Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V pátek 31. 07. 2009 v 11:00 hodin se bude konat sraz v Robousích u Jičína - bude to trošku i komorně-pracovní sraz, potřebuju si něco vyzkoušet na mym HDičku ohledně motoru, ale nebude to jen o tom. Srážet se budeme v těch 11:00 hodin na Benzině na dvouproudovce ve směru od Nové Paky na Jičín. Prozatím je potvrzena účast tří lidí:

Stifler

Pe.Tr

MatrixChose

Kdo se přidá? :super

Edit: V Robousích - už je to opraveno, omlouvám se. :mad:

[upravil dne 1/8/09 Stifler]

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Původně zaslal: Jirkap

no ten čas je toršku mimo :)

Čas je stavenej tak, aby MatrixChose stihnul vylézt z postele a Pe.Tr dojet z Prahy. ;)

To vylejzání z postele Matrixe chápu, mám s tím osobní zkušenosti:D:D:D

Odesláno

Tak možná to dopadne trošku jinak, dneska mi volal MetrixChose, že ho někdo právě u tý Benziny zbořil - nedal mu přednost. Auto má pomuchlaný, ale nevim, jak moc vážný to je. Snad se nám tady ozve s nějakými podrobnostmi.

Odesláno

Momentálně to vidím tak 50 - 50. Čas tak i tak mít budu, ale s mou pojízdností to zatím fakt ještě netuším. teď se vlastně čeká na likvidátora a až pak se může začít řešit řízení auta.

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Momentálně to vidím tak 50 - 50. Čas tak i tak mít budu, ale s mou pojízdností to zatím fakt ještě netuším. teď se vlastně čeká na likvidátora a až pak se může začít řešit řízení auta.

Jasný, já si kdyžtak dojedu rovnou k tobě. Pokud se tam s Pe.Trem u tý pumpy sejdu, tak k tobě dojedem a zkouknem ti to. Stačí jen dát včas vědět, kde tě najdem. ;)

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Jo, v pohodě, už to je v tom mým servisu a teď mi psali, že už snad zejtra dojede likvidátor. Ještě se ve čtvrtek dohodneme pořádně.

Dobrá, snad do čtvrtka nedočkavostí vydržim. :D

Odesláno
Původně zaslal: MatrixArwen

To už je fakt pešek. Dneska Matrix boural se služebním. Ten před ním to zadup, protože mu nějakej ko..t nedal přednost a on do něj. Už mi fakt dávájí dost zabrat na psychiku ty řidiči.:bacha

Chudák, to ho teda fakt lituju - tolik smůly za tak krátkou dobu. Snad je všechno v pořádku a skončilo to jen u pomuchlaných plechů. :roll

Odesláno

No chlapi, je to na provaz, 2x za míň jak 24 hodin je fakt o nervy. Hlavně všichni říkali, že hlavně že to nebylo se služebálem a je to tady. Šéf má radost, fungl kokta s 4500 km najetejma. Ale jde jen o kapotu a nárazník, sotva se to dotklo výztuhy. Jak už je napsáno výše, jeden nám nedal oboum přednost, jenže ten předemnou to zadup a já do něj, takže to bude stejně na mě jako nedodržení bezp. vzdálenosti :roll

EDIT: Medvěde, taky už mě to napadlo, ale věříš, že mě to zase tak moc nezajímá

[upravil dne 29.7.09 MatrixChose]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...