Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja jsem za \"mlada\" -spis v detstvi taky lepil, nic uz mi z toho nezbylo, ono toho taky moc nebylo, ale bracha lepil dost, mel vicemene to samy jako Dave_k. Kdyz prisel pocitac, tak me lepeni vzalo za sve, ale premyslel jsem ze se k tomu zase vratim :myslim no ale znate to, prace, zena, motorka auto.... moc casu neni.

Odesláno

Tyyyyy vole a to som si myslel ze budem sam:aut ...

Dave_k: vacsinu ich mam aj ja, velku cast uz davno znicenu:(

...kazdopadne tie lode su paradne:super

...a o zubkoch na kolesach ani nevrav, ked som robil Tatru 8x8, tak som myslel ze sa zblaznim:D ...a to boli zubky vlastne 6x na kazdom kolese po obvode:bojim

Radek Hurvajz: ten chrobak je z papiera? Vyzera fakt nadherne kazdopadne:potlesk

marko306: a, tak ta Tatra je celkom v pohode aspon podla fotky, to opravis:roker

[upravil dne 11.8.2009 Qcko]

Odesláno

Tak az u tej modlivky a tyrranosaura som uveril, ze je to z papiera, klobuk dole, uzasna praca:potlesk

marko306: hmm, tak mal som 3 tatry a vsetky su uz prec:( (jednu som daroval kamosovi - blaznovy do tatroviek:D a 2 sa rozpadli:( )...

Nie je to sice ta moja, ale vyzerala presne takto:super

..%5Cmodely%5CImages%5CTatra815.JPG

A tuto som dal kamaratovi, jedina co som \"zachranil\":mrk (tiez nie moja, ale inak presne ta z ABC;))

PIC00505.JPG

[upravil dne 11.8.2009 Qcko]

Odesláno

Tatrovky su super:super ...inak ak by mal niekto zaujem, tak tie tatrovky co su tu mam aj v PC oscanovane, staci vytlacit na 160g papier a lepit:roker (ak by niekto chcel, modelov mam nascanovanych plno :papa )...

Odesláno

volajakedy som toho mal habadej, ale ako som už písal nie je na to čas a keby aj, tak to nemám zas kde dať. Môj synáčik by to likvidoval jak na šrotovnom III :D

Inak Tatry su :super , v Tatraclube by z vás mali radosť :D

Odesláno

jakub106GTI: papercut je extremne umenie, podla mna este vacsie origami, su to totalni magori s nehoraznou predstavivostou:bojim

f3Rd@: jeden model ma okolo 50MB, cize mozem uploadnut, ale vsetko sa mi to nechce, kedysi som to zbieral, mam ich cez 100...ale keby mal niekto zaujem o nejaky specialny papierovy model (cokolvek, auta, lode, lietadla, domy atd), tak si kludne napiste:)

Odesláno

Tak to uploadni nekam na ulozto.cz nebo tak, trebas jestli mas ten buldozer co tu daval Dave_k, vim ze jsem ho mel rozdelany a uz nedodelal a nejake pekne auto k tomu, klidne neco netradicniho...

Odesláno

Musím říct hoši... fakt pěkný. Jste šikovný kucí a cholký...

Moje nejoblíbenější byly ty modely z ABC pro \"hendikepovaný\". Ty jsem ještě složil...

Jo a jen poznámečka k první stránce modelů... vypadají fakt dobře, jen nevím, na co to ten fotograf ostřil. Ostrej je nějakej ovladač v pozadí, ale model je rozmazanej jak blázen...

Odesláno

No moj mobil nema ostrenie, ani makro, tak preto je to take ake to je:bacha

Ale pre predstavu to hadam staci:mad:

f3Rd@: dobre, nejake ti potom poslem SZ, len si najdem cas na upload:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...