ART Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: ozzy56 Původně zaslal: AnotherOne Ja by som tam nechal len aktuálne vlastnené vozidlo(á) aby sa dalo zorientovať pri odpovedi na problém a žiadne ďalšie umelecké kreácie. rozumný názor Tiež to považujem za rozumné riešenie. já bych řekl ať si tam každý napíše co chce: současné auta, nebo minulé auta, nebo reklamu (samozřejmě placenou), nebo životní moudro, oblíbený film, cokoliv, je to fakt jedno, ale ne vše najednou, a ne rozhodně tak že je to většinou nejvýraznější část příspěvku. Hlavní věc co bych eventuelně řešil, je velikost podpisu, který zabere i půl obrazovky. Na velký obrázky bych používal avatar. A nebo bez omezení ale podpisy by se v každém vlákně připojily jen k poslednímu příspěvku každého přispěvovatele, ale to už jsem psal, a nebo možnost v nastavení si zaškrtnout nezobrazování podpisů.. Citovat
Edison Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 Mě to celkem vadí. Proč mít v podpisu auta dávno sešrotovaná, auta babiček, dědečků, strýčků... miliardu odkazů či obrázků... Z důvodu přehlednosti pochopím popis aktuálních vozítek, i několika, ale vlastních či příbuzných v přímé linii, jeden obrázek přiměřených rozměrů, jeden link, tam může být pak vše ostatní. Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 Původně zaslal: Přema A že ty víš kolik jich vlastně udělám za rok.....a za kolik???? a že ta diagnostika byla asi zadarmo že...????? to už nikdo nevídí že....:bacha no myslim si, ze to vychazi i z te PR kampane od MatrixChose. Myslim si, ze na tento web chodi moooc lidi co se zabyvaji pezotem, a plyne tu podle me vic zisku od clenu a dalsich, nez kdyby byla reklama nekde na seznamu. Jenze seznam si to necha zaplatit. Je dobre, ze tady lidi s diagnostikou jsou. Hned se nedurdi :-) Vychazim treba z informaci, ze me diagnostika vychazi v jednom servisu na 650 a kdyz mi to nekdo na sraze udela za 500 tak mi to neprijde jako moc rozdil. Samozrejme jsou servisy, kde si za to reknou bez ostychu i litr a vic, ale to uz jsem nekde jinde. Jsem pro reklamu, ale myslim si, ze by mohl klub na tom trosku vice participovat :-) Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 jinak ted jsem sehnal soft na peugeot za flasku vina, takze zbyvaji kabely :-) to bude asi pecka [upravil dne 8/9/2009 Scratch] Citovat
volvik Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 me to nejak nevadi uz jsem si na to zvykl a na net na telefonu nechodim takze me to je celkem uplne jedno co tam kdo ma i kdyz nekdy je to az moc velke Citovat
Přema Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 Původně zaslal: Scratch jinak ted jsem sehnal soft na peugeot za flasku vina, takze zbyvaji kabely :-) to bude asi pecka [upravil dne 8/9/2009 Scratch] Jo jo kabel s interfacem to nebude za hubičku....., nedívej se jen na výdělek ale i na investice a pokud někdo ke mě jezdit nechce tady z okolí má jistě možnost zajet do pežo za sladkých 1770,- Kč s daní.......i s toho důvodu sem si pořídil vlastní.....a proč nepomoci sobě a jiným uživatelům... Citovat
Vvitty Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 Prema & Scratch: nehadejte se tu, prosim Cena 500.- za inzerci byla vztazena zejmena k rubrice inzerce, pokud to bude doplneno i decentnim odkazem v podpisu, neni to problem. PS: A pokud nekdo diky clenum klubu vydela zlatou cihlu, muze poslat klubu dobrovolny sponzorsky dar Citovat
Přema Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 Já sem úplně v klidu.....jen sem to vysvětlil....tot vše.... Citovat
PnR Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 to je pekne. miesto riesenia nejakych realnych problemou, vytvarat dalsi.. podpis by si mal si myslim kazdy podla uvazenia vyplnit.. kym tam neda nejaky obrazok 1600x1200 tak je to v poho Citovat
permonik7 Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 Mně obrázky v podpisu vůbec nevadí, aspoň to máme pestřejší Spíš mě nebaví číst dlouhé příspěvky:D Citovat
peugeot09 Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 Extrémista? Podpis přes půl obrazovky? Kde? Citovat
vendelinek Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 Obrázky mi taky nevaději,horší je to s těma románama,co tam někteří maji,a ještě s těma co už nejsou,nebo jsou prodaný Citovat
dolly1010 Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 Že by mi to nějak extrémě vadilo, to se říct nedá. Ale někdy - co je moc, to je příliš. Viz. tady nademnou peugeot09 to už je vyloženě prasečina Neřikám, že mám nějak extrémě krátkej popis já, ale popis by měl bejt krátkej, popřípadě nejakej rozumnej obrázek, co se týče rozlišení. Ty, co vkládaj obrázek by měli myslet na to, že ještě dost lidí má rozlišení 1024*768 pix. a když tam mrsknete obrázek kterej má 1000pix na šířku tak budou muset u každej zprávy rolovat doprava a pak zase zpět. A to dost nasere. Já teda osobně mám rozlišení větší, ale když sem dá nějakej koumák fotku přímo z foťáku tak se tomu taky nevyhnu A co všechno ma autě zrovna děláte nemusíte psát do popisu, ale můžete dát odkaz na vaše vlákno v sekci Naše káry To je asi tak vše Citovat
wooody Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 Ja uz sem si podpis zredukoval a az budu na pc tak i malinko predelam uz dyl si rikam ze tam toho je hodne.... Ale to nahore uz je extrem... Citovat
Qcko Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 Na fore sa da v administracii nastavit maximalny pocet znakov podpisu a je po probleme;) ...pripadne do pravidiel zahrnut povoleny rozmer obrazku do podpisu:nevim Citovat
Petra XSI Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 Původně zaslal: peugeot09 Extrémista? Podpis přes půl obrazovky? Kde? Jsem ráda, že ses tady ukázal....... v celé své kráse:D Citovat
Šalda Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 mě fotky nevadí, aspoň podle nich sem tam někoho poznám, ale psát tady romány to už je moc..... Citovat
peugeot09 Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 Trochu jsem ho zkrátil, aneb stručně a jasně řečeno bez zbytečné omáčky. Citovat
Durko Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 no stačí keď si všetci uvedomia čo tam majú. našťastie tu mame na fóre aj inzerciu: kúpa ,predaj Citovat
Petra XSI Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 Původně zaslal: peugeot09 Trochu jsem ho zkrátil, aneb stručně a jasně řečeno bez zbytečné omáčky. Co ještě změnit náladu, ta smutná Ti nesluší Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.