Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

V pořádku, ale já vám to neberu. Radši koupím šitoidní reproduktory, ze kterých několika úpravami vytřískám ZMĚŘENOU citlivost 94dB/1W, než koupit jakýkoliv autohifi šmejd s nálepkou 92dB/1W a myslet si, že ten údaj je založený na pravdě.

Poměr cena/kvalita? Nevíš co říkáš. Koupím šmejd za 3 kila a za dva, tři večery z něj mám \"reproduktor\" o jehož přednesu a dynamice si můžou low-endové autohifi šmejdy jenom nechat zdát.

Jednooký je mezi slepými králem. :roker

No, takže asi takhle...

1. Poměr cena/kvalita je pro mne dobrý, zatím jsem neslyšel lepší repro z běžného prodeje v ceně do 2000,-

2. Když si koupím obyč repro za 300,- tak mi následné úpravy nejspíš neuděláš grátis. Po té, co Ti zaplatím práci možná na Těch 2.000,- skončíme taky. A) cena 2tis je vč. DPH, které si mohu odečíst a zbetek je nákladová položka firmy (je to do firemního auta). Nevím jak moc oficiálně s úpravami audio to myslíš, ale možná bych od Tebe nedostal ani doklad.

3. Vzhledem k tomu, že se v repro budeš vrtat, výrobek ztrácí záruku. Nebo snad v případě problému přebíráš 2letou záruku na sebe?

Už jsme tu řešili Tvé úpravy HiFi komponentů před časem. Od té doby zatím pořád nic neukázal, jen mluvíš. Nevím o nikom z clubu, komu bys prodal nějaký kvalitní upravené repro nebo jiný komponent sestavy.

Takže jak píšu výš, postav repro které bude hrát lépe než mnou zmíněné JBL, bude stát 2.000,- včetně DPH a vystav na to doklad + garantuj dvouletou záruku a já to bez problému od Tebe koupím. Jedině tak se dostaneš na lepší poměr cena/kvalita než mají JBL.

Věř mi, že pokud budu spokojený, rozhodně Tě tu na fóru pochválím a budu Tvá pozitivní reference. Když budou ostatní vědět, že jsi pro mne odvedl dobrou práci, budou i kTvým komentářům přistupovat s respektem. Zatím jsi ale nic nepředvedl a vše je jen teorie.

Odesláno

Zesilovač je celkem jemná elektronika a pokud ho přiděláš na Woofer, vystavuješ ho dlouhodobě rezonancím a otřesům. Mohlo by se po čase stát, že se v zesilovači součástky poškodí. Já bych to neriskoval, že se uvolní v zesíku nějaký šroubek nebo matička a něco uvnitř zkratuje.

Odesláno

Ja som ho mal prišrubovaný cca rok a v pohode.Neviem no ale ked už predávaju hi-fi sety kde je zosilovač prišrubovaný na bedne tak by to malo byt v pohode.Samozrejme možno to bude záležat od výkonu.Nehádam sa,neviem ale ja som mal 300wat/rms bednu a bolo to v poho

Odesláno

Já bych to nechtěl už jen proto,že je to US Blaster.Když jsem viděl co to vydrží a jak to hraje za ty peníze,zvedal se mi žaludek!Je to předražená s*ačka v občas líbivém obalu,ale to je asi tak všechno:bojim (můj názor,nikomu to nevnucuju)

Odesláno

To si rovno mozes kupit ten Sencor subak co som daval odkaz visie a budes to mat take iste ako ten us blast ci co to vobec je ,akurat z tym rozdielom ze usetriš min.3500kč

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Zesilovač je celkem jemná elektronika a pokud ho přiděláš na Woofer, vystavuješ ho dlouhodobě rezonancím a otřesům. Mohlo by se po čase stát, že se v zesilovači součástky poškodí. Já bych to neriskoval, že se uvolní v zesíku nějaký šroubek nebo matička a něco uvnitř zkratuje.

Tohle je ale blbost, pokud by se ten subák klepal tak je špatnej právě ten subák a zesilovač odejde teda kvuli subáku. Kvalitní bedna, ať už je to sub v autě nebo jakákoliv jiná žádný rezonance nemá, naopak rezonuje vše v jejím dosahu, takže subák je jediný \"bezpečný\" místo pro zesilovač;)
Odesláno

Řešíte nesmysly. Někdo tu nejspíš pozapomněl na to, že výrobce veškeré součástky pájí k DPS, takže to není nijak prodrátovaný nebo já nevím co si představujete. Navíc, součástky, které jsou třeba větší jsou zalité tavným humusem.

Pokud rezonuje samotný subwoofer, je nejspíš něco špatně. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...