Guest MMMMM Odesláno 20. červenec 2004 Odesláno 20. červenec 2004 Viděli jste C4 aj.? Co říkáte přístrojům uprostřed? Slyšel jsem názory pro a proti, je to prý přirozenější. Chtěli bychte aby i Peugeot vyrobil auto s přístroji uprostřed? Citovat
lexa Odesláno 20. červenec 2004 Odesláno 20. červenec 2004 Jasně s přístroji mezi sedadlama uprostřed.:D:D:o:o:papa:papa PS: Budíky jsou jenom pro mě jako řidiče, co má do toho každý v autě kecat jak jedu. Jedu ve svým autě, řídím já pokuty platím, výčitky budu mít já, tak budíky jenom moje, moje, moje. :D;):papa [Editován dne 20/7/04 lexa] Citovat
Operator Odesláno 20. červenec 2004 Odesláno 20. červenec 2004 Oddůvodňují to tím, že ty přístroje takhle má člověk líp v zornym poli, když sleduje pravou krajnici, ale mě to vyhovuje tak, jak to je standartně. A to nemluvim o tom, že uprostřed je to hnus. Třeba ten Nissan, Primera tušim, zvenku zajímavej, uvnitř opičí klec! Citovat
Operator Odesláno 20. červenec 2004 Odesláno 20. červenec 2004 Oddůvodňují to tím, že ty přístroje takhle má člověk líp v zornym poli, když sleduje pravou krajnici, ale mě to vyhovuje tak, jak to je standartně. A to nemluvim o tom, že uprostřed je to hnus. Třeba ten Nissan, Primera tušim, zvenku zajímavej, uvnitř opičí klec! Citovat
Guest Ondra Odesláno 20. červenec 2004 Odesláno 20. červenec 2004 videl jsem to u citroenu a teda fakt nemam rad budiky uprostred.... Citovat
olda Odesláno 20. červenec 2004 Odesláno 20. červenec 2004 Zase to má výhodu v tom,že nemusej dělat palubku pro pravý a levý řízení:D:D Citovat
Radek V. Odesláno 20. červenec 2004 Odesláno 20. červenec 2004 no to prave stejne musi, protoze i volant a jeho prislusenstvi jsou socasti palubky...leda ze by i volant byl uprostred... Citovat
olda Odesláno 20. červenec 2004 Odesláno 20. červenec 2004 Myslím jen vrchní díl palubky...Ale už kvůli těm přístrojům uprostřed bych si to auto vživotě nekoupil. Citovat
Petr605 Odesláno 20. červenec 2004 Odesláno 20. červenec 2004 Peugeot už takový auto dělá - 807. Taky si myslím, že je to hnus. Možná, že koukat na to je jenom o zvyk, ale stejně je to bleeeeeeee... Citovat
Operator Odesláno 20. červenec 2004 Odesláno 20. červenec 2004 U některejch aut ty přístrojovky musej měnit stejně. Takovej Yarabák od Toyoty to má malinko pootočený na řidiče. Citovat
Marlin Odesláno 20. červenec 2004 Odesláno 20. červenec 2004 budiky uprostred bleee, ale mozna bych si na to rychle zvyknul Citovat
John Odesláno 20. červenec 2004 Odesláno 20. červenec 2004 No nevim ale podle me budiky patri k volantu a ne aby byly uprostred auta..se me to neliby ale jde asi o zvyk. Citovat
Petano Odesláno 20. červenec 2004 Odesláno 20. červenec 2004 nelibi podle me je to lepsi kdyz se informace promitaji na predni sklo (uz to nejaky auto myslim ma). Citovat
Marlin Odesláno 20. červenec 2004 Odesláno 20. červenec 2004 tohleto to ma new BMW 5,6,7 jako priplatkovou vybavu, hud display:papa Citovat
Medvěd Odesláno 20. červenec 2004 Odesláno 20. červenec 2004 Když to tu tak pročítám, ak pro koho se teda přístroje uprostřed vymyslely?????????? Ani já bych to nechtěl ani za nic, aby mikaždej stopař žvatlal do toho, jak rychle jedu a upozorňoval, že mi támhle svítí kontrolka, která ani neví, k čemu slouží. Pokud to bude nějaký masivnější trend, pak by k tomu měli dodávat i svítící panýlek s nápisem NEMLUVTE ZA JÍZDY NA ŘIDIČE Citovat
Kik Odesláno 21. červenec 2004 Odesláno 21. červenec 2004 Taky to nějak nemusim, tenhle módní trend ... mám rád budíčky pjekně před sebou Ale zvyknout se na to určitě dá ... [Editován dne 21/7/04 Kik] Citovat
vector Odesláno 21. červenec 2004 Odesláno 21. červenec 2004 Napsán autorem Medvěd Když to tu tak pročítám, ak pro koho se teda přístroje uprostřed vymyslely?????????? Ani já bych to nechtěl ani za nic, aby mikaždej stopař žvatlal do toho, jak rychle jedu a upozorňoval, že mi támhle svítí kontrolka, která ani neví, k čemu slouží. Pokud to bude nějaký masivnější trend, pak by k tomu měli dodávat i svítící panýlek s nápisem NEMLUVTE ZA JÍZDY NA ŘIDIČE Když mi někdo kecá do řízení, pošlu ho ..... staré Fiaty měly digitální tachometr uprostřed. Je pravda, že pohled na budíky těsně před řidičem a za volantem není zrovna skvělý, člověk si na to zvykne. Jestli je to uprostřed lepší se uvidí, člověk si musí zvyknout aby mohl hodnotit. Tohle je každopádně nezvyk a není to ani moc hezké, ale kdo ví třeba se to bude líbit. Citovat
Lucky Odesláno 22. červenec 2004 Odesláno 22. červenec 2004 Uz jen ten blabol, ze je lepe v zornem poli ridice sledujiciho pravou krajnici je podezrely. Ja nevim jak vy, ale ja spis sleduju (pominu-li periferni videni) stredovou caru, protoze neni nic lepsiho kdyz cumis nekam do poli napravo a najednou se ti predek macka o protijedouciho blba Citovat
Petr605 Odesláno 22. červenec 2004 Odesláno 22. červenec 2004 Napsán autorem Lucky Uz jen ten blabol, ze je lepe v zornem poli ridice sledujiciho pravou krajnici je podezrely. Ja nevim jak vy, ale ja spis sleduju (pominu-li periferni videni) stredovou caru, protoze neni nic lepsiho kdyz cumis nekam do poli napravo a najednou se ti predek macka o protijedouciho blba Taky mně to přijde jako divnej argument. Přesně, jak říkáš - sleduju spíš středovou čáru. Ale to by ty budíky museli dát do sloupku, nebo na kapotu.:D Podle mně je to hnus a odpovídá to nějakýmu módnímu trendu, kterej - jak doufám - brzo zmizí. Automobilky už nevědí s čím novým přijít, tak vymýšlejí pí.oviny. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.