Dress Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 mno já mám jeden klíč do spínací skříňky a druhý na zámky, když použiju ten do zapalování na zámky, jde zastrčit ale otočit už ne Citovat
Spec Odesláno 12. červenec 2004 Autor Odesláno 12. červenec 2004 Já mám jeden klíč na všechno, ale trošku jsem ho tam tou silou zdeformoval. byla z něj trošku šroubovice. Citovat
Dress Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 jestli si seš 100% jistej (třeba dříve fungovalo, atd....), že ten klíč tam má pasovat tak OK Citovat
Spec Odesláno 12. červenec 2004 Autor Odesláno 12. červenec 2004 Tak to už si nepamatuju jestli jsem to zkoušel... Mám dva klíče...oba pasujou do zapalování a jeden z nich 100% pasuje i do dvěří..ten druhej jsem nezkoušel... Citovat
Dress Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 já mám klíč s tím dálkovým ovladačem na centrál do zapalování, ale dveře s ním odemknout nejdou, na to je druhý klíč, který zase jde jen do dveří a nejde do spínací skříňky Citovat
Spec Odesláno 12. červenec 2004 Autor Odesláno 12. červenec 2004 Tak to máš asi jinak nebo to mám já divný, protože do zapalování mi jdou oba. Citovat
Dress Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 no divný to mám já nebo ono to není divný, prostě byli v minulosti měněny zámky nebo spínací skříňka, spíš sem myslel jestli třeba nejsi stejný případ...ale zdá se že nejsi Citovat
Fusion Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 kdyz jsme u klicu, kde se da zkopirovat a za kolik? Kdyz sem to jednou mel u nejakyho manika v zamecnictvi, nedokazal to udelat protoze vsechny strany jsou trochu inaci... nebo 2 a 2 stejny kdyz je spatne okopcenej tak pak se protaci... alespon ve dverich Citovat
Dress Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 já je nechal kopírovat v dělání klíčů a autoklíčů před tescem v Praze, ale samozřejmě je to pouze nějaký \"univerzální\" klíč bez dálkového ovládání Citovat
Petr605 Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 To Spec: jak ty pojistky? Vyřešil jsi to? K těm klíčkům: já mám dva - jeden s DO na centrál a druhý \"obyčejný\". Nastartovat jde oběma, jenom tím obyčejným třeba neodemknu kastlík. To je jedinej rozdíl mezi nima, co jsem si všim. A zámky nemám. Jenom atrapy. Citovat
Spec Odesláno 12. červenec 2004 Autor Odesláno 12. červenec 2004 Tak a je to v pr... Před chvilkou jsem se vrátil a jsem pěkně naštvanej. Jel jsem jen něco koupit a nedojel jsem ani domu. Díval jsem se na pojistky a všechny jsou OK. Ta kontrolka změnila funkci - už nesvítí před otočením klíčku, ale po otočení a opravdu to tu baterku nedobíjí. Kousek od baráku jsem zastavil u OBI a už jsem nenastartoval. Naštěstí je tam parkoviště a je to kousek i pěšky. Chivlku jsem tam na to koukal, ale pokud nebude vadnej aleternátor, tak netušim kde je chyba. Ono to totiž vede kabelem přímo z něj do baterky a pak tam jsou asi už jen nějaký malý kontrolní kabílky. Citovat
lexa Odesláno 13. červenec 2004 Odesláno 13. červenec 2004 ;)Já jsem ti to říkal. Moje 405 se chovala stejně. tak utíkej pro altíka dobíječku. Holt někerý jsou chytrý. D:D;) Už je to OK? [Editován dne 13/7/04 lexa] Citovat
Dress Odesláno 13. červenec 2004 Odesláno 13. červenec 2004 lexa: má nějakej smysl divoké řádkování, které má za následek jen bílou plochu? přehlednosti fora to rozhodně neprospěje Citovat
lexa Odesláno 13. červenec 2004 Odesláno 13. červenec 2004 Sory, sedl jsem k jinému počitači a než jsem se zorientoval, tak to bylo v prd.li. Omlouvám se. no dnes 13ka.Ale žádné výmluvy. Citovat
Dress Odesláno 13. červenec 2004 Odesláno 13. červenec 2004 každá chyba se dá napravit i např. omylem zaslání příspěvku 2x, stačí jen navolit EDITACI příspěvku a jde upravit nebo i smazat... Citovat
lexa Odesláno 13. červenec 2004 Odesláno 13. červenec 2004 Dobře, dobře tolik kritiky najednou? Už je to OK? snažím se seč můžu, ale ty stolní počítače jsou na ho.vno.:papa Citovat
Dress Odesláno 13. červenec 2004 Odesláno 13. červenec 2004 Napsán autorem lexa Dobře, dobře tolik kritiky najednou? Už je to OK? snažím se seč můžu, ale ty stolní počítače jsou na ho.vno.:papa to nebyla kritika a už vůbec ji neber nějak osobně, jen sem se snažil poradit za účelem zpřehlednění fora, což je v zájmu asi každého člena... Citovat
Petr605 Odesláno 13. červenec 2004 Odesláno 13. červenec 2004 Děkuji Dressovi, že hájí i moje zájmy.:D:D Jinak Spec shání altík. Vůbec mu nedobíjel. Podle toho, co vím, tak mu asi kixnul regulátor. Citovat
lexa Odesláno 13. červenec 2004 Odesláno 13. červenec 2004 Neberu to osobně, ale chybí mi kus nohy, asi mě vcucla 407:D:D, rada s altíkem byla dobrá, co? A to jsem auto jenom viděl na obrázku, heč. jinak v 605 se dobře jezdí, ale nechtěl bych ji, protože parkování ve městě problém, já zaparkuju snad se vším kromě Tatry s vlekem na couvačku.;):papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.