Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Micky99

Původně zaslal: MatrixChose

Já jezdím do Šaly

:xvul mozem sa spytat kam konkretne? lebo ja som zo Sale. :papa

Úplně přesně Trnovec nad Vahom, je to 14 dní, co jsem tam byl. Ale i přímo v Šale mám tetu...

Odesláno

Původně zaslal: Micky99

Já jezdím do Šaly

:xvul mozem sa spytat kam konkretne? lebo ja som zo Sale. :papa

Úplně přesně Trnovec nad Vahom, je to 14 dní, co jsem tam byl. Ale i přímo v Šale mám tetu...

a ako casto tam chodis? no v trnovci mam starku a stryka a nejakych clenov rodiny este :-D tak to som si nemyslel ze niekto na fore bude poznat trnovec nad vahom :-D.

No svet je mali:super

Odesláno

Micky99: Jednou do roka o prázdninách určitě, někdy třeba i častěji, když s něco semele. Možná budeš znát dědu (Jurášek jako já) a nebo strejdu, má přepravku LuckyTrans (Kysučan). :papa

Odesláno

tak nejak nemužu dospat moc se teším na cestu jak se budu kochat ta včerejší trema me už přešla že me začne zlobyt a psát nejaký blaboly myslim že to zvladne na jedničku a všechno bude vpohode takže tímto se loučím a uvidíme se na chomutove

jo a doufám že ty nukleární klobasy budou dobrý přivezu na ochutnání:D:D:papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak Dzana se nejspíš v pořádku vrátil z HU poněvadž jsem včera kolem půl čtvrtý potkal mezi Svitavama a Litomyšlí tmavěmodrou 607 a ta silueta za volantem mi silně připomínala Dzanu. :)

Tak ať 607 i nadále dobře slouží. :super

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Koukám, že tu proběhlo něco o Maďarsku, ikdyž tu nikde nečtu, jak cesta dopadla.

Já za sebe můžu jen sdělit, že v pondělí 5.10. jsem se vrátil z desetidenního výletu do Maďarska, konkrétně oblast Badacsony na břehu Balatonu a byla to paráda. Kdyby se tam od nás nemuselo jet kus přes ČR, byla by to nádherná cesta. Prostředí, lidi a ceny kolem Balatonu špičkový.

Auto si ani nevšimlo, že těch 1460 km ujelo, myslím, že si celkem libovalo a palubák ukázal po návratu domů průměrnou spotřebu 7,9 a průměrnou rychlost 73 km/h, takže doprava řekl bych ekonomická. :papa

P.S. se shora uvedeného doufám plyne, že pobyt v Maďarsku mohu jen doporučit!!

[upravil dne 7/10/09 kupák]

Odesláno
Původně zaslal: kupák

....... Kdyby se tam od nás nemuselo jet kus přes ČR, byla by to nádherná cesta. ..........

:myslim Odkud jsi vlastně jel, když ti vadí jez z Heřmanova Městce do HU přes ČR? :D:D:D

Odesláno

omlouvám se že pišu až ted nejak mi to vypadlo, takže cesta probehla vpohode milaček šlapal jak hodinky cestou žadnej problem nenastal najezdil sem asi 2000 kiláčku a ani se nezakkuckal jinak madarsko super počasíčko taky vyšlo voda byla v pohode jedíný včem byl haček tak to byla domluva me lítaly ruce nohy abych se domluvyl :D:D ubytování jsme meli super byl to takový hotýlek a tam jsme meli pokoje s jedním obyvakem a kuchinkou a socialky se sprchačem a klimou takže pohoda , porvé sem se svez trajektem a jen sem se kochal co dodat super

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: kupák

....... Kdyby se tam od nás nemuselo jet kus přes ČR, byla by to nádherná cesta. ..........

:myslim Odkud jsi vlastně jel, když ti vadí jez z Heřmanova Městce do HU přes ČR? :D:D:D

No kdybych bydlel v Břeclavi nebo třeba v Železný Rudě, mohl bych tu ČR vynechat a nehuntovat si podvozek a nervy. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...