Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, potrebuju na 306 nejaky plastovy veci (plastovy kryt co je pod steracema u okna, trojuhelniky uvnitr - orig. nechci nicit a jeste par drobnosti ...) ale nerad bych dal vydelat nejakymu hajzlovi ... zatim jsem nasel nejaky 2 u Prumyslovy a pak v Prisimasech u Uval. Nemate nekdo zkusenosti popr. jestli nekde maj dily na posledni model 306 (99+) ?

[Editován dne 13/7/04 z3rg]

Odesláno

Jedno maš v Černym Volu za Suchdolem(ma tam toho dost), pak v Chráštanech u Prahy za Zličínem, pak na Nových Butovicích, nebo v Uhřiněvsi.

Odesláno

Pánové, včera večer jsem slyšel od borce, že prý v polsku jsou starší náhr. díly o polovinu i víc levnější než u nás. co je na tom pravdy.;):o:papa

Odesláno

V těch Chráš?anech jsem moc 306ek neviděl, natož těch novějších.

Víš, Lexo, proč je to v Polsku levnější. Mám svou teorii. Důvěřiví a šetřiví Čecháčci se tam se*ou takovou dálku pro díly a když se pak z toho vrakáče vrátěj zpátky k autu, žádný auto tam už nemaj. Tak se pak nesmíš divit, že maj Poláci takovej přísun. :D:D:D A když, tak bych tam určitě nekupoval nic z náprav. To musí bejt z těch jejich cest na hadry! :papa

Odesláno

Fakt? Maj tam i na 406ky?

Jednou jsem tam byl po zavíračce. Vzadu běhalo pár podezřelejch osůbek, prach, zpřeházený sudy, apod. No zkrátka, uvědomil jsem si, že tam mě oddělat, tak mě najdou až za půl roku v jednom z těch sudů na dně Vltavy, tak jsem radši rychle otočil a ujel. Ale jak se zdá, tak zdání klame.... :D:D:D

Odesláno

Jeden docela slusnej vrakac je kousek za Nymburkem obec Lány, telefon uz nevim, ale jede se z Nymburku jako na Lysou nad Labem a myslim prvni vesnice jsou Kostomlátky, tam se das doprava, prejed koleje a kousek dal po pravy strane to je, ma tam toho dost i na 406ky!

Odesláno

vrakoviste jedno je v Kostomlatech - 723 607 150 nebo na Tehove (kousek za Ricanama) - 602 341 984. Josef Brabec. Z tech kostomlat to muze dovezt na ten Tehov. Maji tam cokoliv na peugeoty.

Odesláno

Je pravda že v Kostomlatech toho mají hodně ale jsou to také hodně velký lupiči který nevědí kde jsou hranice soudnosti. :(

Odesláno

Do Černýho Vola nelezte, jednou jsem tam chtěla koupit kotouče na GTi 205,no a nové/teda druhodíl/vyšly o pětikilo levněji i s montáží..Je to zloděj,myslí si, že všichni okolo jsou asi blbí...

Odesláno
Napsán autorem Dany

Do Černýho Vola nelezte, jednou jsem tam chtěla koupit kotouče na GTi 205,no a nové/teda druhodíl/vyšly o pětikilo levněji i s montáží..Je to zloděj,myslí si, že všichni okolo jsou asi blbí...

Hele, to je otázka nabídky a poptávky... jestli jsi to koupila za špatný peníz, je (s prominutím) Tvá chyba... Každý může bohužel nabízet co chce jak chce drahý a je už jenom na nás jestli nabídku přijmeme... :papa

Odesláno

Víš,jsem ženská, s tím už nic neudělám, ale nejsem blbá..za tyhle prachy jsem to ani omylem!nekoupila..A taky už mne v Černym Volu neuvidí. Otočila jsem se tam na podpadku..

Odesláno

Většina vrakáčistů počítá s tím, že jsou lidi blbí ;) A a? chcete nebo ne, většina taky určuje ceny \"podle ksichtu\".

Jinak ale zkoušet kupovat brzdové kotouče na vrakáči není, ehm, zrovna dobrý nápad, když to řeknu slušně... Jsou věci, které by se měly dávat vždy nové, když už, a mezi ně patří kotouče a destičky... I když tohle je hitovka, na \"slušné\" destičky se mě už taky pár lidí ptalo (přitom nové stojí pětikilo).

Odesláno

Nj, nové neznačkové možná.:D

Je fakt, že jsem na 605 koupil neznačkové kompletní dvě sady na předek i zadek za cca 1400kč. Což značkové budou podle mě (nikdy jsem po nich nekoukal, tak jen hádám) stát tak trojnásobek a to jen na přední nápravu.

A pak ty neznačkové prej vydrží kratší dobu (což mě zrovna netíží), ale docela dost, při prudšim a častějšim brzdění, smrděj.:(

Ještě přihodim taky jedno vrakoviště:

Přišímasy kousek za Úvalama - 602 366 353.

http://www.mapy.cz/handler.py?action=detail&mapwidth=552&mapheight=420&tablename=obec_web&objecttype=0&key=533611

Je to tam z nějakýho bývalýho statku a maj tam velkou plochu. Moc jsem tam nekoukal, ale vypadalo to, že by tam toho mohli mít hodně. Tak zkuste...neni to tak daleko.

Odesláno
Napsán autorem Dany

Víš,jsem ženská, s tím už nic neudělám, ale nejsem blbá..za tyhle prachy jsem to ani omylem!nekoupila..A taky už mne v Černym Volu neuvidí. Otočila jsem se tam na podpadku..

V tom případě jsi dobře udělala :)

Odesláno

no koukám, že vrakoviště zmizly jen u nás na severu. Kolem Teplic jich bylo snad dvacet. Minulej tejden jsem sháněl saharu na P205 a zjistil jsem, že z dvaceti vrakoviš? zůstaly jen tři a to ještě jedno je vlastně sběrna. Tak asi budu muset taky zavítat do nějakýho Vámi popisovanýho.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...