Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám taku menšiu otazočku......budiky do 206 s teplotou a haldinou oleja sa vyrabali len do 206 gti alebo 206 s16??? bo ked zhaňam po inzeratoch a vrakoviskch tak všade mi ponukaju na 206 1,4 XSi bez teploty oleja len teplotu vody.......a ja mám v mojej 206 5 ručičkove budiky ( palivomer, otačkomer, teplota vody, tychometer, teploty a hladina oleja)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

dakujem ale už to neplati už mám nove budiky a všetko funguje.......sice su to asi z dizlu pretože su presne take iste ako sem dal fotku The_DoctoR ale otačkomer je len do 6000 otačok.......ale mne to ani mooooooc tak envadi všetky budiky v pohode funguju aj poitadlo funguje a ja nikdy nebudem motor vytačať nad 6000 otačok tak aby som potreboval otačkomer do 7000

Odesláno

ano pretože ja som mal pred tým tie budiky čo su na fotke vžšie presne tie iste ale odišlo počitadlo km a tachometer tak som zhaňal druhe lebo som nemal ako jazdiť podla predpisu:D som jazdil odhadom:D

Odesláno
Původně zaslal: winco

odišlo počitadlo km a tachometer tak som zhaňal druhe lebo som nemal ako jazdiť podla predpisu:D som jazdil odhadom:D

Zvláštní, já mám budíky v pořádku a taky nejezdím podle předpisů... :D

Odesláno

ja sem nehovoril žemi to odišlo kôli tomu že som nejazdil kôli predpisom:D neviem prečo to odišlo ale kedže mám vodičak asi pol roka a auto 5 mesiacov tak som enchcel aby ma niekde namerali policajtitak som zhaňal druhe

Odesláno

Tak to je jasný. :) Nefunkční tachometr by zřejmě policajti považovali za velmi těžký přestupek, ačkoliv mě osobně to přijde mnohem méně nebezpečné, než např. prdlá žárovka v potkávačkách, nebo pitomec, co jede v mlze na parkovačky. :)

Odesláno

jo mne taky...som tak jazdil asi mesiac alebo dva kým som zohnal nove budiky a jednine budiky čo som dokazal zohnať čo maju všetkých 5 ručičiek tak boly v polsku a boli to tieo z dizla ale to som si všimol až ked mi došli že su z dizla:D ale osobne mi to nevadi hlavna vec že fuglirujou a da sa podla nich orientovať

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...