Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Umístění poviné výbavy

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem koupil 807. Ze starého auta jsem vzal trojúhelník, laso, lékárnu a šel k novému. Otevřu kufr, koukám..., zavřu kufr. Otevřu u spolujezdce a koukám do přihrádek. Koukal jsem do šuplíku pod sedačkou... Pak jsem auto zavřel a otevřel notebůk.

Kam dáváte povinnou výbavu?

:myslim

[upravil dne 30/7/09 michtill]

Odesláno

já mám trojúhelník schovaný za žebrovaným krytem v posledním sloupku vedle kufrových dveří, žárovky asi dám naproti, smotané lano drží ta plochá guma ve výklenku na podběhu, lékárnička v šuplíku pod spolujezdcem...

taky jsem přemýšlej, jestli futrál trojúhelníku nepřišroubovat přímo na polstr kufrových dveří, aby byl hned po ruce...

[upravil dne 30/7/09 jákob01]

Odesláno

Tak tohle téma je dobrý, taky jsem marně pátral, kam s těma nutnejma proprietama, ale jsem bordelář, takže mi vzadu zvesela poletujou. Je to škoda, že inovátoři něco neodkoukali od starších modelů, jelikož jsem měl Ullyse a tam to bylo nad zadníma blatníkama schovaný, a místo to nezabralo. Jo zkrátka pokrok nezastavíš :myslim

Odesláno

vesta pod sedačku jistě.... a myslím, že jedna z nejběžnějších lékáren v tom plastovém obdélníkovém obalu padne do dveřních kapes jak pr.. na hrnec ;) akorát to zabere skoro celé dveře :(

• O 3 měsíce později...
Odesláno

vše na jenom místě, plastový kufr na nářadí (je spíše placatější než do výšky, chvíli mi trvalo, než jsem ho objevil), vejdou se tam i řetězy (vozím je celoročně, jednou v létě mi pomohly z bahna), takže vše v kufru a naráz je v autě pořádek :)

Odesláno

mám takový dojem, že v OBI nebo Baumaxu, jinam nejezdím a hledal jsem ho až našel (viz foto), nějak mi tam ta fotka nejde nahrát, je to žlutý kufr PLANO

[upravil dne 21/11/09 Igor]

• O 2 roky později...
Odesláno

Ja mam jednu velku pevnu(staru thermo) tasku,kde mam vsetko okrem lekarnicky.Trojuholniky mas az dva :D Aj bednicky mam dve,ale tie farebne skladacie na rodinne nakupy :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...