Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

čus lidi, chtěl bych se ještě zeptat, potřeboval bych koupit zadní třmen. Bylo nějak více druhů i u konkrétních modelů? Je to peugeot 307SW 2.0HDI 100kw r.v.2007 VIN: VF33HRHRH84934976. Díky

Odesláno

lucas tam mám, to sem se koukal. Ale mě spíš šlo o to, že třeba na golfu co mám, se dávali dva průměry pístku, tak jestli tady není taky nějaká taková zvláštnost

Odesláno

Máš tam Lukas-TRW, tak tam daj Lukas-TRW. Nikde som sa na 307čke nestretol s iným piestikom ako 38mm. Skôr by mohlo byť viac rozmerov na predných brzdičoch, pretože pokiaľ viem, tak na najvýkonejšej verzii sa nedali ani 15 palcové kolesá nasadiť kvôli brzdám. V zadu sa dávali dva druhy ale rozdiel bol ako celok, nie ako priemer v piestikoch, buď tam bol Lukas-TRW alebo tam bol BOSCH, ktorý už má asi aj iný priemer disku, aj čapu.:myslim

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Chlapi chtel bych se ujistit jestli chapu dobre udaj na krabici.Koupil jsem nove zadni kotouce s loziskem na 307 a na krabici je napsano 70nm.Predpokladam ze matku utahnu na 70nm.Prosim o potvrzeni jestli tomu tak je,dekuji vam

Odesláno

zdá se mi to moc málo, předek se utahoval cca 270 Nm, ale v každém případě neutahuj to ložisko od oka :bojim--je nutné dodržet moment utažení daný výrobcem

počkej ještě, co napíšou další

• O 6 měsíců později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravíčko Pežoťáci,

čeká mne výměna zadních kotoučů s deskama.

Můžete mi prosím někdo juknout do serviceboxu, zda mám zadní kotouče s nebo bez ložiska, VIN je VF33HNFUC84399854.

Děkuji

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...