Přejít na obsah

Karambamo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Karambamo's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

-1

Popularita

  1. Karambamo

    parkovací asistent

    jde mi o to že tento parkovací asistent nemá jednotlivá čidla, ale má cca. 1,7 dlouhou anténu která se se vlepí do nárazníku. Tak jestli někdo má tento typ PA.
  2. máte někdo zkušenost s tímto parkovacím asistentem? http://www.vltava2000.cz/gsm-caraudio/GoodsDetail.asp?strGoodsID=QUIEPS200
  3. Karambamo

    Digitální zrcadlovka

    Souhlas, mám již delší dobu K10 a paráda.
  4. Mohla by to být příprava na parkovací asistent a na levé straně na tažné zaízení?
  5. Na co přesně myslíš? Když Ti zmizí auto, tak to asi ohlásíš nebo ne? Myslim jestli vám ho sebrali při silniční kontrole nebo to našli v registru a přijeli si pro auto.
  6. Karambamo

    Autosedačka - s (bez) IsoFix

    Máme http://www.britax-roemer.de/produkt.php?lang=cz&navid=?lang=cz&navid=21&action=act_dessin&id=14&dessin=5#5 s isofix a přendání z jednoho auta do druhého je velmi rychlé, je to tam jen nacvaknuté a sedačka se ani nehne v případě že se isofix nepoužívá otočí se a zasune do sedačky.
  7. jak se na to přišlo?
  8. Při hledání odkládacího prostoru na drobnosti jsem našel v pravém a levém zadním sloupku u pátých dveří konektory zabalené v igelitu. Neví někdo na co je to příprava ? Díky. [upravil dne 26.10.2008 Karambamo] [upravil dne 26.10.2008 Karambamo]
  9. Karambamo

    LED DENNÉ SVIETENIE P-407

    Taky to chci dodělat, nebyla by ta slíbená fotka? Díky
  10. tak to je dobrá zpráva, myslel jsem že je třeba přidat čerpadlo, jestli platí +- ta cena co jsi uváděl tak bych si asi udělal výlet. jak dlouho úprava trvá?
  11. Karambamo

    Problém s policií

    Díky budu hledat, ale kdy to náhodou někdo věděl hned co znamená 04HCR a 00DC/R dejte vědět.
  12. Karambamo

    Problém s policií

    z čeho to je lampa? to jsou pak kody typu světlometu a ne homologací: viz tady: http://www.autobenex.cz/katalog/va_svetla/obr/113.png tak jsem pochopil že HCR je HC + HR a jsou to potkávací a dálková světla asi? ale coz namená DC/R ?
  13. Karambamo

    Problém s policií

    Díky ale co znamená 04HCR a 00DC/R ?
  14. Karambamo

    Problém s policií

    Měl bys mít přímo na plexi těch světel vylisovaný \"Éčko\" a né nějaký čínský klikyháky. neví někdo co znamenají homologační značky na tomto světle, jaké žárovky je možné použít?
×
×
  • Vytvořit...