GUT Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 Zdar borci potřebuju poradit.Špatně mi funguje servo jde jen když přidam plyn co se stím dá dělat? Citovat
tomike Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 Hladina servokvapaliny skontrolovana? Mne zacalo ist trosku tazsie a pomohla vymena kvapaliny v serve, treba skusit. Citovat
GUT Odesláno 22. červenec 2009 Autor Odesláno 22. červenec 2009 kapalina nová na řemen jsem nekoukal Citovat
oddie Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 Původně zaslal: GUT Zdar borci potřebuju poradit.Špatně mi funguje servo jde jen když přidam plyn co se stím dá dělat? Vyměnit servopumpu. Citovat
stefan.m Odesláno 24. červenec 2009 Odesláno 24. červenec 2009 zdravim mam ten isty problem. kvapalinu som menil pred rokom ale ziadna zmena... servopumpu som pozhanal z angl.verzie (nastastie za 50€) vymenena pred 2 tyzdnami vsetko sa spravalo ako pred vymenou ziadna zmena... tak som bol z toho nestastny kazdy vravel vymenit pumpu... podla toho ako sa to sprava, (rovnako ako stara pumpa) usudzujem ze mam teraz obe pumpi dobre... pekne vidiet ako ta kvapalina cirkuluje v nadobke. stredu vymenim kvapalinu lebo ma nejaku divnu mutnu farbu + vymena lozisk horneho ulozenia tlmicou (predne) minule som zistil ze mi cosi puka v naprave tak som sa nato pozrel a pri toceni volantom mi pruziny podskakuju a to vydavalo ten zvuk. tak sme z kamosom rozobrali jednu stranu az nakupujem zasa nejaku zbytocnost (ako servopumpu), cele to lozisko sa nam rosypalo uplne to bolo prehrdzavene hroza... mastastie horne ulozenie je v poriadku loziska som objdnal na obe strany (oreginal) SKF- VKD-35007 cena aj z dovozom za obe 34,5€. stredu by mal byt cas tak to vymenime aj z kapalimov v serve. teraz zasa kazdy hovori ze ked vymenim tie loziska tak ze to pojde tak ako ma, ze tam bola chyba ze to slo tazko... No aby som pravdu povedal moc tomu neverim... dam potom vediet ako to dopadlo... ak ta mozem poprosit pozry sa na tie pruziny (ulozenie) ako to ide tebe a napis Citovat
GUT Odesláno 24. červenec 2009 Autor Odesláno 24. červenec 2009 Zdar.tak uložení mám nové bylo total zarezlé když jsem dal kola do prava nebo leva tak se sama narovnala samozřejmně na zvedáku. A pak mi praskla pružina protože se pořád roztahovala a stahovala.No a servo jde pořád těžce.Kamoš mechanik mi říkal že u některých 406 to jde těžko.Brácha má taky 406 a jde mu to o poznání lehčeji tak nevím kde je problém? Citovat
MatrixChose Odesláno 24. červenec 2009 Odesláno 24. červenec 2009 Já ten problém vyřešil novou řemenicí na klice. Zkus při volnoběhu vytočit na místě kola do plnýho rejdu a když ti na konci budou padat otáčky / problikávat alťas tak seš doma. Citovat
oko1980 Odesláno 25. červenec 2009 Odesláno 25. červenec 2009 Podobný problém so servom mám aj ja, Stále ide ťazko. Už som vymenil, olej, pumpu, aj uloženie tlmičov. Ale zatial žiadna zmena. Už ma napadá iba vymeniť cele riedenie. Citovat
stefan.m Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 GUT, oko1980 - no vobec ste ma nepotesili ale myslel som si ze to nebude loziskami... MatrixChose - otacky nepadaju, nic nepreblikava PROSIM VAS nemate niekto nejaku schemu riadenia (co sa tu obcas na fore objavuje...) Dakujem Citovat
stefan.m Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 Tak loziska som vymenil ale zlebsenie ziadne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.