Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: alihen

spekuloval som aj nad xenonmi

ALE URCITE NIE NAD HID

bud original alebo nic /origo su dost drahe :( /

HID nie je označenie dorábaných xenónov :roll

Je to skratka princípu tvorenia svetla v xenónoch a ten je rovnaký aj u origo aj u dorábky.

Odesláno
Původně zaslal: Brandy20

chlapci je to vsetko pekne, ale som zvedavy, kto to ma z vas schvalene a potvrdene prislusnými uradmi, nakolko každa zmena na vozidle musi byt schvalena výrobcom, ci svetla, spojler, nejake listy a pod. a bud zapisane v osvedceni, alebo potvrdenie od vyrobcu, alebo certifikat. AK to nemate tak vozidlo je takz. technicky neprisposobene na premavku po pozemncýh komunikáciach, nakoľko su tam urobene zmeny, za kotre vyrobca aut nezodpoveda, a može byt zdaržane osvedcenie + pokuta a najhorisie vyradene z premavky. To mate ako keby mate iny rozmer kolies. A nehovorím o tych tuningových autách :-)

No vieš ono je to tak, pokuta je vždy otázkou názoru policajta:blicismajlik Ja nemám nič proti tuningu, ak sa to majiteľovi páči a nemá to vplyv na ohrozenie ostatných tak prečo nie? Lebo policajti sa snažia ukázať, že oni majú správny vkus, technické znalosti a hneď sú žalobcami a sudcami v jednej osobe? Fu.k them all !!! Ja síce tunning nemám, mám len fólie, žiaden extrém, je cez ne vidieť aj do vnútra. A nedával som ich tam z frajeriny, ale kvôli deckám, aby mohli kľudne spať pri cestovaní. A mne vo výhľade neprekážajú, zvykol som si na ne, lebo ich mám aj vpredu. Možno o 30 rokov, keď budem mať šedý zákal tak ich sundám:D

Odesláno

Tiez trosku prispejem..pytal som sa panov policajtov pri kontrole a vysvetloval mi to asi 15 min ale vysledok bol ze -problem a vobec im to neberem..svieti to hocikam, osvetluje to a je to neprijemne, pri origo som sa s tym nestretol a kedze vacsina si nevie prelozit slovo daylight a svieti aj v noci tak za to by som vrazdil. Mam pocit ze halogenove a origo xenony svetla v pohode stacia a su velice dobre videne.

Odesláno

mne prekazali iba dve veci:

1) ked som mal na BSI nastavene denne svietenie a na radiu auto den/noc, aj vo dne som mal na dislayi indigo farbu :(

2) ked som prestavil radio iba na farbu (bez autom. den/noc), po zotmeni ma to dost oslepovalo a prestalo ma bavit prestavovat jas displaya vo dne a potom zase v noci

preto som hladal riesenie, ktor bude vyhovovat mojim poziadavkam a takisto bude v sulade so zakomi a vyhlaskami...

nasiel som ho. tie svetla nepovazujem za tuning a ani nebudem tvrdit, ze mam tunovane auto.

1) tieto svetla aj ked som si montoval sam, nastavovali mi ich na STK za par korun, aby nikoho neoslepovali aj ked nehadzu svetelny kuzel

2) zapnu sa automaticky po nastartovani (nemam problem, ze ich zabudnem rozsvietit - usetrene ecka)

3) pokial svetla aktivuje svetelny senzor alebo prepnem svetla packou na parkovacky, automaticky sa zhasnu

a len tak mimochodom... dnes ma zastaili pri beznej kontrole... na DL si policajt pozrel iba ci su oznacene podla vyhlasky a poprial mi stastnu cestu :)

• O 3 týdny později...
Odesláno

zdravim, měl bych otázku ohledně denního svícení: mám auto dovezené z holandska a světla se automaticky zapínají jen když se setmí, jak a kde nastavit, aby svítili vždy?

Odesláno

Tak jsem volal do servisu peugeot v olomouci a bylo mi řečeno že je to práce na půl hodiny a bude to stát do 1000 kč což je docela mazec za takovou prkotinu, neporadí někdo jak a kde to udělat za míň:myslim?

Odesláno
Původně zaslal: treassure

Tak jsem volal do servisu peugeot v olomouci a bylo mi řečeno že je to práce na půl hodiny a bude to stát do 1000 kč což je docela mazec za takovou prkotinu, neporadí někdo jak a kde to udělat za míň:myslim?

Neostáva len skúsiť iný servis alebo niektorý člen tu na fóre s diagnostikou napr PP205, Přema atď.

Odesláno

Co je na tom na půlhodiny práce????? cca do 5 min. může jet pryč , pokud se mu nebude dělat a diagnostikovat něco jiného......(pouze zapnutí denního svícení)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...