dzana.m Odesláno 7. září 2009 Autor Odesláno 7. září 2009 jen celej kloub ale už sem mluvyl stím chlápkem co mi daval na nej kontakt meda a zejtra se uvidí Citovat
Přema Odesláno 7. září 2009 Odesláno 7. září 2009 Dzaníku , nepočítej že toho moc seženeš na 607 v druhovýrobě....spíš nic...jedině přímo v pežo.... Citovat
AnotherOne Odesláno 7. září 2009 Odesláno 7. září 2009 Původně zaslal: dzana.m jen celej kloub ale už sem mluvyl stím chlápkem co mi daval na nej kontakt meda a zejtra se uvidí Podľa tvojho VIN (našiel som ho v inom vlákne) je obj. číslo toho predného snímača 0000454582 SNIMAC ABR KOLE a cena 58,83 EUR. Citovat
Otan Odesláno 7. září 2009 Odesláno 7. září 2009 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: Otan Původně zaslal: dzana.m človeč to vypadá skoro na soukromý bazar:D:D:D:D:D:D:D No, spíše na sbírku veteránů. Mozna by stalo za to napsat je nejen pod sebe, ale vyuzit i sirku radku ;-) Opravdu to takto neni vhodne... udelal bys tim par lidem velkou radost ;-) OK, zítra to bude. Citovat
dzana.m Odesláno 7. září 2009 Autor Odesláno 7. září 2009 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: dzana.m jen celej kloub ale už sem mluvyl stím chlápkem co mi daval na nej kontakt meda a zejtra se uvidí Podľa tvojho VIN (našiel som ho v inom vlákne) je obj. číslo toho predného snímača 0000454582 SNIMAC ABR KOLE a cena 58,83 EUR. jo mockrát díky hned nato mrknu:super jo prosím tě a kde se to dá objednad to je přes net:myslim [upravil dne 7/9/09 dzana.m] Citovat
Otan Odesláno 7. září 2009 Odesláno 7. září 2009 Původně zaslal: Otan Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: Otan Původně zaslal: dzana.m človeč to vypadá skoro na soukromý bazar:D:D:D:D:D:D:D No, spíše na sbírku veteránů. Mozna by stalo za to napsat je nejen pod sebe, ale vyuzit i sirku radku ;-) Opravdu to takto neni vhodne... udelal bys tim par lidem velkou radost ;-) OK, zítra to bude. A je to, jsem rád, že jsem mohl udělat pár lidem radost i když nechápu, jakou.:myslim Citovat
AnotherOne Odesláno 7. září 2009 Odesláno 7. září 2009 Původně zaslal: dzana.m Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: dzana.m jen celej kloub ale už sem mluvyl stím chlápkem co mi daval na nej kontakt meda a zejtra se uvidí Podľa tvojho VIN (našiel som ho v inom vlákne) je obj. číslo toho predného snímača 0000454582 SNIMAC ABR KOLE a cena 58,83 EUR. jo mockrát díky hned nato mrknu:super jo prosím tě a kde se to dá objednad to je přes net:myslim [upravil dne 7/9/09 dzana.m] Peugeot servis. Citovat
dzana.m Odesláno 7. září 2009 Autor Odesláno 7. září 2009 Původně zaslal: Přema Dzaníku , nepočítej že toho moc seženeš na 607 v druhovýrobě....spíš nic...jedině přímo v pežo.... Přemo stím sem nejak počítal ale nemyslel jsem že to bude až tak rychlý ale co se dá delat;) Citovat
PecaTu Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 Dzano nevím jestli tě dobře pochopili ty nepotřebuješ čidlo ABS ale ozubený segment na homokinetickým kloubu a ten asi neseženeš samotnej. Citovat
AnotherOne Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 Píše že praskol snímač. Ale máš pravdu možno sa zle vyjadril, potom je v prdeli. Citovat
Radek 306 Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 podobný problém řešil známí, proměřil drát co vede k čidlu, byl přelámaný, dal jiný a maká to jako dříve, za origo díl, čidlo + drát chtěli cca 7500,- takhle byla oprava otázkou trpělivosti :-D Citovat
Driver Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 to dzana: no jo to ti lidi psali hned když jsi tu 607 kupoval, že díly nebudou za hubičku jako na 405, to je daň za to, že si vozíš zadek v luxusní limuzíně Citovat
dzana.m Odesláno 8. září 2009 Autor Odesláno 8. září 2009 jo ten ozubenej segment potřebuju to sem asi špatne vyjadřil čidlo vypadá že je vpořádku Citovat
AnotherOne Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 Možno by išiel prelisovať zo starého kĺbu. Citovat
dzana.m Odesláno 8. září 2009 Autor Odesláno 8. září 2009 taky sem nad tím už přemejšlel ale nejdřív ho nekde sehnat to bude asi bonbonek:myslim Citovat
ozzy56 Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 zkus zjistit,kolik má zubů a tak--bude pasovat i z nějakého citrona,třeba C5 Citovat
AnotherOne Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 Buď vrakáč, alebo niekde v servise keď niekomu menia kĺb možno to tam majú. Citovat
dzana.m Odesláno 8. září 2009 Autor Odesláno 8. září 2009 Původně zaslal: ozzy56 zkus zjistit,kolik má zubů a tak--bude pasovat i z nějakého citrona,třeba C5 to není špatnej nápad mockrát díky tady každá rada nad pivko když sem zjistil co se stalo tak sem zased a hned tak nevstal tak sem to krapítek zapil Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.