Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jo, to zní správně, protože v zimě jak se to zahřálo tak nebyl problém, takže se ty vůle zřejmě zvětší.

Díky za nápady, musím to dát co nejdřív do kupy.

Odesláno

Servisák mi tvrdil, že motor 1,9 D (DW8) má hydroštely a proto není třeba dělat vůle ventilů. Bylo to při rozvodech na 93 000 km. Mám mu věřit nebo kecá?

Odesláno

Tak po napojení nové váhy v podstatě žádná změna, krom toho, že žere asi o 2l/100 míň, při stejným stylu jízdy.

Zacpání EGR - první zacpávku mě to profouklo, teď sem tam dal dno ze semtexu tak by to mělo držet.

Celkově je teď auto znatelně klidnější po ranním startu, neprojevuje se \"třepavka\", při jízdě se mě zdá taky mnohem klidnější a možná i tišší.

Jediný co nechápu je že při odpojené váze nesvítí diagnostika, když odpojím dráty od EGR tak jo, nechal sem ale EGR tak jak je krom zacpávky.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Chlapi, je možný, že se po nastavení vůlí ventily zase zaklepou?

Je rozumná cena 12500 za rozvody komplet, hlava dolu, nový ventily (sací), přebrus, těsnění, práce?

[upravil dne 22/1/2010 Fusion]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

zdravim jen sem se chtel zeptat jestli tenhle zvuk vypada na neserizeny ventily nebo problem se zdvihatkama? pri studenem motoru klape min nez kdyz se zahreje! diky za rady mam motor 1.8 benzin 74KW 94 rok 148tis

[upravil dne 27/2/10 Brian]

[upravil dne 27/2/10 Brian]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...