budvar Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Původně zaslal: pastorek Ferry: To platí pri nákladiakoch. Pri osobných sa to práve odporúča ako jedna z možností šetrenia paliva. [upravil dne 27/7/09 pastorek] já bych si klidně mohl dat přezdívku Neutrál Ale je potřeba u toho myslet - né v ostrých zatačkách, na mokru atd. přece jen když přídu o tah předních kol, auto příde o kus jistoty v držení pomyslné stopy Citovat
Ferry Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 jinak dodavka paliva se odpojuje az od urcitych otacek, vetsinou cca 1800, pod tyto otacky i se zarazenou rychlosti RJ motoru obnovi dodavku do motoru To Budvar, mas to trochu naopak, v situacich, kdy se predek dostane do nedotaciveho smyku je prave nejlepsim resenim sundat nohu z plynu a vyslapnout spojku, kola pak znovu chyti adhezi a spravny smer Citovat
pastorek Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Původně zaslal: patko79 Čítaj lepšie, píšem pri zaradenej rýchlosti;) Auto nevie či máš zaradenú rýchlosť. (s vyninkou niektorých automatov) Moderné autá sledujú rýchlosť pohybu auta. Ale to je vedľajšie, reagoval som na to \"uzavrie škrtiaca klapka a tým pádom nedochádza k spaľovaniu paliva\". [upravil dne 27/7/09 Ferry] Citovat
HonzaZ Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Ale pánové, tak se nehádejte. Jak je to se spotřebou nevím, ale co mám vyzkoušené a to nejenom na peugeotech, ale třeba i na benzínové fabii, tak když brzdím motorem PP ukazuje nulu. Jednoduše si to člověk může vyzkoušet. Jedu třeba na trojku třeba 60km/h, sundám nohu z plynu a dojíždím. Koukám přitom na PP, najednou to přestane brzdit a trochu to táhne a na PP naskočí nějaká spotřeba. Prostě při brždění motorem ŘJ motoru vypne přívod paliva a jakmile se otáčky blíží volnoběžným tak zapne přívod paliva. Citovat
jp Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Spotřeba při brždění motorem je u moderních aut se vstřikovacím systémem opravdu nulová! Proč? Je to jednoduchý! Pokud jedu se zařazenou rychlostí sundám nohu z plynu a tento stav trvá déle jak dvě tři vteřiny, řídicí jednotka to vyhodnotí jako brždění motorem a v tom případě není potřeba vstřikoat palivo do válců a tak ho tedy odpojí. V případě že se vy rozhodnete sešlápnout spojku a učíníte tak, začnou prudce padat otáčky a motor by chcípnul, tomu zabrání řídicí jednotka tím, že s předstihem už při 13ti stech otáčkách začne opět dodávat palivo a motor přejde do volnoběhu bez nároku na zdechnutí. Pokud jsou prostě otáčky nižší jak 1300rpm neni možné brzdit motorem, palivo je vstřikováno. [upravil dne 27/7/09 Ferry] Citovat
Ferry Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 no volnobeznym otackam zrovna ne, jak jsem psal, vetsinou to byva kolem 1800-2000 otacek ( volnobeh je cca 800-900) od kdy RJ obnovuje privod paliva Citovat
Přema Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Původně zaslal: pastorek Auto nevie či máš zaradenú rýchlosť. (s vyninkou niektorých automatov) Moderné autá sledujú rýchlosť pohybu auta. Ale to je vedľajšie, reagoval som na to \"uzavrie škrtiaca klapka a tým pádom nedochádza k spaľovaniu paliva\". Ale ví........podle otáček motoru a rychlosti vozu si jednotka spočítá na který stupen jedeš....... [upravil dne 27/7/09 Ferry] Citovat
patko79 Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 To Prema ;)si ma predbehol:super [upravil dne 27/7/09 Ferry] Citovat
budvar Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Původně zaslal: Ferry To Budvar, mas to trochu naopak, v situacich, kdy se predek dostane do nedotaciveho smyku je prave nejlepsim resenim sundat nohu z plynu a vyslapnout spojku, kola pak znovu chyti adhezi a spravny smer něco na tom bude, ale já to myslel jinak - zaprvé přiměřená rychlost - a vidím zatáčku je třeba mokro a normálně bych jí klidně projel na neutrál, ale protože se mě zdá už moc ostrá vzhledem k jejímu aktuálnímu stavu tak jí projedu se zařazenou rychlostí, kdybych jí neměl, auto by jakoby ztratilo tah a mohlo by celý ulítnou do strany a tu zatáčku nedat... Tak si to myslím já + to tak dělám už 35 000km. Citovat
Ferry Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 to Budvar, jasne, vim jak jsi to myslel, cimz vlastne potvrzujes moje tvrzeni, ze je bezpecnejsi jezdit se zarazenou rychlosti nehlede na mechanicke aspekty ( zminene razy pri roztaceni motoru z volnobehu na provozni otacky, opotrebovavani spojky a pritlacneho loziska atd. ) Citovat
jp Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Původně zaslal: Ferry no volnobeznym otackam zrovna ne, jak jsem psal, vetsinou to byva kolem 1800-2000 otacek ( volnobeh je cca 800-900) od kdy RJ obnovuje privod paliva To bude asi u každého auta různý, já mam pocit že u mě motor začíná znovu zabírat právě při 1300rpm, ale to je taky možná důvod, proč to má problém s udrženim volnoběhu při sešlápnutí spojky po brždění motorem. Taky právě proto, se u mě toto zdechávání neprojeví, když sešlápnu spojku, až na hranici 1400rpm. Zajímavá věc se mi stala když jsem přijel do servisu na diagnostiku a vysvětloval jim svůj problém. Místní expert mi začal tvrdit, že vypínání přívodu paliva neexistuje. A tak jsem si šel svuj problém raději řešit jinam... Citovat
Ferry Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 to JP, mozne to je, ja to sledoval predevsim ve svem aute, kde mam krome originalni benzinove jednotky jeste ridici jednotku pro LPG, ta muze regulovat jinak a i diky ponekud jinym vlastnostem LPG ve srovnani s benzinem muze prerusovat a obnovovat dodavku paliva pri jinych otackach Citovat
pastorek Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Ten budvarov systém má opodstatnenie. Pri prejazde zákrutou sa predok snaží odstredivou silou ísť von zo zákruty. Ak ju prechádza \"na plyne\" tak predný náhon čiastočne neutralizuje účinok odstredivej sily. To je to známe že predný náhon \"vytiahne zo zákruty\". Osobne vyradujem rýchlosť iba pri dojazdoch na križovatkách, pred zastavením a podobne. Temer nikdy pri normálnej jazde a už vôbec nie dolu prudším kopcom. Možno je to čiastočne zvyk z jazdy v nákladnom aute a autobuse. Z autobusu ni zostal zvyk že praraďujem vždy pred ním a nie na ňom. Celá táto debata začala vyraďovaním a spotrebou. Áno, dá sa vyraďovaním ušetriť palivo ale ako všetko i toto je treba robiť z rozumom a ohľadom na bezpečnosť. Zlatou strednou cestou je využívanie dojazdu na neutrál. V poslednej dobe už nevyraďujem vôbec, automat to nemá rád. Citovat
jp Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Původně zaslal: Přema Ale ví........podle otáček motoru a rychlosti vozu si jednotka spočítá na který stupen jedeš....... Podle toho co vím si dovolim tvrdit, že řídicí jednotka si zařazenej kvalt nepočítá, prostě proto že to k ničemu nepotřebuje. Sice snímá rychlost vozidla a taky otáčky, ale tyto hodnoty se používaj spíš k řízení motoru. [upravil dne 27/7/09 Ferry] Citovat
marko306 Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 však le logicky keď na to pôjdem tak pri nedodaní paliva nemá čo vo valci vybuchnúť. Všetci veľmi dobre vieme ako prudko brzdí motor ktorý zdochýňa a nedostáva palivo, takže niečo okrem vzduchu tam ešte musí ísť, ale kto vie čo? Citovat
Přema Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Původně zaslal: jp Podle toho co vím si dovolim tvrdit, že řídicí jednotka si zařazenej kvalt nepočítá, prostě proto že to k ničemu nepotřebuje. Sice snímá rychlost vozidla a taky otáčky, ale tyto hodnoty se používaj spíš k řízení motoru. A proč mi teda diagnostika za jízdy ukazuje co mám za rychlost???? Nevím k čemu ji má ale počítá ji.....takže ví.... [upravil dne 27/7/09 Ferry] Citovat
budvar Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Původně zaslal: Ferry to Budvar, jasne, vim jak jsi to myslel, cimz vlastne potvrzujes moje tvrzeni, ze je bezpecnejsi jezdit se zarazenou rychlosti nehlede na mechanicke aspekty ( zminene razy pri roztaceni motoru z volnobehu na provozni otacky, opotrebovavani spojky a pritlacneho loziska atd. ) bude to jak píšeš, na druhou stranu myslím, že minimálně u své široké dlouhé 405tky dokážu odhadnout kdy neutrál ano, kdy ne... Sem s tímhle stylem jízdy spokojenej a u tohodle auta tak jezdit budu i dál... Věřím že u novějších aut, s tiššíma motorama a většinou celkově větších hmotnostech si zas třeba oblíbím ježdění na rychlosti... Citovat
marko306 Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Přema, diagnostika ukazuje rýchlosť pre informáciu vodiča, diagnostika sa na displej nepozerá čiže nepotrebuje to vidieť, ona to vie, viditeľné je to pre vodiča [upravil dne 27/7/09 marko306] Citovat
pastorek Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Původně zaslal: Přema A proč mi teda diagnostika za jízdy ukazuje co mám za rychlost???? Nevím k čemu ji má ale počítá ji.....takže ví.... a nepočí to diagnostika? Citovat
Přema Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Původně zaslal: marko306 Přema, diagnostika ukazuje rýchlosť pre informáciu vodiča, diagnostika sa na displej nepozerá čiže nepotrebuje to vidieť, ona to vie, viditeľné je to pre vodiča [upravil dne 27/7/09 marko306] My se tu bavíme že ŘJ ví co je zařazená za rychlost......a diagnostiku myslím planet 2000, jestli sem tě špatně pochopil a nebo ty mě tak sorry;);) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.