Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Kdo jste z Brna, máte někdo tip na rozumný (i neznačkový) servis (=moc nekradou a občas něco i opraví tak, aby to vydrželo)?

Na seznam servisů na stránkách klubu mě neposílejte - všechny tři brněnské kousky jsem tam tuším přidával já :-)

Odesláno

A sakra. Su taky brňák....docela by se mi nějaký šikovný servis hodil! Muj pažout bude dřiv nebo později potřebovat něco lepšího, než amaterskou motoristickou lamu....:bojim

Odesláno

Já používám Cothex (viz kontakt tady v sekci Autoservisy) a neříkám, že nejsem spokojený (i když něco by se našlo). Jen jsem chtěl zkusit něco jiného, abych nebyl závislý na jedné firmě a nedával jim moc najevo, že musím zrovna k nim. Bohužel nemám ani garáž, ani vercajk, ani know-how, ani chu? a čas si dělat něco sám, takže stačím tak max. na tu výměnu spojkového lanka...

Odesláno

V Náměšti nad Oslavou (50km) je směrem od Brna na začatku autoservis, neznačkovej, mají tam jen cedulu Bosch, ale sou vyhlášení Peugeotáři. Dělají aji Audiny apod. takže žádnej ****.

Já tam měl auto zároveň s 309, 205, 206 a byl sem velmi spokojenej! Když mě týden po opravě tekla voda, zfrkl sem tam, týpek pod to lehl a za 10min sem jel pryč, samozřejmě nechtěl ani kačku.

Dokonce tam prodávají Pažouty (nový).

Odesláno

No ja jsem byl v Cothexu (je to ten vedle Boby Centra) a byl jsem velmi nespokojeny.

A to byly jenom takovy blbiny jako napriklad vymena cidla teploty na chladici(na saharu) a neco s karburatorem zkontrolovat hadicky od benzinu (nejen ty).

No a prevzal jsem si to, a nektery hadicky byly vypojeny (podtlak nevim na co ale kdyz jsem to zacpal tak klesly otacky), krytka na cidlo tam jenom tak plandala a to neze by od padla ale byla uplne bokem. Benzinovou hadicku sice trochu zkratili protoze byla VIDITELNE na konci uz hodne jeta ale stacilo se ji jenom dotknout a bylo videt jak uz ma dost. Na krabecu akorat zvedli volnobeh a nic jineho nevyresili.

No proste podle me prace tak na ctvrt hodiny a trvalo jim to do druhyho dne a jeste si nauctovali 2,5 hodiny. A to maji hodinovou taxu ty 400.

No proste se jim priste vyhnu velikym obloukem.

Odesláno

V Cothexu jsem byl celkem spokojenej, až na to, že mi přes výslovný zákaz po úniku oleje umyli motor tak důkladně, že mám od té doby problémy s otáčkama. Technik, který se to pak snažil dát dohromady, zjevně nevěděl, k čemu která hadička je. Jinak mi zatím vcelku vyhověli...

Nějaký kontakt na ten servis v Rajhradu?

Odesláno

Jirka Máša - 777 584 969

Šikovnej borec a ma hódně blízko k Pežotkům :D:D:D

Nikomu jinému bych Lvíče nesvěřil

Je to odbočka na Rajhradice a poslední objekd po pravé straně, což je starý klášter, to je vono. První brána, ostrá 90 vpravo, druhá brána, 50m rovinka ostra 90 levá a jsi u dílny. :D:D:D

Doporučuji z vlastní zkušenosti a klidně se odvolejte na mě :D:D:D

Odesláno

Potvrzuji Siraelovi slova o zrucnosti Jirky (+ sam ma myslim 3 pezoty)...

+ doplnuji uz tak velmi presny popis:

prvni brana (povrch kostky), po 20 metrech 90° prava - podjezd branou a obloubim, dale sotolina a po 50m 90° leva (pozor na 2 velke diry!!) a jeste 10m a po prave strane 2 plechove dvere do dilny :papa

Odesláno

Petano - ja mam v Cothexu taky spatny zkusenosti. Dokonce sem musel shanet za ne dily protoze auto uz stalo 3 tydny protoze \"v Praze to jeste nemaji\", bylo to lanko ke spojce, ja ho mel koupeny za pul hodiny. Uz tam nikdy nejedu. Nekrestansky penize za nekrestanskej servis. To si radsi priplatim a dam na Videnskou. Tam sem byl jednou, spokojenost.

Odesláno

No, fakt je ten, že v Cothexu mi sháněli gumovou hadici k olej. hrdlu přes tři týdny, zatímco spojkový lanko v Bruntále do druhého dne dopoledne.

Oproti tomu na Vídeňské mi nabídli výměnu spojky za 10000,- a problém byl v seřízení pedálu...

Odesláno

Většina tzv. značkových servisů jsou výměňáři a ne automechanici. Já sám mám dost špatné zkušenosti ještě z doby, kdy jsem musel jezdit s firemní Mazdou do značkovek - údajně kvůli záruce. Stálo to šílenýprachy a ve finále, když po třech letech začalo auto reznout (jestli někdo znáte dodávkovou Mazdu, tak jsou tam boční plechy výměnné místo oken a pod těma gumama se samozřejmě drží voda) tak nám ve značkové opravně řekli, že záruka se vztahuje na PROREZAVĚNÍ a tady že ještěnení díra. Mimoto údajně nemáme potvrzenou prohlídku kastle po 50000 km, takže žádná záruka na to nejde uplatnit. A to jsme tam jezdili každých 10000 km za 500/hod. práce. Osobně si myslím, že slušnej a šikovnej mechanik si dokáže rychle sehnat klientelu (aut je přeci čím dál víc, a tím, že jsou neustále složitější, tak se budou i tomu úměrně srát). Takže fandím servisům typu Vašendy nebo třeba v tom Rajhradu, kde když se něco nepovede, jsou ochotní přiznat svou chybu a neoblbujou Vás, že jste si to udělali sami.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...