MatrixChose Odesláno 27. srpen 2009 Odesláno 27. srpen 2009 Původně zaslal: Micky99 Původně zaslal: MatrixChose Já jezdím do Šaly mozem sa spytat kam konkretne? lebo ja som zo Sale. Úplně přesně Trnovec nad Vahom, je to 14 dní, co jsem tam byl. Ale i přímo v Šale mám tetu... Citovat
Micky99 Odesláno 27. srpen 2009 Odesláno 27. srpen 2009 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: Micky99 Původně zaslal: MatrixChose Já jezdím do Šaly mozem sa spytat kam konkretne? lebo ja som zo Sale. Úplně přesně Trnovec nad Vahom, je to 14 dní, co jsem tam byl. Ale i přímo v Šale mám tetu... a ako casto tam chodis? no v trnovci mam starku a stryka a nejakych clenov rodiny este :-D tak to som si nemyslel ze niekto na fore bude poznat trnovec nad vahom :-D. No svet je mali:super Citovat
MatrixChose Odesláno 27. srpen 2009 Odesláno 27. srpen 2009 Micky99: Jednou do roka o prázdninách určitě, někdy třeba i častěji, když s něco semele. Možná budeš znát dědu (Jurášek jako já) a nebo strejdu, má přepravku LuckyTrans (Kysučan). Citovat
dzana.m Odesláno 28. srpen 2009 Autor Odesláno 28. srpen 2009 tak nejak nemužu dospat moc se teším na cestu jak se budu kochat ta včerejší trema me už přešla že me začne zlobyt a psát nejaký blaboly myslim že to zvladne na jedničku a všechno bude vpohode takže tímto se loučím a uvidíme se na chomutove jo a doufám že ty nukleární klobasy budou dobrý přivezu na ochutnání:D:papa Citovat
Dave_k Odesláno 5. září 2009 Odesláno 5. září 2009 Tak Dzana se nejspíš v pořádku vrátil z HU poněvadž jsem včera kolem půl čtvrtý potkal mezi Svitavama a Litomyšlí tmavěmodrou 607 a ta silueta za volantem mi silně připomínala Dzanu. Tak ať 607 i nadále dobře slouží. Citovat
kupák Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 Koukám, že tu proběhlo něco o Maďarsku, ikdyž tu nikde nečtu, jak cesta dopadla. Já za sebe můžu jen sdělit, že v pondělí 5.10. jsem se vrátil z desetidenního výletu do Maďarska, konkrétně oblast Badacsony na břehu Balatonu a byla to paráda. Kdyby se tam od nás nemuselo jet kus přes ČR, byla by to nádherná cesta. Prostředí, lidi a ceny kolem Balatonu špičkový. Auto si ani nevšimlo, že těch 1460 km ujelo, myslím, že si celkem libovalo a palubák ukázal po návratu domů průměrnou spotřebu 7,9 a průměrnou rychlost 73 km/h, takže doprava řekl bych ekonomická. P.S. se shora uvedeného doufám plyne, že pobyt v Maďarsku mohu jen doporučit!! [upravil dne 7/10/09 kupák] Citovat
Medvěd Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 Původně zaslal: kupák ....... Kdyby se tam od nás nemuselo jet kus přes ČR, byla by to nádherná cesta. .......... Odkud jsi vlastně jel, když ti vadí jez z Heřmanova Městce do HU přes ČR? :D:D Citovat
dzana.m Odesláno 8. říjen 2009 Autor Odesláno 8. říjen 2009 omlouvám se že pišu až ted nejak mi to vypadlo, takže cesta probehla vpohode milaček šlapal jak hodinky cestou žadnej problem nenastal najezdil sem asi 2000 kiláčku a ani se nezakkuckal jinak madarsko super počasíčko taky vyšlo voda byla v pohode jedíný včem byl haček tak to byla domluva me lítaly ruce nohy abych se domluvyl :D ubytování jsme meli super byl to takový hotýlek a tam jsme meli pokoje s jedním obyvakem a kuchinkou a socialky se sprchačem a klimou takže pohoda , porvé sem se svez trajektem a jen sem se kochal co dodat super Citovat
dzana.m Odesláno 8. říjen 2009 Autor Odesláno 8. říjen 2009 ale madarky sou pekný:D to byla neše číšnice když jsme byly na okružní plavbe bez bab:D:D:D Citovat
kupák Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: kupák ....... Kdyby se tam od nás nemuselo jet kus přes ČR, byla by to nádherná cesta. .......... Odkud jsi vlastně jel, když ti vadí jez z Heřmanova Městce do HU přes ČR? :D:D No kdybych bydlel v Břeclavi nebo třeba v Železný Rudě, mohl bych tu ČR vynechat a nehuntovat si podvozek a nervy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.