Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mne to preteka tiez, mozno taky rok sa to prejavuje, zrejme som nezachytil prvy mraz pred rokom alebo nedostatok nemrznucej zmesy a nieco tam roztrhlo. Ked nalejem cca 3 litre vody, tak odhadom taky pol liter az liter vytecie. Potom 2x vycistim okno a uz mi pise, ze mam malo vody. Asi by bolo dobre zhodit koleso, blatnik a pozriet sa na to. Mozno to bude len mala vada a pomoze zalepenie izolackou :D alebo to bude nieco horsie a oprava bude nakladnejsia.

Odesláno

Ano presne , ako pises problem je ten isty jako mam ja :(

Este som sa k tomu nedostal ani ja na opravu . Myslim ze je bud prasknuty motorcek alebo tesnenie okolo nalievacieho krku .

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Mám ten samý potíž. Řešil jsem to v létě, sundal kolo, plasty a .... stejně jsem se k prasklému kroužku okolo motorku ostřikovače nedostal. Docela dlouho jsem se snažil vyndat nádržku, ale protože je chycená i pod mřížkou kapoty (= šroub je viditelný skrz mřížku pohledem od stěračů) tak jsem to vzdal a doslova opatlal tunou lepidla .. hnus. Ale protékání se snížilo. Na jaře to chci znovu zkusit v dílně vyndat a ten pitomej kroužek vyměnit. Kdyby se tam alespoň dalo dostat s tavnou pistolí!

Odesláno

Puvodne jsem hledal kde se to nastavuje,ale nenašel,tam kde by to mělo být je jen záslepka,tak jsem se pak dočetl,že to má automatický naklápění dle zatížení.

Odesláno

Tak potom ich mas origo, ale preco nemas ostrekovace svetiel tak to neviem. Mas na narazniku, pred svetlami take plastove krytky? Ak ano tak mas aj ostrekovace. Ak nie tak potom neviem, mozno bol meneny naraznik a dali tam taky bez ostrekovacov.

Odesláno

Mam tam krytky v nárazníku....Jsem na to koukal a nevím,přijde mi to hodně jakoby natěsno...Chtěl jsem to zkoušet,ale byly velký mrazy a tak jsem to nechtěl pokoušet....Stydím se,ale ani nevím,jak by se to mělo pouštět.

Odesláno

Len aby ta to neoplulo.:D

Ako pise olda. Rozsviet svetla, a daj ostrek skla. Nastrieka na sklo a dva krat striekne na svetla. S vetla musia byt rozsvietene bud automatikou alebo zapnutim na packe. Pokial sa ti rozsvecuju svetla hned po starte a je den tak ti to striekat nebude.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...