techynal Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 Mne to preteka tiez, mozno taky rok sa to prejavuje, zrejme som nezachytil prvy mraz pred rokom alebo nedostatok nemrznucej zmesy a nieco tam roztrhlo. Ked nalejem cca 3 litre vody, tak odhadom taky pol liter az liter vytecie. Potom 2x vycistim okno a uz mi pise, ze mam malo vody. Asi by bolo dobre zhodit koleso, blatnik a pozriet sa na to. Mozno to bude len mala vada a pomoze zalepenie izolackou alebo to bude nieco horsie a oprava bude nakladnejsia. Citovat
fiiloo Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Ano presne , ako pises problem je ten isty jako mam ja Este som sa k tomu nedostal ani ja na opravu . Myslim ze je bud prasknuty motorcek alebo tesnenie okolo nalievacieho krku . Citovat
ttom4 Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Mám ten samý potíž. Řešil jsem to v létě, sundal kolo, plasty a .... stejně jsem se k prasklému kroužku okolo motorku ostřikovače nedostal. Docela dlouho jsem se snažil vyndat nádržku, ale protože je chycená i pod mřížkou kapoty (= šroub je viditelný skrz mřížku pohledem od stěračů) tak jsem to vzdal a doslova opatlal tunou lepidla .. hnus. Ale protékání se snížilo. Na jaře to chci znovu zkusit v dílně vyndat a ten pitomej kroužek vyměnit. Kdyby se tam alespoň dalo dostat s tavnou pistolí! Citovat
Budhas Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Každá 607 má ostřikovače světel? Citovat
jofo Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Nie kazda. maju ju tie co maju xenony a potom ak si zakaznik pri kupe o to poziadal. Takze moze mat aj nemusi. Ja xenony nemam a ostrekovace mam. Citovat
Budhas Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Ja mam xenony,ale tema ostřikovačema si nejsem jistej.Autí mám týden. Citovat
jofo Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Ak ich mas origo tak to musis mat. A ake mas nastavovanie vysky svetiel? Mas manualne? Citovat
Budhas Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Puvodne jsem hledal kde se to nastavuje,ale nenašel,tam kde by to mělo být je jen záslepka,tak jsem se pak dočetl,že to má automatický naklápění dle zatížení. Citovat
jofo Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Tak potom ich mas origo, ale preco nemas ostrekovace svetiel tak to neviem. Mas na narazniku, pred svetlami take plastove krytky? Ak ano tak mas aj ostrekovace. Ak nie tak potom neviem, mozno bol meneny naraznik a dali tam taky bez ostrekovacov. Citovat
Budhas Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Mam tam krytky v nárazníku....Jsem na to koukal a nevím,přijde mi to hodně jakoby natěsno...Chtěl jsem to zkoušet,ale byly velký mrazy a tak jsem to nechtěl pokoušet....Stydím se,ale ani nevím,jak by se to mělo pouštět. Citovat
P607Olda Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 To ostřikuje když jsou zapnutá světla a dáš normální ostřik. Trysky hodně vyjedou a stříkají. Mám to zaslepené, protože se to kazilo a má to velkou spotřebu vody. Citovat
Budhas Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Musím to zkusit,nebo spíš někdo a já se budu dívat zepředu,jestli to funguje :-D Citovat
jofo Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Len aby ta to neoplulo. Ako pise olda. Rozsviet svetla, a daj ostrek skla. Nastrieka na sklo a dva krat striekne na svetla. S vetla musia byt rozsvietene bud automatikou alebo zapnutim na packe. Pokial sa ti rozsvecuju svetla hned po starte a je den tak ti to striekat nebude. Citovat
Budhas Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Dobrá poznámka...mě se rozsvicujou světla hned po startu...v tom to možná bude.. Citovat
shwaara Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Nene, mně se rozsvěcujou světla samy hned po nastartování a ostřikovače je ostříkají ;-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.