Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Osobně nevím jak se spožďovačem, ale není to pouze špatným kontaktem někde na kabelech?

Já spíš dlohodobě sleduji palivoměr, že ručička se chová někdy hodně pesimisticky a někdy zase ukáže o trochu víc nafty v cíly něž před jízdou. Asi plovák, nebo něco v nádrži, co má hlásit kolik mám nafty.

Odesláno
Napsán autorem Ladis

Osobně nevím jak se spožďovačem, ale není to pouze špatným kontaktem někde na kabelech?

Já spíš dlohodobě sleduji palivoměr, že ručička se chová někdy hodně pesimisticky a někdy zase ukáže o trochu víc nafty v cíly něž před jízdou. Asi plovák, nebo něco v nádrži, co má hlásit kolik mám nafty.

mam to iste, niekedy mi po par km ubere ako keby som isiel 200km a zasa mi niekedy \"prida\" ( kiez by:D)

Odesláno

Já si myslím, že tam žádný \"zpožďovač\" není. To že ty reakce na změny v nádrži jsou na měřidle se zpožděním je dáno mechanickou konstrukcí toho plováku. Je to kvůli tomu aby v zatáčkách, kdy se určitě palivo přelévá z jedné strany na druhou, nelítala řučka od nuly do maxima. Problém je buď v kontaktech (pravděpodobnější varianta) nebo přímo v měřidle na přístrojovce (méně pravděpodobné).

Pokud je to jinak, tak mě kdokoli opravte.

Odesláno

Urcite je to v budiku, protoze jsem kupoval s otackomerem a ten starej mi to nedelal. Bohuzel jsem to nemohl vyzkouset pri koupi, protoze jsem mel plnou a to se vubec neprojevuje

Odesláno

plovák v nádrži běhá ve válci,který má dírky.Proto se to chová tak ,jak se to chová.Než to tam nateče(hlavně v zimě),nebo vyteče tak to trvá a ukazuje to divný věci.Jinej zpožďovač tam není.

Odesláno

To Petr605: Ja jsem se ani tak neptal kde je zavada, ale spis jak ji odstranit! Vim ze to je v tech budikach, ale nevim jestli tam odesel nejakej odpor nebo co vlastne.

Asi to nebude zpozdovac, ale tlumic rucicky! (omlouvam se za nepresny vyraz)

Ale jak je asi videt, budu to muset rozdelat a hleda a hledat a .......

Odesláno
Napsán autorem kveton

To Petr605: Ja jsem se ani tak neptal kde je zavada, ale spis jak ji odstranit! Vim ze to je v tech budikach, ale nevim jestli tam odesel nejakej odpor nebo co vlastne.

Asi to nebude zpozdovac, ale tlumic rucicky! (omlouvam se za nepresny vyraz)

Ale jak je asi videt, budu to muset rozdelat a hleda a hledat a .......

No to ti nic jinýho nezbyde, než to rozdělat, co to půjde a vyčistit, co uvidíš. Aspoň se nebudeš nudit.:D:D

Odesláno
:o:oMi vždycky když to potřebuju nejmín ukazuje na levé straně, a k tomu bliká takové žluté světélko. co s tím přístrojem může asi být? Neukazuje nějak špatně? znamená to,že když jezdím tak ubývá palivo? Když jsem to kupoval tak říkali, že to nic nežere:o a teď asi jó:(, a dokonce i peníze. Myslel jsem, že když koupím ten krásný filtr tak tam nebudu muset lít naftu!:D:D:D:cool::mad:;):P:papa
Odesláno
Napsán autorem lexa

:o:oMi vždycky když to potřebuju nejmín ukazuje na levé straně, a k tomu bliká takové žluté světélko. co s tím přístrojem může asi být? Neukazuje nějak špatně? znamená to,že když jezdím tak ubývá palivo? Když jsem to kupoval tak říkali, že to nic nežere:o a teď asi jó:(, a dokonce i peníze. Myslel jsem, že když koupím ten krásný filtr tak tam nebudu muset lít naftu!:D:D:D:cool::mad:;):P:papa

Ten filtr je asi moc řídkej. Něco skrz něho teče...:D:papa

Odesláno
Napsán autorem Petr605

Napsán autorem lexa

Ten filtr je asi moc řídkej. Něco skrz něho teče...:D:papa

2 PETR605: Myslel jsem ten vzduchový probíraný na tuning foru.;):o:papa

Odesláno

napodruhy to u vasendu vyresili. chyba byla v nadrzi, ale ten budik se semtam sekne, tak ho musim vzdy proklepat, takze ten pude asi pryc nebo ho vyndam a zaklepu snim poradne :)

Odesláno

Tak jsem měl pravdu. Zústavá tam vždy na dojetí asi 6 litrů paliva podle spotřeby velikosti nádrže a stylu jízdy tam býva tak cca na 100 km.;):papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...