Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Je opravdu nutné mít podpis několikrát větší než samotný příspěvek ?

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Původně zaslal: ozzy56

Původně zaslal: AnotherOne

Ja by som tam nechal len aktuálne vlastnené vozidlo(á) aby sa dalo zorientovať pri odpovedi na problém a žiadne ďalšie umelecké kreácie.

rozumný názor :myslim

Tiež to považujem za rozumné riešenie.

já bych řekl ať si tam každý napíše co chce: současné auta, nebo minulé auta, nebo reklamu (samozřejmě placenou), nebo životní moudro, oblíbený film, cokoliv, je to fakt jedno, ale ne vše najednou, a ne rozhodně tak že je to většinou nejvýraznější část příspěvku. Hlavní věc co bych eventuelně řešil, je velikost podpisu, který zabere i půl obrazovky. Na velký obrázky bych používal avatar. A nebo bez omezení ale podpisy by se v každém vlákně připojily jen k poslednímu příspěvku každého přispěvovatele, ale to už jsem psal, a nebo možnost v nastavení si zaškrtnout nezobrazování podpisů..

Odesláno

Mě to celkem vadí. Proč mít v podpisu auta dávno sešrotovaná, auta babiček, dědečků, strýčků... miliardu odkazů či obrázků... Z důvodu přehlednosti pochopím popis aktuálních vozítek, i několika, ale vlastních či příbuzných v přímé linii, jeden obrázek přiměřených rozměrů, jeden link, tam může být pak vše ostatní.

Odesláno
Původně zaslal: Přema

A že ty víš kolik jich vlastně udělám za rok.....a za kolik???? a že ta diagnostika byla asi zadarmo že...????? to už nikdo nevídí že....:bacha:bacha

no myslim si, ze to vychazi i z te PR kampane od MatrixChose. Myslim si, ze na tento web chodi moooc lidi co se zabyvaji pezotem, a plyne tu podle me vic zisku od clenu a dalsich, nez kdyby byla reklama nekde na seznamu. Jenze seznam si to necha zaplatit.

Je dobre, ze tady lidi s diagnostikou jsou. Hned se nedurdi :-)

Vychazim treba z informaci, ze me diagnostika vychazi v jednom servisu na 650 a kdyz mi to nekdo na sraze udela za 500 tak mi to neprijde jako moc rozdil. Samozrejme jsou servisy, kde si za to reknou bez ostychu i litr a vic, ale to uz jsem nekde jinde. Jsem pro reklamu, ale myslim si, ze by mohl klub na tom trosku vice participovat :-)

Odesláno

jinak ted jsem sehnal soft na peugeot za flasku vina, takze zbyvaji kabely :-)

to bude asi pecka

[upravil dne 8/9/2009 Scratch]

Odesláno

me to nejak nevadi uz jsem si na to zvykl a na net na telefonu nechodim takze me to je celkem uplne jedno co tam kdo ma i kdyz nekdy je to az moc velke :)

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

jinak ted jsem sehnal soft na peugeot za flasku vina, takze zbyvaji kabely :-)

to bude asi pecka

[upravil dne 8/9/2009 Scratch]

Jo jo kabel s interfacem to nebude za hubičku....., nedívej se jen na výdělek ale i na investice a pokud někdo ke mě jezdit nechce tady z okolí má jistě možnost zajet do pežo za sladkých 1770,- Kč s daní.......i s toho důvodu sem si pořídil vlastní.....a proč nepomoci sobě a jiným uživatelům...

Odesláno

Prema & Scratch: nehadejte se tu, prosim :papa

Cena 500.- za inzerci byla vztazena zejmena k rubrice inzerce, pokud to bude doplneno i decentnim odkazem v podpisu, neni to problem.

PS: A pokud nekdo diky clenum klubu vydela zlatou cihlu, muze poslat klubu dobrovolny sponzorsky dar :papa

Odesláno

to je pekne. miesto riesenia nejakych realnych problemou, vytvarat dalsi..

podpis by si mal si myslim kazdy podla uvazenia vyplnit.. kym tam neda nejaky obrazok 1600x1200 tak je to v poho :cool:

Odesláno

Že by mi to nějak extrémě vadilo, to se říct nedá. Ale někdy - co je moc, to je příliš. Viz. tady nademnou peugeot09 to už je vyloženě prasečina :bacha

Neřikám, že mám nějak extrémě krátkej popis já, ale popis by měl bejt krátkej, popřípadě nejakej rozumnej obrázek, co se týče rozlišení. Ty, co vkládaj obrázek by měli myslet na to, že ještě dost lidí má rozlišení 1024*768 pix. a když tam mrsknete obrázek kterej má 1000pix na šířku tak budou muset u každej zprávy rolovat doprava a pak zase zpět. A to dost nasere. Já teda osobně mám rozlišení větší, ale když sem dá nějakej koumák fotku přímo z foťáku tak se tomu taky nevyhnu :nevim

A co všechno ma autě zrovna děláte nemusíte psát do popisu, ale můžete dát odkaz na vaše vlákno v sekci Naše káry

To je asi tak vše :papa

Odesláno

Na fore sa da v administracii nastavit maximalny pocet znakov podpisu a je po probleme;) ...pripadne do pravidiel zahrnut povoleny rozmer obrazku do podpisu:nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...