Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravim

mam ten isty problem.

kvapalinu som menil pred rokom ale ziadna zmena...

servopumpu som pozhanal z angl.verzie (nastastie za 50€) vymenena pred 2 tyzdnami vsetko sa spravalo ako pred vymenou ziadna zmena... tak som bol z toho nestastny :( kazdy vravel vymenit pumpu...

podla toho ako sa to sprava, (rovnako ako stara pumpa) usudzujem ze mam teraz obe pumpi dobre... pekne vidiet ako ta kvapalina cirkuluje v nadobke.

stredu vymenim kvapalinu lebo ma nejaku divnu mutnu farbu + vymena lozisk horneho ulozenia tlmicou (predne)

minule som zistil ze mi cosi puka v naprave tak som sa nato pozrel a pri toceni volantom mi pruziny podskakuju a to vydavalo ten zvuk. tak sme z kamosom rozobrali jednu stranu az nakupujem zasa nejaku zbytocnost (ako servopumpu), cele to lozisko sa nam rosypalo uplne to bolo prehrdzavene hroza... mastastie horne ulozenie je v poriadku

loziska som objdnal na obe strany (oreginal) SKF- VKD-35007 cena aj z dovozom za obe 34,5€. stredu by mal byt cas tak to vymenime aj z kapalimov v serve.

teraz zasa kazdy hovori ze ked vymenim tie loziska tak ze to pojde tak ako ma, ze tam bola chyba ze to slo tazko...

No aby som pravdu povedal moc tomu neverim... :nevim

dam potom vediet ako to dopadlo...

ak ta mozem poprosit pozry sa na tie pruziny (ulozenie) ako to ide tebe a napis

:papa

Odesláno

Zdar.tak uložení mám nové bylo total zarezlé když jsem dal kola do prava nebo leva tak se sama narovnala samozřejmně na zvedáku. A pak mi praskla pružina protože se pořád roztahovala a stahovala.No a servo jde pořád těžce.Kamoš mechanik mi říkal že u některých 406 to jde těžko.Brácha má taky 406 a jde mu to o poznání lehčeji tak nevím kde je problém?

Odesláno

GUT, oko1980 - no vobec ste ma nepotesili :( ale myslel som si ze to nebude loziskami...

MatrixChose - otacky nepadaju, nic nepreblikava :nevim

PROSIM VAS nemate niekto nejaku schemu riadenia (co sa tu obcas na fore objavuje...)

Dakujem

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...