Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no to ano, pointa vlakna je niekde inde, ale vecsinou sa tu rozobera co skor na akom aute odijde

moj nazor je 2,0 HDI, je to uz starsi a podla mna ma ten motor aj vychytane detaily, a na 407 1,6 ´HDI je kapanek malo, mal som tu cest jazdit s 407 SW 2,0 HDI r.v. 06, bolo to tak akurat, takze slabsi motor by bolo podla mna malo, to auto nema 400kg ale kapanek viac

Odesláno

labinko : no ja jsem koupil P607 2.2hdi 7.5 roku starou s origo 156tis km a v podstate za zustatkovou cenu nebot 1.majitel za ni zaplatil v lizatku 1.8mega a na opravach rozhodne nesetril rozhodne neplati ze vsechny auta museji bejt dojeta ,problem by byl az kdyby se ta 607ma dostala do ruky nejakymu serioznimu bazarnikoj

ted mam kratce 407 sw 1.6hdi a jsem prekvapenej ze to neni tak line jak jsem ocekaval a jede to prijatelne, ale v kopci kde jsou dva pruhy si najet do leveho a predjizdet ostatni jako v 607me nemuzu , jede to tak nejak podobne jako 406combajn 1.9TD

Odesláno

No nevím. Mám 1.6 HDi 407 sedan a jsem s jízdními vlastnostmi spokojen. Když je třeba, dokáže i 1.6HDi 407mu slušně rozhýbat... a to i v levém pruhu ve stoupání... :roker.

Odesláno
Původně zaslal: Hamin

No nevím. Mám 1.6 HDi 407 sedan a jsem s jízdními vlastnostmi spokojen. Když je třeba, dokáže i 1.6HDi 407mu slušně rozhýbat... a to i v levém pruhu ve stoupání... :roker.

presne tak, predbiehanie je super, rozhodne si nevsimnete tvar vodica v pravom pruhu, ponevac to nestihnete;)

Odesláno
Původně zaslal: martinem2

presne tak, predbiehanie je super, rozhodne si nevsimnete tvar vodica v pravom pruhu, ponevac to nestihnete;)

Tak se projeď 2,0 s čipem a nevšimneš si ani co to bylo za auto natož řidiče :D:D

Odesláno
Původně zaslal: Brizan

jo tak to souhlasim a občas to bývá i víc než sekunda

ale ten druhy vodic nevie, kedy si stlacil pedal:-D vidi akurat ako si odletel niekam dopredu;-)

Odesláno
Původně zaslal: martinem2

ja jsem psal ze to jede k memu prekvapeni velice pekne , ale 407 sw 1.6hdi na predbiehanie rozhodne super neni a kdo vaha mezi 1.6 vs 2.0hdi tak kupovat 1.6 je totalni nesmysl pokud se pomine cena 1.6hdi ktera se da koupit uz za opravdu velice slusny peniz a jde dale svizne dolu ,hlavne asi:myslim ku-li jizdnim vlasnostem kde spoustu majitelu 407 1.6hdi uz vystrizlivelo z krasneho vzhledu 407my ,ja psal hlavne porovnani 1.6hdi vs 2.2hdi a 607nema vetsi vahu nez 407sw

Odesláno

Ahojte,

tak taky přidám trochu do mlýna:D. Taky jsem se rozhodoval mezi 1.6 a 2.0HDi nebo spíše, že vyhrává lepší stav a výbava celého auta. No nakonec jsem tomu 2.0HDi neodolal. A teď jsem rád, že jsem se takhle rozhodl. Ten motor tomu autu uděluje dá se říct dynamiku, která je dostatečná - není nadprůměrná (někdy bych se chtěl projet v té 2.7HDI). Další věc která mě naprosto vyhovuje je 6. převodový stupeň kdy při 130km/h to točí pouze 2350ot/min a i při těch 170km/h to moc nětočí (snad kolem 3150ot/min). Tak nějak si umím představit dynamiku té 1.6HDi, ale to bych musel být klidný řidič s dětma za sebou:D.

Servis 1.6 vs 2.0 - co tady tak čtu, tak přašť jako uhoď. Někomu se posr... to - druhýmu tam to:D.

Spotřebu nedokážu hodnotit, v 1.6 jsem nejel. Se s vým 2.0 mám dlouhodobý průměr 2/3 město 6.6-6.8 (podle palubáku, ale podle dotankování doplna to +- souhlasí). Na delší tratě mimo obec - třeba dnes Liberec-Nový bor-Liberec najeto 88km a průměrná rychlost 95km/h činila spotřeba 5.1 litru:super.

[upravil dne 4/10/09 honzza407sw]

[upravil dne 4/10/09 honzza407sw]

Odesláno
Původně zaslal: labinko

zdravim neviem pochopit pointu tejto debaty o tom ci je 406 ok alebo nie

ja mam 406 break 2,0HDI rv 1999 po faceliftu, na tachometry 160t km, v reale cca 300t km, ak najdete cloveka ktory si kupi nove auto a po 8 rokoch a 100t km ho preda za zostatkovu hodnotu, dajte vediet,

ak je auto dovoz zo zahranicia pocitajte tak minimalne 40t km na rok, inac ta cena by bola neskutocne vysoka

motor HDI ? mam dva 406 break 2,0hdi a 607 2,2 HDI (350t km :) ), okrem vymeny oleja (co robim sam doma) brzdoveho oblozenia , rozvodov (kazdych 70t km) som mal problem len s kompresorom klimy v 406tke

chce to len ten spravny olej, naftu, lasku a spravny medzikus, medzikus medzi volantom a pedalmi

[upravil dne 4/10/09 74dave]

Odesláno

Taky neni pravda,že řidič musí být špatnej když auto je stále v servisu.Každý auto je jiný i když vyjelo ze stejný linky,může být i zmetek.Známá vracela novou Fabii a reklamaci uznali.Tak je to s každým výrobkem.

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Také jsem se rozhodoval,zda 1.6 nebo 2.0 HDi.Vzhledem k tomu,že jezdím 5 km do práce,když vezu drahou polovičku tak 7 km,jsem si pořídil 1.6HDi.De facto jen město a jednou za rok ke tchýni necelých 700km. Překvapilo mne,že i s tou 1.6 Hdi se dá jet svižně.Na dálnici dodržuji předpisy,takže jen nárázově jedu rychleji než 130km/hod.Samo,že svezení je s 2.0HDi lepší,ale každému vyhovuje něco jiného.Za autem nic netahám,jsme jen dva a pes.Jsem sice čerství majitel -3 dny,ale zatím mě auto překvapuje.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

:rokerja som spokojny aj z jazdou aj spotrebou viezli sme sa piati chlapy každy okolo 100kg Bratislava a späť v pohode spotreba podla pc 4.7l mal som 406 1.8 16v 81kw ale 1.6hdi je lepšie

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...