HOFA Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 sory jsem zapoměl vložit ten odkaz http://img23.imageshack.us/img23/6848/cimg0024hpl.jpg Citovat
Ferry Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 nejake podrobnosti, kde to je ? nejspis nejake Alpy, nebo Dolomity ? Citovat
dzana.m Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 je to ale pekná fotečka muselo tam bejt příjemě Citovat
dzana.m Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Původně zaslal: Ferry nejake podrobnosti, kde to je ? nejspis nejake Alpy, nebo Dolomity ? tys nepoznal krkonoše ještě kousek a budeš u labský:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
HOFA Odesláno 27. červenec 2009 Autor Odesláno 27. červenec 2009 Sory jsem to nijak neokomentoval Rakouské Alpy Grosglockner,neskutečná vyhlášená silnice jako v pohádce. Citovat
pretekar Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 A ako tam bolo?? Ja sa chystam asi o 10 dni s partiou chalanov a ich HH na par peknych zazistkov a jemne zdvihnutie adrenalinu Citovat
Lukas24 Odesláno 29. červenec 2009 Odesláno 29. červenec 2009 Pěkný , pěkný ... taky mě baví ho občas někam pořádně vytáhnout za výletem ... chtěl bych i do ciziny ,ale zatím nejdál z Prahy do Jeseníku!:-D Citovat
Dismay.zs Odesláno 29. červenec 2009 Odesláno 29. červenec 2009 Já byl teď nejdál se svým autem v Polsku, jinak jezdím většinou po městě a couračky. Za jeden den jsem najel asi 12OO km. Celkem pohoda. Na dálnici jsem zkusil maximálku a radši jsem zvolnil, protože auto žralo hodně na 14 litrů, při 11O km ale pohoda a jen 4,5 litru na sto. Nikdy jsem nechtěl navigaci a už bych ji nedal, koupil jsem si Navigona a perfektně mě navedl kam jsem chtěl, myslel jsem že to bude složité a ani jednou jsem nezabloudil, ani to snad nejde. Citovat
Medvěd Odesláno 29. červenec 2009 Odesláno 29. červenec 2009 Původně zaslal: HOFA Sory jsem to nijak neokomentoval Rakouské Alpy Grosglockner,neskutečná vyhlášená silnice jako v pohádce. Mám kamarády (z mého osobního pohledu tak trochu \"cvoky\") kteří silnici na Grossglockner jezdí každoročně NA KOLECH !!!! Kdo silnici zná, tak mému názoru zřejmě rozumí - pro neználky více info třeba zde: http://www.alpy.net/grossglockner/grossglockner-hochalpenstrasse.php Jinak Peugeotům se v Alpách obecně moc líbí, sem jsme zavítali naší 405kou v r. 2005 [upravil dne 29/7/2009 Medvěd] Citovat
Mojo2 Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 tak dolu bych si ji na kole asi dal :-) ale slapat to do kopce ani omylem Citovat
jozin888 Odesláno 31. červenec 2009 Odesláno 31. červenec 2009 Původně zaslal: Mojo2 tak dolu bych si ji na kole asi dal :-) ale slapat to do kopce ani omylem Dole by som si dal aj ja tak jeden by sa obetoval a vozil nas autom hore Citovat
Medvěd Odesláno 31. červenec 2009 Odesláno 31. červenec 2009 Dolů je to prý mnohem horší než nahoru, aspoň tedy kamarádi - cyklisti to tvrdí. Jinak jsou vyloženě nadšení z toho, jak jsou tam k cyklistům řidiči ohleduplní, jak kvalitní má silnice povrch, množství odpočívek .... Jak jsem už psal, určitě bych to na kole šlapat nechtěl, ale zážitek to musí být fakt super. Citovat
jozin888 Odesláno 31. červenec 2009 Odesláno 31. červenec 2009 Radšej budem odpichovať na rybách [upravil dne 31/7/09 jozin888] Citovat
HOFA Odesláno 3. srpen 2009 Autor Odesláno 3. srpen 2009 Jj přátelé ty Rakušáský Alpy plně doporučuji,neskutečná krása a zážitek,já osobně se tam chystám ještě jednou někdy v září,sjet si tu překrásnou Grosscloknerskou cestu na motorce,mimo Pažouta je totiž mým druhým velkým koňěm,Choper,ale motorky půjdou do dodávky a vytáhnem je až před vjezdem na Alpen strasse Přeji krásné prožití zbytku letních dní. Citovat
pretekar Odesláno 9. srpen 2009 Odesláno 9. srpen 2009 Tak teda pridám sem aj ja pár postrehov z výletu na Grossglockner. Koncom týždňa a cez víkend som absolvoval s priateľmi výlet na jeden z najkrajších horských priesmykov v Rakúsku - Grossglocknerstrasse. Výlet zameraný na čo najkrajšie vodičské zážitky vyšiel dokonale. Ubytovanie priamo pod kopcom zaručovalo pravidelné výlety k vrcholu a späť, plné adrenalínu, piskotu gúm a spáleného benzínu. Nazval by som to \"jazdou môjho života\". Cez deň bola dosť hustá premávka aút, motoriek a hlavne cyklistov. Ale skoro ráno a hlavne večer sú cesty úplne prázdne a nič nebránilo k plnému vychutnávaniu si tiahlych zákrút,prehľadných vracákov a rôznych serpentín s priemerným stúpaním 12% a dĺžkou 40-45km na jeden smer. Nebolo nič krajšie ako rýchle prejazdy v závese za Corsou OPC s tým, že vám CTR dýcha na chrbát. Sú to nepopísateľné zážitky, ktoré odporúčam jedine zažiť. Naozaj som nikdy nič krajšie nezažil za volantom. Preteky na pezinskej babe ktoré som tento rok absolvoval mi prišli ako pre deti. Za necelé tri dni som spravil len na kopcoch pod plným plynom asi 400km s priblblým úsmevom na tvári. Auto dostalo veľmi zabrať a presvedčilo ma o svojich kvalitách. Jediné čoho som sa bál, že nevydrží boli brzdy, nakoľko tie ešte neabsolvovali žiadny upgrade. Ale musím ich veľmi pochváliť. Od série som to nečakal, ani raz nezvädli a vždy podržali aj po dlhšom brzdení z kopca. To je aspoň pár postrehov z adrenalínového víkendu. Časom pridám aj foto ale ešte sa spracovávujú (jednu mám dokonca na 3 kolesách ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.