Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mohl by mi někdo pls kouknout na zadní brzdy jestli jsou s ložiskem nebo bez a napsat ten výpis auta? Když zadám do service boxu vin tak mně to píše, že auto neexistuje!!??

VF33H9HZC84634355

vin jsem kontroloval několikrát a je správně opsaný z techničáku. Díky moc.

Odesláno
Původně zaslal: ozzy56

kotouče s ložiskem, obj.číslo 42 49 34, průměr 249 mm,systém Lucas

pro willi100

[upravil dne 2/8/10 ozzy56]

díky. Můžeš mně pls ještě hodit odkaz, kde jsi ten vin zadával? Já jsem se zaregistroval do nějkého serviceboxu co sem tady našel odkaz a dovnitř jsem se dostal, ale když jsem zadal vin tak to hlasilo, že to auto není známo.

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Tak su po výměně komplet přední, zadní desky+kotouče (mám dohromady s ložiskem)...mám tam ate nějakou vyšší řadu prej :-) cena 13 300,-. Vypadá to dobře.

• O 3 měsíce později...
  • O 6 měsíců později...
  • O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravím všechny. Koupil jsem lvíče a čeká mě výměna brzdových kotoučů. Prosil bych jestli někdo pošle info zda mám s ložiskem nebo bez. Díky :)

Odesláno

Musím upozornit ty co mají kotouče s ložiskem, že je i problém s průměrem náboje. Jeden je tuším 35mm a druhý 50mm. Na tom jsem při koupi kotoučů taky docela pohořel. Naštěstí se to dalo bezproblémů vrátit. Nejlepší je jít si koupit kotouče do Peugeotu, tam vám to dají přesně podle auta.

Odesláno

Petras2 : máš zadní kotouče s ložisky , poslal jsem ti SZ....

Kdyby někdo měl zájem napište mi vinko, podívám se vám co tam máte za kotouče a hodím vám k tomu nějaký ceny ode mně ... :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...