Stifler Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 V pátek 31. 07. 2009 v 11:00 hodin se bude konat sraz v Robousích u Jičína - bude to trošku i komorně-pracovní sraz, potřebuju si něco vyzkoušet na mym HDičku ohledně motoru, ale nebude to jen o tom. Srážet se budeme v těch 11:00 hodin na Benzině na dvouproudovce ve směru od Nové Paky na Jičín. Prozatím je potvrzena účast tří lidí: Stifler Pe.Tr MatrixChose Kdo se přidá? Edit: V Robousích - už je to opraveno, omlouvám se. [upravil dne 1/8/09 Stifler] Citovat
MatrixArwen Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 Já bych ráda, když se mi povede zrušit směnu. [upravil dne 26/7/09 MatrixArwen] Citovat
MatrixChose Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 K dispozici bude nejspíš diagnostika TS Pro na Peu/Cit. Planet to sice není, ale chyby přečte / vymaže a hodnoty z ŘJ taky. Správně je to v \"Robousích\" Citovat
Stifler Odesláno 27. červenec 2009 Autor Odesláno 27. červenec 2009 Původně zaslal: Jirkap no ten čas je toršku mimo Čas je stavenej tak, aby MatrixChose stihnul vylézt z postele a Pe.Tr dojet z Prahy. Citovat
MatrixArwen Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Jirkap no ten čas je toršku mimo Čas je stavenej tak, aby MatrixChose stihnul vylézt z postele a Pe.Tr dojet z Prahy. To vylejzání z postele Matrixe chápu, mám s tím osobní zkušenosti:D:D:D Citovat
jarajarda Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Původně zaslal: Jirkap no ten čas je toršku mimo No právě Citovat
Stifler Odesláno 28. červenec 2009 Autor Odesláno 28. červenec 2009 Tak možná to dopadne trošku jinak, dneska mi volal MetrixChose, že ho někdo právě u tý Benziny zbořil - nedal mu přednost. Auto má pomuchlaný, ale nevim, jak moc vážný to je. Snad se nám tady ozve s nějakými podrobnostmi. Citovat
Medvěd Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Smůla nechodí po horách, ale po lidech. Doufám, že to není nic vážného ...... Citovat
MatrixChose Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Momentálně to vidím tak 50 - 50. Čas tak i tak mít budu, ale s mou pojízdností to zatím fakt ještě netuším. teď se vlastně čeká na likvidátora a až pak se může začít řešit řízení auta. Citovat
Stifler Odesláno 28. červenec 2009 Autor Odesláno 28. červenec 2009 Původně zaslal: MatrixChose Momentálně to vidím tak 50 - 50. Čas tak i tak mít budu, ale s mou pojízdností to zatím fakt ještě netuším. teď se vlastně čeká na likvidátora a až pak se může začít řešit řízení auta. Jasný, já si kdyžtak dojedu rovnou k tobě. Pokud se tam s Pe.Trem u tý pumpy sejdu, tak k tobě dojedem a zkouknem ti to. Stačí jen dát včas vědět, kde tě najdem. Citovat
MatrixChose Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Jo, v pohodě, už to je v tom mým servisu a teď mi psali, že už snad zejtra dojede likvidátor. Ještě se ve čtvrtek dohodneme pořádně. Citovat
Stifler Odesláno 28. červenec 2009 Autor Odesláno 28. červenec 2009 Původně zaslal: MatrixChose Jo, v pohodě, už to je v tom mým servisu a teď mi psali, že už snad zejtra dojede likvidátor. Ještě se ve čtvrtek dohodneme pořádně. Dobrá, snad do čtvrtka nedočkavostí vydržim. Citovat
MatrixArwen Odesláno 29. červenec 2009 Odesláno 29. červenec 2009 To už je fakt pešek. Dneska Matrix boural se služebním. Ten před ním to zadup, protože mu nějakej ko..t nedal přednost a on do něj. Už mi fakt dávájí dost zabrat na psychiku ty řidiči. Citovat
Stifler Odesláno 29. červenec 2009 Autor Odesláno 29. červenec 2009 Původně zaslal: MatrixArwen To už je fakt pešek. Dneska Matrix boural se služebním. Ten před ním to zadup, protože mu nějakej ko..t nedal přednost a on do něj. Už mi fakt dávájí dost zabrat na psychiku ty řidiči. Chudák, to ho teda fakt lituju - tolik smůly za tak krátkou dobu. Snad je všechno v pořádku a skončilo to jen u pomuchlaných plechů. Citovat
Medvěd Odesláno 29. červenec 2009 Odesláno 29. červenec 2009 Tak to bacha, jsem zvědav, co bude do třetice - doporučuju snažit se chovat maximálně obezřetně. Citovat
MatrixChose Odesláno 29. červenec 2009 Odesláno 29. červenec 2009 No chlapi, je to na provaz, 2x za míň jak 24 hodin je fakt o nervy. Hlavně všichni říkali, že hlavně že to nebylo se služebálem a je to tady. Šéf má radost, fungl kokta s 4500 km najetejma. Ale jde jen o kapotu a nárazník, sotva se to dotklo výztuhy. Jak už je napsáno výše, jeden nám nedal oboum přednost, jenže ten předemnou to zadup a já do něj, takže to bude stejně na mě jako nedodržení bezp. vzdálenosti EDIT: Medvěde, taky už mě to napadlo, ale věříš, že mě to zase tak moc nezajímá [upravil dne 29.7.09 MatrixChose] Citovat
Stifler Odesláno 30. červenec 2009 Autor Odesláno 30. červenec 2009 Já tam budu taky na 100 %. Ale pokud se MatrixChose nemůže dostavit k pumpě, tak si najdeme přímo v Robousích. Citovat
MatrixChose Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 Tak s konečnou platností sraz platí a já budu na pumpě, neboj Stiflere, jak už jsem říkal, je cca 50 - 100 metrů, to vážně dojdu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.