Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak to už si nepamatuju jestli jsem to zkoušel...

Mám dva klíče...oba pasujou do zapalování a jeden z nich 100% pasuje i do dvěří..ten druhej jsem nezkoušel...

Odesláno

já mám klíč s tím dálkovým ovladačem na centrál do zapalování, ale dveře s ním odemknout nejdou, na to je druhý klíč, který zase jde jen do dveří a nejde do spínací skříňky

Odesláno

no divný to mám já nebo ono to není divný, prostě byli v minulosti měněny zámky nebo spínací skříňka, spíš sem myslel jestli třeba nejsi stejný případ...ale zdá se že nejsi

Odesláno

kdyz jsme u klicu, kde se da zkopirovat a za kolik? Kdyz sem to jednou mel u nejakyho manika v zamecnictvi, nedokazal to udelat protoze vsechny strany jsou trochu inaci... nebo 2 a 2 stejny

kdyz je spatne okopcenej tak pak se protaci... alespon ve dverich

Odesláno

já je nechal kopírovat v dělání klíčů a autoklíčů před tescem v Praze, ale samozřejmě je to pouze nějaký \"univerzální\" klíč bez dálkového ovládání

Odesláno

To Spec: jak ty pojistky? Vyřešil jsi to?

K těm klíčkům: já mám dva - jeden s DO na centrál a druhý \"obyčejný\". Nastartovat jde oběma, jenom tím obyčejným třeba neodemknu kastlík. To je jedinej rozdíl mezi nima, co jsem si všim. A zámky nemám. Jenom atrapy.

Odesláno

Tak a je to v pr...

Před chvilkou jsem se vrátil a jsem pěkně naštvanej. Jel jsem jen něco koupit a nedojel jsem ani domu.:(

Díval jsem se na pojistky a všechny jsou OK. Ta kontrolka změnila funkci - už nesvítí před otočením klíčku, ale po otočení a opravdu to tu baterku nedobíjí.

Kousek od baráku jsem zastavil u OBI a už jsem nenastartoval. Naštěstí je tam parkoviště a je to kousek i pěšky.

Chivlku jsem tam na to koukal, ale pokud nebude vadnej aleternátor, tak netušim kde je chyba. Ono to totiž vede kabelem přímo z něj do baterky a pak tam jsou asi už jen nějaký malý kontrolní kabílky.

Odesláno

:D;)Já jsem ti to říkal. Moje 405 se chovala stejně. tak utíkej pro altíka dobíječku. Holt někerý jsou chytrý.

D:D;):cool::papa

Už je to OK?

[Editován dne 13/7/04 lexa]

Odesláno
Napsán autorem lexa

Dobře, dobře tolik kritiky najednou? Už je to OK? snažím se seč můžu, ale ty stolní počítače jsou na ho.vno.;):o:papa

to nebyla kritika a už vůbec ji neber nějak osobně, jen sem se snažil poradit za účelem zpřehlednění fora, což je v zájmu asi každého člena...

Odesláno

Neberu to osobně, ale chybí mi kus nohy, asi mě vcucla 407:D:D, rada s altíkem byla dobrá, co? A to jsem auto jenom viděl na obrázku, heč. jinak v 605 se dobře jezdí, ale nechtěl bych ji, protože parkování ve městě problém, já zaparkuju snad se vším kromě Tatry s vlekem na couvačku.:D;):cool::o:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...