Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to je jasný ale pokud někdo chce 406 ze 2004 roku tak holt musí dát víc protože nikde nemůžu najít cenu pod 150 000.- a tudíž není na výběr a musí dát do to co chce prodávájící, možná ho ukecá o 5 000.- ale víc asi těžko.......

Odesláno

Dneska jsem koukal na net a v raichu je 407 - 11/2004 v opravdu full výbavě! Není to 1.6 ale 2.0, akorát, že je to sedan, barva grafitová. Nikde neobouchaný atd, vážně pěkný auto za necelých 8200 éček což je nějakých 205 000 Kč + přihlášení atd. Popravdě mě hlodá. že na ni nemám :D

Odesláno

406 je hlavne pekna, 407 je bulshit a nasledna vyroba pezotu taky. Vsem se omlouvam, ale me uz novy auta od pezotu nic nerikaj :(

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

406 je hlavne pekna, 407 je bulshit a nasledna vyroba pezotu taky. Vsem se omlouvam, ale me uz novy auta od pezotu nic nerikaj :(

to jo u těhle 407 se to moc nepovedlo ale 207,307 ty jsou pěknný:mrk

[upravil dne 4/9/09 zzipCZ]

Odesláno

kdyz nad tim tak premyslim tak taky bych nevedel jakyho nastupce z rad peugeotu bych vybral po 406 ... no libi se mi 407 coupe a pokud se do nej bude davat 3.0 hdi tak by to mohlo bejt konecne i zajimavy :aut

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

mám bohužel stejný názor,měl jsem tři pažoutky a nedám dopustit...,ale ti noví pažouti moc ne :bojim

ale byl jsem se dnes podívat na C5 v 1.6 HDi a mám brouka v hlavě...,takže možná furt u PSA :)

Odesláno
Původně zaslal: majty

kdyz nad tim tak premyslim tak taky bych nevedel jakyho nastupce z rad peugeotu bych vybral po 406 ... no libi se mi 407 coupe a pokud se do nej bude davat 3.0 hdi tak by to mohlo bejt konecne i zajimavy :aut

:xvul dává se snad 2,7HDi, ne?:myslim

Odesláno

mě se teda líbí téměř všechny piškoti, aji ty nový :-) a určitě je z čeho vybírat, i když nejlepší by bylo z každýho auta kousek a pak by to byl 100% mazel:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

407 je krásný auto,designově podle mně hodně na úrovni,mám taky 406 a v práci má kolega 407 a úplně se stydím to dávat na stejný parkoviště.....:D 207,308 taky celkem slušně udělaný,ale je to tak pro holky....:) mně se nejvíc líbí 408 a 607... tu šestsetsedmu si asi koupím,je to super svezení:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...