Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Nedalo by sa ešte jedno foto, úplne zblízka a trochu zo strany aby bolo vidieť ako je to tam založené? Neblokuje ti to vľavo otvor pre ťažné oko?

Auto nemám poruke.

Hák na ťahanie na moju 407ku nikdy nebude treba!:aut

(a keď, tak sú to dve samorezky-otázka 2min.)

:super

Odesláno

Ešte raz pre všetkých:

je to cesta homologovaného-schváleného denného osvetlenia, neriešim pseudo-tuning ani otázku, či je to krásne (ale svieti to fakt dobre).

Každý dodatočný zásah do auta je svojim spôsobom porušovanie autorských práv.

Kto sa chce ukázať ako dizajnér, nech si postaví vlastné auto s vlastným dizajnom.

Kto na to nemá (tak či onak), tak prerába.

Kto chce mať svetlá ako má audina - nech si kúpi audinu,... (je to na dlho a nechcem zbytočne rozpútavať vášne)

Odesláno

Nie je nahodou v pripravenom zakone pisane, ze povinne svietenie je stretavajucimi svetlami? Nebude s tym problem, ak ta zastavi neaky horlivy policajt? Inak tiez nad tymi svetlami uvazujem.

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: milos1

Mám to namontovaný na Peugeot 807 , ve spodní části nárazníku , podle předpisu - dodržel , fotku někdy dodám , ale je to přidělaný jako orginál:)

Taky to chci dodělat, nebyla by ta slíbená fotka? Díky

Odesláno
Původně zaslal: jardelAC

Nie je nahodou v pripravenom zakone pisane, ze povinne svietenie je stretavajucimi svetlami? Nebude s tym problem, ak ta zastavi neaky horlivy policajt? Inak tiez nad tymi svetlami uvazujem.

Tak to asi definované nebude, protože některá auta mají od výrobce extra denní svícení. Ale je pravda, že to dodatečně namontované na sebe upozorní samo.

• O 8 měsíců později...
Odesláno

mas to v pohode!!:super na 307 jsem mel tyhle taky. A za tyden je budu montovat i na Toyotu.Ty s tim sikmym tvarem, krasne se mi vlezou do narazniku

[upravil dne 26/6/09 hudy]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Já mám denní světla od Mycaru na Fabii i Octávce.Montáž do spodních mřížek v pohodě.Ale teď bych je chtěl dát i do 407,ale není jasné jak je tam Máš těma samořezkama přidělané.Máš za světly i vyříznutý plast?Popiš montáž.Díky

• O 1 měsíc později...
Odesláno

prispejem trosku aj ja.

ta montaz mi pripadala ako hmlovky na Š 120 :)

ale po hodine trapenie som prisiel na sposob upravenych drziakov a konecneho uchytenie svetiel

post-0-14109609576568_thumb.jpg

Odesláno

chlapci je to vsetko pekne, ale som zvedavy, kto to ma z vas schvalene a potvrdene prislusnými uradmi, nakolko každa zmena na vozidle musi byt schvalena výrobcom, ci svetla, spojler, nejake listy a pod. a bud zapisane v osvedceni, alebo potvrdenie od vyrobcu, alebo certifikat. AK to nemate tak vozidlo je takz. technicky neprisposobene na premavku po pozemncýh komunikáciach, nakoľko su tam urobene zmeny, za kotre vyrobca aut nezodpoveda, a može byt zdaržane osvedcenie + pokuta a najhorisie vyradene z premavky. To mate ako keby mate iny rozmer kolies. A nehovorím o tych tuningových autách :-)

Odesláno

ok, ja len aby nemal niekto pruser, a aby bolo radsej vsetko ako ma byt svetla schvalene a oznacene homologizačnými znakmi. ;)

A este pre tích co si doma sami upravuju a davaju xenonové svetla, teda vybojky, ak auto nie je vybavené týmito svetlami od vyrobcu, tak ich tam nemože mat.

[upravil dne 9/9/09 Brandy20]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...