Péťa Odesláno 18. květen 2006 Odesláno 18. květen 2006 jééé, to je dobrý :-) Já se bál jiného, mnohem vyššího čísla... Citovat
VIP3R Odesláno 18. květen 2006 Odesláno 18. květen 2006 Já jsem musel měnit spojku asi před dvěma měsíci - za jízdy se mi na kusy rozsypalo ložisko. Za novou spojkovou sadu (Valeo), gufero poloosy, nový olej do převodovky + práci jsem dal 6 500 Kč (neznačkový servis). Taky jsem čekal větší paletu. Citovat
Tornado Odesláno 18. květen 2006 Odesláno 18. květen 2006 Původně zaslal: VIP3R Já jsem musel měnit spojku asi před dvěma měsíci - za jízdy se mi na kusy rozsypalo ložisko. Za novou spojkovou sadu (Valeo), gufero poloosy, nový olej do převodovky + práci jsem dal 6 500 Kč (neznačkový servis). Taky jsem čekal větší paletu. Tak to je dobry, ja mel taky spatny lozisko. Ale vymenil jsem to jeste zavcas. Citovat
bedo Odesláno 18. květen 2006 Odesláno 18. květen 2006 hmm .. ked sa ti to rosypalo za jazdy tak odisla iba spojka??? ... btw ako to vyzera ked sa rosype za jazdy?? pretoze mne tiez preskakuju tie otacky ako bolo pisane.. tak chcem byt pripraveny:) Citovat
VIP3R Odesláno 18. květen 2006 Odesláno 18. květen 2006 No bylo to celkem zajímavé - cca 5 minut před umřením začal spojkový pedál chodit děsně trhaně - při sešlápnutí šel jakoby v krocích, pak jsem zastavil na křižovatce a při rozjezdu se začaly ozývat podivné zvuky. Z jedničky na dvojku to zařadilo, pak už prasklo ložisko definitivně a už nešla vyhodit rychlost. Takže jsem to chcípnul, silou vyhodil kvalt, zavolal odtah atd... Taky jsem čekal, že to \"zabije\" i něco jiného, ale naštěstí to odnesla jen ta spojka. Citovat
bedo Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 ono sa to rosypalo len tak alebo si predtym pozoroval nejaky ten preklz?? Citovat
oni Odesláno 24. únor 2007 Odesláno 24. únor 2007 jsem tady vystrachal tohle tema a koukam ze aby to nebylo s tim guferem malo tak mam stejny priznaky jak tady pisou chlapi!!ale dela to jen nekdy,jen obcas se to projevi!jakou teda mam predpokladat zivotnost? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. únor 2007 Odesláno 24. únor 2007 Původně zaslal: Peta jééé, to je dobrý :-) Já se bál jiného, mnohem vyššího čísla... No mě řikali chlapi něco kolem 6000,- když jsem se orientačně ptal, takže to taková rána není. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.