f3Rd@ Odesláno 11. srpen 2009 Odesláno 11. srpen 2009 Ja jsem za \"mlada\" -spis v detstvi taky lepil, nic uz mi z toho nezbylo, ono toho taky moc nebylo, ale bracha lepil dost, mel vicemene to samy jako Dave_k. Kdyz prisel pocitac, tak me lepeni vzalo za sve, ale premyslel jsem ze se k tomu zase vratim no ale znate to, prace, zena, motorka auto.... moc casu neni. Citovat
Qcko Odesláno 11. srpen 2009 Autor Odesláno 11. srpen 2009 Tyyyyy vole a to som si myslel ze budem sam:aut ... Dave_k: vacsinu ich mam aj ja, velku cast uz davno znicenu:( ...kazdopadne tie lode su paradne:super ...a o zubkoch na kolesach ani nevrav, ked som robil Tatru 8x8, tak som myslel ze sa zblaznim:D ...a to boli zubky vlastne 6x na kazdom kolese po obvode:bojim Radek Hurvajz: ten chrobak je z papiera? Vyzera fakt nadherne kazdopadne:potlesk marko306: a, tak ta Tatra je celkom v pohode aspon podla fotky, to opravis:roker [upravil dne 11.8.2009 Qcko] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. srpen 2009 Odesláno 11. srpen 2009 JJ, chrobák je z papiera, máme jich víc Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. srpen 2009 Odesláno 11. srpen 2009 Bohužel to nějak zapadává prachem, mladej se tomu už nevěnuje, tak se an to práší [upravil dne 11/8/09 Radek Hurvajz] Citovat
marko306 Odesláno 11. srpen 2009 Odesláno 11. srpen 2009 Qcko, opravím určite. Tú osemkolu by si mohol odfotiť. Radek, ten chrobák ani nevyzerá, že je z papiera. Je dokonalí Citovat
Qcko Odesláno 11. srpen 2009 Autor Odesláno 11. srpen 2009 Tak az u tej modlivky a tyrranosaura som uveril, ze je to z papiera, klobuk dole, uzasna praca:potlesk marko306: hmm, tak mal som 3 tatry a vsetky su uz prec:( (jednu som daroval kamosovi - blaznovy do tatroviek:D a 2 sa rozpadli:( )... Nie je to sice ta moja, ale vyzerala presne takto:super A tuto som dal kamaratovi, jedina co som \"zachranil\":mrk (tiez nie moja, ale inak presne ta z ABC;)) [upravil dne 11.8.2009 Qcko] Citovat
marko306 Odesláno 11. srpen 2009 Odesláno 11. srpen 2009 tiež sa, len preto pýtam, lebo sám jazdím na T-815 8x8 a tiež ma Tatry tak trošku zaujímajú Citovat
Dave_k Odesláno 11. srpen 2009 Odesláno 11. srpen 2009 Tak taky jednu Tatru přidám. Jinak mám dakarovou 6ti a 4 kolku + LIAZku Citovat
Qcko Odesláno 11. srpen 2009 Autor Odesláno 11. srpen 2009 Tatrovky su super:super ...inak ak by mal niekto zaujem, tak tie tatrovky co su tu mam aj v PC oscanovane, staci vytlacit na 160g papier a lepit:roker (ak by niekto chcel, modelov mam nascanovanych plno )... Citovat
marko306 Odesláno 12. srpen 2009 Odesláno 12. srpen 2009 volajakedy som toho mal habadej, ale ako som už písal nie je na to čas a keby aj, tak to nemám zas kde dať. Môj synáčik by to likvidoval jak na šrotovnom III Inak Tatry su , v Tatraclube by z vás mali radosť Citovat
f3Rd@ Odesláno 12. srpen 2009 Odesláno 12. srpen 2009 Qcko: tak mi to muzes rovnou poslat, nevim kdy se k tomu dostanu, ale to se neztrati.... A nemusi to byt jen tatrovky. Dik. Citovat
309GT Odesláno 12. srpen 2009 Odesláno 12. srpen 2009 Fakt paráda,ale já jsem spíš na plast,na papír jsem hrozně ničemnej a nemám na to nervy:D:D:D Citovat
jakub106GTI Odesláno 12. srpen 2009 Odesláno 12. srpen 2009 co říkáte na toto - já jen žasnu http://www.petercallesen.com/index/A4PAPERCUT_000.htm Citovat
Qcko Odesláno 12. srpen 2009 Autor Odesláno 12. srpen 2009 jakub106GTI: papercut je extremne umenie, podla mna este vacsie origami, su to totalni magori s nehoraznou predstavivostou:bojim f3Rd@: jeden model ma okolo 50MB, cize mozem uploadnut, ale vsetko sa mi to nechce, kedysi som to zbieral, mam ich cez 100...ale keby mal niekto zaujem o nejaky specialny papierovy model (cokolvek, auta, lode, lietadla, domy atd), tak si kludne napiste:) Citovat
f3Rd@ Odesláno 12. srpen 2009 Odesláno 12. srpen 2009 Tak to uploadni nekam na ulozto.cz nebo tak, trebas jestli mas ten buldozer co tu daval Dave_k, vim ze jsem ho mel rozdelany a uz nedodelal a nejake pekne auto k tomu, klidne neco netradicniho... Citovat
Ticcino Odesláno 12. srpen 2009 Odesláno 12. srpen 2009 Musím říct hoši... fakt pěkný. Jste šikovný kucí a cholký... Moje nejoblíbenější byly ty modely z ABC pro \"hendikepovaný\". Ty jsem ještě složil... Jo a jen poznámečka k první stránce modelů... vypadají fakt dobře, jen nevím, na co to ten fotograf ostřil. Ostrej je nějakej ovladač v pozadí, ale model je rozmazanej jak blázen... Citovat
Qcko Odesláno 12. srpen 2009 Autor Odesláno 12. srpen 2009 No moj mobil nema ostrenie, ani makro, tak preto je to take ake to je:bacha Ale pre predstavu to hadam staci:mad: f3Rd@: dobre, nejake ti potom poslem SZ, len si najdem cas na upload:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.