winco Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Mám taku menšiu otazočku......budiky do 206 s teplotou a haldinou oleja sa vyrabali len do 206 gti alebo 206 s16??? bo ked zhaňam po inzeratoch a vrakoviskch tak všade mi ponukaju na 206 1,4 XSi bez teploty oleja len teplotu vody.......a ja mám v mojej 206 5 ručičkove budiky ( palivomer, otačkomer, teplota vody, tychometer, teploty a hladina oleja) Citovat
Gitarista001 Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Ja sice neviem odpovedat ale viem ze ta budu asi drbat spravcovia fora ze zakladas zbytocne novu temu co sa tyka konkretne tvojich budikov. Citovat
winco Odesláno 9. září 2009 Autor Odesláno 9. září 2009 a to je ako zle?? ak ano tak prepáčte ale nevedel som to ale rad by som sa dozvedel odpoved [upravil dne 9/9/09 winco] Citovat
The_DoctoR Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Původně zaslal: winco a to je ako zle?? ak ano tak prepáčte ale nevedel som to ale rad by som sa dozvedel odpoved [upravil dne 9/9/09 winco] Myslíš toto? Citovat
AnotherOne Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Původně zaslal: winco a to je ako zle?? [upravil dne 9/9/09 winco] Ten nadpis si oprav. Citovat
winco Odesláno 6. listopad 2009 Autor Odesláno 6. listopad 2009 dakujem ale už to neplati už mám nove budiky a všetko funguje.......sice su to asi z dizlu pretože su presne take iste ako sem dal fotku The_DoctoR ale otačkomer je len do 6000 otačok.......ale mne to ani mooooooc tak envadi všetky budiky v pohode funguju aj poitadlo funguje a ja nikdy nebudem motor vytačať nad 6000 otačok tak aby som potreboval otačkomer do 7000 Citovat
winco Odesláno 6. listopad 2009 Autor Odesláno 6. listopad 2009 aj som si myslel že su z nafťaka ale zatial mi to nevadi ked funguju tak mi to je jedno Citovat
winco Odesláno 6. listopad 2009 Autor Odesláno 6. listopad 2009 ano pretože ja som mal pred tým tie budiky čo su na fotke vžšie presne tie iste ale odišlo počitadlo km a tachometer tak som zhaňal druhe lebo som nemal ako jazdiť podla predpisu:D som jazdil odhadom:D Citovat
Fakir Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 Původně zaslal: winco odišlo počitadlo km a tachometer tak som zhaňal druhe lebo som nemal ako jazdiť podla predpisu:D som jazdil odhadom:D Zvláštní, já mám budíky v pořádku a taky nejezdím podle předpisů... Citovat
winco Odesláno 7. listopad 2009 Autor Odesláno 7. listopad 2009 ja sem nehovoril žemi to odišlo kôli tomu že som nejazdil kôli predpisom:D neviem prečo to odišlo ale kedže mám vodičak asi pol roka a auto 5 mesiacov tak som enchcel aby ma niekde namerali policajtitak som zhaňal druhe Citovat
Fakir Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 Tak to je jasný. Nefunkční tachometr by zřejmě policajti považovali za velmi těžký přestupek, ačkoliv mě osobně to přijde mnohem méně nebezpečné, než např. prdlá žárovka v potkávačkách, nebo pitomec, co jede v mlze na parkovačky. Citovat
winco Odesláno 7. listopad 2009 Autor Odesláno 7. listopad 2009 jo mne taky...som tak jazdil asi mesiac alebo dva kým som zohnal nove budiky a jednine budiky čo som dokazal zohnať čo maju všetkých 5 ručičiek tak boly v polsku a boli to tieo z dizla ale to som si všimol až ked mi došli že su z dizla:D ale osobne mi to nevadi hlavna vec že fuglirujou a da sa podla nich orientovať Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.