Nitry111 Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Jako musim souhlasit že dení světla na 407 sou fajn a celkem to tomu autu i sluší. Já je tam mám od podzima a sem s nima spokojen. Vůbec nemusim používat rozvícení a zhasínání světel. Přes den svítí dení led a v noci se automaticky rozsvítí velká světla a při tom se led shasnou. Člověk se nemusí starat jestli svítí a nebo ne.... Citovat
Přema Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Když si necháš zapnout přes dia denní svícení tak se taky nemusíš starat vůbec o světla....ještě sem na tu páčku nikdy nešáhl...... Citovat
Judes Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Súhlasím s Přemou keď je aktivované denné svietenie v PP tak o svietenie sa netreba vôbec starať, len by som dodal že tými led svetlami proste človek šetrí žiarovky hlavného svetla v mojom prípade xenónov a tak nad nimi uvažujem aj ja. Citovat
Přema Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 A kolik ušetříš??? 2x D2S výbojka cca 1500,-Kč...a kolik stojí homologované led denní svícení.....určo víc jak 1500,- Kč nebo ne???? 407 je prostě hezká když svítí origo světlami......já pro led denní někde v nárazníku určo nejsem....... [upravil dne 10-6-10 Přema] Citovat
Judes Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Čo som pozeral D2S výbojky 2kusy okolo 40€ ale aj to nejakej čínskej výroby a také Philipsky ani nehovorím 40€ možno nekúpim ani jednu výbojku, možno Osramácka tá by vyšla kus do tých 40€ a to je už 80€ za dve výbojky. Homologované led denné svetlá od cca. 45€ s automatickým zapínaním. Tie čo som si vyhliadol sú s čiernym krycím sklom a stoja 65,50€. [upravil dne 10/6/10 Judes] Citovat
Přema Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 http://www.xenony.ic.cz/ D2S 750,- Kč Citovat
grage Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 Původně zaslal: Přema Když si necháš zapnout přes dia denní svícení tak se taky nemusíš starat vůbec o světla....ještě sem na tu páčku nikdy nešáhl...... A čo zapínanie hmloviek? Mám pocit že to funguje len ak máš manuálne zapnuté svetlá. Citovat
Přema Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 Když sepne senzor světel za tmy či deště či šera tak jdou zapnout mlhovky i tehdy.... Citovat
John_Ice Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 jak dlouho vydržej ty vybojky?H7 u 406 to jsem pomalu měnil 1x za měsíc Citovat
Přema Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 za 2 roky co mám toto auto sem ještě ani jednu origo výbojku D2S neměnil....a buhví jak dlouho tam byli přede mnou..... Citovat
georgegg Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 jak píše Přema, denní světla se mi nelíbí, a to na žádnym autě, pokud to nemá origo třeba jako audi, taky bych se na to vykašlal, co mam auto tak sem žárovky měnil jednou, praskly obě najednou ale jinak s tim nemam problém, a vypadá to mnohem líp než nějaký dodělávky, jo a v jinym vlákně psalo několik lidí nezávisle na sobě že jim v denních světlech odcházej diody, takže asi tak Citovat
John_Ice Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 Takže jak jsem pochopil,tak se dá nastavit,že automaticky se mi světla rozsvítí?zatím jsem si všiml,že automaticky se mi rozsvěcují při šeru(garáž-to jsem furt nad tím bádal co to je za debilitu,že jsem nic neudělal a oni naskočily,nebo tunel) že odcházejí diody?to slyším poprvé,teda nevím jak v těch deních světel,ale jinak dioda má dost velkou životnost. (teda píše se o tom ) Citovat
renda.j Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Ano světla se rozsvítí automaticky, pokud to máš nastavené, stačí projet tunel a světla naskočí. Pokud máš přepnuto na automat, svítěj ještě chvilku po tom co vypneš motor. Interval jde taky pohodlně nastavit v menu. Citovat
HonzaZ Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 V každém případě se nechá diagnostikou nastavit denní svícení. Po nastartování motoru se rozsvítí potkávačky bez osvětlení budíků a bez snížení jasu displejů. U novějších displejů je nastavení denního svícení dokonce v menu PP. Citovat
John_Ice Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 už mám dení...jupííí...ještě teď ten parkovací asistent a bude to už asi o.k....už jsem si vytiskl kde se to hledá a zítra mu to borečkovi ukážu...hold člověk se stále učí Citovat
alihen Odesláno 11. červenec 2010 Odesláno 11. červenec 2010 cawte dlho som sa neozval k dennemu LED svieteniu po niekolkomesacnom jazdeni a nespocetnych cestnych kontrolach... (musim ale uviest, ze len par policajtov zaujimalo, ci ich mam homologizovane) VSETKO JE V NAJLEPSOM PORIADKU!!! ani jednemu policajtovi nevadilo LED svietenie, dokonca aj taki ripaci, co ich studovali zblizka mi popriali stastnu cestu... takze na slovensku je to tak... ak LED denne svietenie splna vsetky nalezitosti z vyhlasky, ktora je uvedena vyssie, svetla su uplne legalne aj podla legislativy Citovat
Tomas86 Odesláno 5. říjen 2012 Odesláno 5. říjen 2012 Otvaram tuto zaprasenu temu s otazkou: Ide cez DIA aktivovat denne svietenie s hmlovkami? Cez den by svietili iba hmlovky a v noci popripade v tuneli by si aktivoval xenon... ? hm? Citovat
stefano Odesláno 5. říjen 2012 Odesláno 5. říjen 2012 Máš nejaké info, že by v P407 denné svietili cez hmlovky? V starších modeloch to nebolo. Citovat
ferinko2 Odesláno 5. říjen 2012 Odesláno 5. říjen 2012 Otvaram tuto zaprasenu temu s otazkou: Ide cez DIA aktivovat denne svietenie s hmlovkami? Cez den by svietili iba hmlovky a v noci popripade v tuneli by si aktivoval xenon... ? hm? Hmlovky nesmú byť ako denné svietenie.Veľa okolo toho tu špekulujete.Musí byť homologované DRL a basta.:bacha:bacha Citovat
Tomas86 Odesláno 5. říjen 2012 Odesláno 5. říjen 2012 Ja sa nepýtam či môžu byť, ale či sa dajú nastaviť... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.