peugeot09 Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Čekal jsem, kdy se tu objevíš. Mě už je to jedno, dělejte si co chcete. Jsou to vaše peníze. Citovat
winco Odesláno 6. říjen 2009 Autor Odesláno 6. říjen 2009 ja by som chcel subak:D ale na to že kufor využivam na dosť velke naklady tak by mi tam len zavadzal a ovaly sa mi zdaju byť vyhodnejšie:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Původně zaslal: peugeot09 Čekal jsem, kdy se tu objevíš. Mě už je to jedno, dělejte si co chcete. Jsou to vaše peníze. Nic ve zlym, ale prostě ty a audio témata to je vždycky mazec Citovat
peugeot09 Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 musíme se zasmát... ...vlastní blbosti. Citovat
Šalda Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 tak tak ale utahovat si z kolegy pežoťáka není vůbec pěkný Citovat
destiny Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 Původně zaslal: peugeot09 V pořádku, ale já vám to neberu. Radši koupím šitoidní reproduktory, ze kterých několika úpravami vytřískám ZMĚŘENOU citlivost 94dB/1W, než koupit jakýkoliv autohifi šmejd s nálepkou 92dB/1W a myslet si, že ten údaj je založený na pravdě. Poměr cena/kvalita? Nevíš co říkáš. Koupím šmejd za 3 kila a za dva, tři večery z něj mám \"reproduktor\" o jehož přednesu a dynamice si můžou low-endové autohifi šmejdy jenom nechat zdát. Jednooký je mezi slepými králem. No, takže asi takhle... 1. Poměr cena/kvalita je pro mne dobrý, zatím jsem neslyšel lepší repro z běžného prodeje v ceně do 2000,- 2. Když si koupím obyč repro za 300,- tak mi následné úpravy nejspíš neuděláš grátis. Po té, co Ti zaplatím práci možná na Těch 2.000,- skončíme taky. A) cena 2tis je vč. DPH, které si mohu odečíst a zbetek je nákladová položka firmy (je to do firemního auta). Nevím jak moc oficiálně s úpravami audio to myslíš, ale možná bych od Tebe nedostal ani doklad. 3. Vzhledem k tomu, že se v repro budeš vrtat, výrobek ztrácí záruku. Nebo snad v případě problému přebíráš 2letou záruku na sebe? Už jsme tu řešili Tvé úpravy HiFi komponentů před časem. Od té doby zatím pořád nic neukázal, jen mluvíš. Nevím o nikom z clubu, komu bys prodal nějaký kvalitní upravené repro nebo jiný komponent sestavy. Takže jak píšu výš, postav repro které bude hrát lépe než mnou zmíněné JBL, bude stát 2.000,- včetně DPH a vystav na to doklad + garantuj dvouletou záruku a já to bez problému od Tebe koupím. Jedině tak se dostaneš na lepší poměr cena/kvalita než mají JBL. Věř mi, že pokud budu spokojený, rozhodně Tě tu na fóru pochválím a budu Tvá pozitivní reference. Když budou ostatní vědět, že jsi pro mne odvedl dobrou práci, budou i kTvým komentářům přistupovat s respektem. Zatím jsi ale nic nepředvedl a vše je jen teorie. Citovat
rastacreative Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 jaj nikde mi neodpovedaju tak mozno tu Moze sa prikrutit zosik na bednu subwofera?? vzhladom na prevazanie predmetov v kufri nechcem zosik prikrucovat na sedanku a podobne (peugeot306,5dv) Citovat
destiny Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 Zesilovač je celkem jemná elektronika a pokud ho přiděláš na Woofer, vystavuješ ho dlouhodobě rezonancím a otřesům. Mohlo by se po čase stát, že se v zesilovači součástky poškodí. Já bych to neriskoval, že se uvolní v zesíku nějaký šroubek nebo matička a něco uvnitř zkratuje. Citovat
rastacreative Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 http://internetovy-obchod.msbox.cz/set-us-blaster-max-5073-2x180-w/f-1-s-50-dp-116053/ toto by som mohol mat za pouhych 50 eur nepotrebujem ziadnu paradu do auta je to postacujuce ci radsej na to ani nemysliet? dam na vase rady Citovat
antal Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 Ja som ho mal prišrubovaný cca rok a v pohode.Neviem no ale ked už predávaju hi-fi sety kde je zosilovač prišrubovaný na bedne tak by to malo byt v pohode.Samozrejme možno to bude záležat od výkonu.Nehádam sa,neviem ale ja som mal 300wat/rms bednu a bolo to v poho Citovat
antal Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 No tak tuto zostavu by som do auta nechcel.Je to slabé za tie prachy Citovat
309GT Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Já bych to nechtěl už jen proto,že je to US Blaster.Když jsem viděl co to vydrží a jak to hraje za ty peníze,zvedal se mi žaludek!Je to předražená s*ačka v občas líbivém obalu,ale to je asi tak všechno:bojim (můj názor,nikomu to nevnucuju) Citovat
groovred Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 To si rovno mozes kupit ten Sencor subak co som daval odkaz visie a budes to mat take iste ako ten us blast ci co to vobec je ,akurat z tym rozdielom ze usetriš min.3500kč Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Původně zaslal: destiny Zesilovač je celkem jemná elektronika a pokud ho přiděláš na Woofer, vystavuješ ho dlouhodobě rezonancím a otřesům. Mohlo by se po čase stát, že se v zesilovači součástky poškodí. Já bych to neriskoval, že se uvolní v zesíku nějaký šroubek nebo matička a něco uvnitř zkratuje. Tohle je ale blbost, pokud by se ten subák klepal tak je špatnej právě ten subák a zesilovač odejde teda kvuli subáku. Kvalitní bedna, ať už je to sub v autě nebo jakákoliv jiná žádný rezonance nemá, naopak rezonuje vše v jejím dosahu, takže subák je jediný \"bezpečný\" místo pro zesilovač Citovat
peugeot09 Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Řešíte nesmysly. Někdo tu nejspíš pozapomněl na to, že výrobce veškeré součástky pájí k DPS, takže to není nijak prodrátovaný nebo já nevím co si představujete. Navíc, součástky, které jsou třeba větší jsou zalité tavným humusem. Pokud rezonuje samotný subwoofer, je nejspíš něco špatně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.