majty Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 jdou u verze s MUX packy take rozebrat a opravit ?? nechce se mi davat 7+- tisic za novej modul Citovat
Ferry Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 jj jdou, sice je to trochu pakarna poskladat to zpatky, chce to trpelivost, ale opravoval jsem na C5, ktera ma ty same packy spinac palubniho PC a povedlo se, nasel jsem k tomu i obrazky v clanku na citroen C5 klubu viz http://www.c5club.cz/articles/technical_data.html&ci=19629847 [upravil dne 28/7/09 Ferry] Citovat
majty Odesláno 28. červenec 2009 Autor Odesláno 28. červenec 2009 ferry: diky... muj problem je v blinkrech.. tak snad to pujde taky. Kazdopadne se do toho o vikendu pustim a pokusim se taky nafotit Citovat
AnotherOne Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Tak to bude niečo iné. Spínač PP je na konci páčky. Robí ti to, že samo prepne smerovku na opačný smer keď sa vracia do stredovej polohy? Niekto to tu riešil podložením kúskom molitanu. Citovat
majty Odesláno 28. červenec 2009 Autor Odesláno 28. červenec 2009 to prehazovani smerovek mi delalo uz od koupi auta.. jenze ted mi blbne blikani do leva - proste nejaky spatny kontakt... tak sem myslel ze by to slo take opravit Citovat
foxo Odesláno 31. červenec 2009 Odesláno 31. červenec 2009 Původně zaslal: majty to prehazovani smerovek mi delalo uz od koupi auta.. jenze ted mi blbne blikani do leva - proste nejaky spatny kontakt... tak sem myslel ze by to slo take opravit jo jo, to prehazovani je asi taka mala vada 406tek Citovat
HonzaZ Odesláno 31. červenec 2009 Odesláno 31. červenec 2009 Když jsem měl ještě starý COM s vadným snímačem polohy volantu pro ESP, tak jsem zkusil více napružit pružinu, která tlačí na trn, který aretuje páčku v kulise, tak sice páčka nepřekmitla dolů, ale zase byl problém s automatickým vracením. Asi nejlepší řešení, když to někomu vadí, je opravdu ten kousek molitanu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.