Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

toto bych udělal na zimní sezonu s plecháčema., líbí se mi jak je to ve sněhu vidět.. neni to ošklivý ani nemůžu říct že pěkný (na fotce) za mě bych dal dolu ty samolepky na prahu

Odesláno

samolepky pujdou dolu az na jare:)stali nejaky penize,tak tam musi chvilku vydrzet:D

jinak tyto kola budou na zimni provoz,byli puvodne cerne,ale vubec nevynikly,takhle jsou aspon videt

Odesláno

Je to zvláštní, ale není to vůbec špatné :aut

Ad volant: Nechával sis na něm zesilovat věněc? Případně na kolik mm? A to rozdělení švů sis určil ty, nebo to udělali sami? Dík :)

Odesláno
Je to zvláštní, ale není to vůbec špatné :aut

Ad volant: Nechával sis na něm zesilovat věněc? Případně na kolik mm? A to rozdělení švů sis určil ty, nebo to udělali sami? Dík :)

venec jsem nenechaval zvetsovat,ale je sirsi oproti origo.moc pekne se drzi.pocet svu si muzes urcit sam,myslim ze je v nabidce od jednoho po sest svu

Odesláno

Počet švů je mi jasný, to jsem si tam četl. Spíš mě zajímá to rozvržení. Já bych chtěl ty dva vrchní švy určitě blíž k sobě ;)

EDIT: Můžeš mi prosím změřit sílu tvéhu věnce? Dík

[upravil dne 27/9/11 13:26 od Andreww]

Odesláno

tak ty kola luxus už jen z toho důvodu že to nemá každý...a vždy je lepší vyčnívat:) ..takže za mě velké plus;)

[Edited on 27/9/11 13:22 by KingSpade]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...