taky o měrce..... o tom balonku samozřejmě vím......při výměně pal.filtru ho hojně používám...

[upravil dne 3-11-09 Přema]

Odesláno

Tiež ma zaujíma či na 2,0 je to čerpadlo.Na 1.6 nepočujem po otočení kľúča nič.Keď som naposledy menil palivový filter na 1,6 na filtri z boku bola nastrčená nejaká elektronická kocka do ktorej boli napojené káble a jedna z hadičiek na naftu . Neviem čo to je.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...