Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Svatby na obzoru aneb Scratch a Fakir jdou (ne)dobrovolne do chomoutů - vložen odkaz na profi foto

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

dekuji dekuji. Jen upozornuji, ze:

FAKIR SE TAKY ZENI A TEJDEN PREDE MNOU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

:mrk:P:mrk

Odesláno

Hele, trochu odbočím. Řešíš nějakou předmanželskou smlouvu? Pokud ano, jak se na to tváří skorožena? Tím něříkám, že Tvá nastávající jde do vztahu s myšlenkou Tě odrbat, ale přece jen, lidi se berou z většinou lásky, která za pár let přejde v přátelství a to už se rozbíjí snáze. Pak když ke karambolu dojde, taková listina se pak hodí. Mám kolem sebe několik zoufalců, které ex-manželka stáhla o slušný balík, přičemž do vztahu přišla s holou prdelí.

Guest Scratch
Odesláno

predmanzelskou smlouvu nemame, protoze to neni potreba. Kazdy mame sve a do ciziho je mu sumak. Pokud se nekdy rozvedem, tak to vyresime nejjednodussi cestou :-). Vim, ze si myslite, ze to vidim jako hurvinek valku, ale je to jednoduchy. Kdyz se rozvedem, tak ja potahnu do.... a ada si necha svuj barak a mozna mi sbali neco na cestu k tomu memu :-)

Odesláno

Tak nějak. My taky předmanželskou smlouvu nemáme, protože víme, že to není potřeba. Barák je psanej na tátu, jedno auto na mně, druhý na Blanku a jinak nic jinýho nemáme... :D

Odesláno

no tak, ne ze bych byla zastance predmanzelsky smlouvy(tak nejak v tom porad vidim to az misto kdyby...ale treba se to zmeni), ale kdyz se chce, da se dohadovat a tahat klidne nekolik let o zalezitosti typu pracka, mycka, mikrovlnka, sporak.... je fakt, ze to pamatuju z doby, kdy timto nebyla vybavena kazda domacnost a ceny se pohybovaly nekde jinde....ale ono se dovede najit cokoli jineho......obzvlaste pridaj-li se k tomu deti:aut

takze jak scratchi, tak miss schratch, jak fakire, tak blanko, preji Vam, at tohle nemusite nikdy resit :)

Odesláno

Ako super názor i přání, tímto, přeji novomanželům spoustu lásky a krásnejch chvil. Zatim nevim, jestli se i já připojim k peugeotí jízdě, ale jestli to vyjde tak jo. :papa:papa:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...