Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Předváděcí jízda Peugeot 207 1.4i 16V break

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsem se zúčastnil na pozvání předváděcí akce vozidla Peugeot 207 1.4i 16V break. Po usednutí a seřízení sedadla a volantu, mě mile překvapilo, kolik je ve předu místa vzhledem k mojí výšce a to i nad hlavou. I vzadu bylo poměrně dost místa. Po nastartování byl motor tichý a řazení přesné, při jakém koliv zařazení rychlostního stupně po dobu celé jízdy. Motor dobře reagoal ja jakoukoliv změni plynu. Vzhledem hustému provozu nebylo možno vyzkoušet ,,řádně\" jízdní vlastnosti. Ale i tak mohu říci že při akceleraci byl motor tichý, než například u Peugeot 4007. Motor je z koncepce vývoje PSA a BMW. I zavazadlový prostor byl přiměření. Jako rezerva je daná plnohodnotná pneumatika. Za účast na předváděcí akci, jsem dostal model Peugeotu 207 a dále možnost si vybrat kosmetiku (krém) pro muže nebo ženy. Takže volba byla jasná=manželka :D

post-0-14109609648151_thumb.jpg

Odesláno

Ve vozidle jsme byla dva já + předváděcí asistent. Vzhledem k provozu (hustota) nebylo možno jej vyzkoušet. Mě se to jevilo vcelku živě. Mám 406 2.0i 16V.

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Ve vozidle jsme byla dva já + předváděcí asistent. Vzhledem k provozu (hustota) nebylo možno jej vyzkoušet. Mě se to jevilo vcelku živě. Mám 406 2.0i 16V.

Prej \"dva já\" :D

Odesláno

podle mě 1,4 jede pěkně, srovnávám to s bráchovým partnerem 1,4 benzín a jede docela slušně, není to závoďák ale jede pěkně a je fakt tichej, ten motor:D

Odesláno

Marcel505: opravdu jsme jeli jen ve dvou.

Šalda: jak už jsem psal, jedná se o koncept motoru PSA a BMW. BMW dáva 1.6 do jedničkový řady. Přesně tak, je to rodinné vozidlo. Na nějaké ,,závodění\" opravdu 1.4i 16V není.

KoudaK: přeji ti příjemný požitek z předváděčky 207.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...