Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: dzana.m

jen celej kloub ale už sem mluvyl stím chlápkem co mi daval na nej kontakt meda a zejtra se uvidí

Podľa tvojho VIN (našiel som ho v inom vlákne) je obj. číslo toho predného snímača 0000454582 SNIMAC ABR KOLE a cena 58,83 EUR.

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

Původně zaslal: Otan

človeč to vypadá skoro na soukromý bazar:D:D:D:D:D:D:D

No, spíše na sbírku veteránů.

Mozna by stalo za to napsat je nejen pod sebe, ale vyuzit i sirku radku ;-) Opravdu to takto neni vhodne... udelal bys tim par lidem velkou radost ;-)

OK, zítra to bude.
Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

jen celej kloub ale už sem mluvyl stím chlápkem co mi daval na nej kontakt meda a zejtra se uvidí

Podľa tvojho VIN (našiel som ho v inom vlákne) je obj. číslo toho predného snímača 0000454582 SNIMAC ABR KOLE a cena 58,83 EUR.

jo mockrát díky hned nato mrknu:super

jo prosím tě a kde se to dá objednad to je přes net:myslim

[upravil dne 7/9/09 dzana.m]

Odesláno

Původně zaslal: Vvitty

človeč to vypadá skoro na soukromý bazar:D:D:D:D:D:D:D

No, spíše na sbírku veteránů.

Mozna by stalo za to napsat je nejen pod sebe, ale vyuzit i sirku radku ;-) Opravdu to takto neni vhodne... udelal bys tim par lidem velkou radost ;-)

OK, zítra to bude.
A je to, jsem rád, že jsem mohl udělat pár lidem radost i když nechápu, jakou.:myslim:myslim
Odesláno

Původně zaslal: AnotherOne

jo mockrát díky hned nato mrknu:super

jo prosím tě a kde se to dá objednad to je přes net:myslim

[upravil dne 7/9/09 dzana.m]

Peugeot servis.

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Dzaníku , nepočítej že toho moc seženeš na 607 v druhovýrobě....spíš nic...jedině přímo v pežo....

Přemo stím sem nejak počítal ale nemyslel jsem že to bude až tak rychlý ale co se dá delat;)

Odesláno

podobný problém řešil známí, proměřil drát co vede k čidlu, byl přelámaný, dal jiný a maká to jako dříve, za origo díl, čidlo + drát chtěli cca 7500,- takhle byla oprava otázkou trpělivosti :-D

Odesláno

to dzana: no jo to ti lidi psali hned když jsi tu 607 kupoval, že díly nebudou za hubičku jako na 405, to je daň za to, že si vozíš zadek v luxusní limuzíně :)

Odesláno
Původně zaslal: ozzy56

zkus zjistit,kolik má zubů a tak--bude pasovat i z nějakého citrona,třeba C5 :myslim

to není špatnej nápad mockrát díky tady každá rada nad pivko když sem zjistil co se stalo tak sem zased a hned tak nevstal tak sem to krapítek zapil :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...