Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já jsem musel měnit spojku asi před dvěma měsíci - za jízdy se mi na kusy rozsypalo ložisko. :D

Za novou spojkovou sadu (Valeo), gufero poloosy, nový olej do převodovky + práci jsem dal 6 500 Kč (neznačkový servis).

Taky jsem čekal větší paletu.

Odesláno
Původně zaslal: VIP3R

Já jsem musel měnit spojku asi před dvěma měsíci - za jízdy se mi na kusy rozsypalo ložisko. :D

Za novou spojkovou sadu (Valeo), gufero poloosy, nový olej do převodovky + práci jsem dal 6 500 Kč (neznačkový servis).

Taky jsem čekal větší paletu.

Tak to je dobry, ja mel taky spatny lozisko. Ale vymenil jsem to jeste zavcas.

Odesláno

hmm .. ked sa ti to rosypalo za jazdy tak odisla iba spojka??? ... btw ako to vyzera ked sa rosype za jazdy??:) pretoze mne tiez preskakuju tie otacky ako bolo pisane.. tak chcem byt pripraveny:)

Odesláno

No bylo to celkem zajímavé - cca 5 minut před umřením začal spojkový pedál chodit děsně trhaně - při sešlápnutí šel jakoby v krocích, pak jsem zastavil na křižovatce a při rozjezdu se začaly ozývat podivné zvuky. Z jedničky na dvojku to zařadilo, pak už prasklo ložisko definitivně a už nešla vyhodit rychlost. Takže jsem to chcípnul, silou vyhodil kvalt, zavolal odtah atd...

Taky jsem čekal, že to \"zabije\" i něco jiného, ale naštěstí to odnesla jen ta spojka.

• O 9 měsíců později...
Odesláno

jsem tady vystrachal tohle tema a koukam ze aby to nebylo s tim guferem malo tak mam stejny priznaky jak tady pisou chlapi!!ale dela to jen nekdy,jen obcas se to projevi!jakou teda mam predpokladat zivotnost?

Odesláno
Původně zaslal: Peta

jééé, to je dobrý :-) Já se bál jiného, mnohem vyššího čísla...

No mě řikali chlapi něco kolem 6000,- když jsem se orientačně ptal, takže to taková rána není.;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...