yogi Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 prosím o radu ohledně ukazatele benzinu v nádrži. Jako první jsem vyměnil budík. a nic jen svítí kontrolka prázdné nádrže a nic se jinak neděje. kde je asi chyba??dííky Citovat
sponny Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 Chyb může bejt víc, ale co třeba plovák? Zvedni pravý zadní sedák a pak už ho najdeš. Citovat
yogi Odesláno 20. červenec 2009 Autor Odesláno 20. červenec 2009 aha myslel jsem že je zadní sedák nějak přišroubován nejde mi zvednout... Citovat
Drummsik Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 chytni sedák v tý spáře mezi sedákem a opěradlem. Třeba uprostřed nebo na obou koncích a prostě zaber směrem nahoru. Rovnou vysaj všechny mrtvá malá zvířátka, sušenky po dětech. atd Když sem to poprvé rozdělával já, taky sem se divil co tam za poklady. Citovat
OK406 Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 Takto to vypadá po odstranění sedáku: Citovat
Ferry Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 jak tak koukam, mas vice problemu s elektrikou, zkus se podivat pod ten plast co je vedle pedalu spojky, pod nim najdes cerny a hnedy konektor, mimojine tam vedou draty jak od palivomeru, tak draty od zpateckovyho svetla, ktery ti taky nefunguje, mrkni jestli tam neni nahodou nejaky zaoxidovany kontakt Citovat
yogi Odesláno 22. červenec 2009 Autor Odesláno 22. červenec 2009 za sedákem je jěště kratka nějak divně přidělaná je to plech a nějaké nýty co s tím? odseknout?? Citovat
Guest servisman Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 odseknout nýtek taky jsem to udělal když jsem se potřeboval k tomu dostat Citovat
yogi Odesláno 22. červenec 2009 Autor Odesláno 22. červenec 2009 ok, mám jěště dotaz auto mi občas nejde do otáček, chci rychle někoho předjet a je to jako když se dusí nebo mě něco brzdí bud musím ubrat plyn nebo to přečkat a srovná se to samo. nikdy to nedělalo, minule jsem chtěl rychle přez křizovatku a šlápnul jsem na to a bylo to jak jízda v trabantu Citovat
fifowole Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 panove vzal jsem poprve plnou nadrz, ze si konecne zmerim spotrebu atd. (taky mam ted chvili dodelanej PP) no zezacatku se mi libilo ze uz mam najeto tolik km a furt mam spoustu nafty dle ukazatele.. jenze ted uz to prestava byt sranda.. mam najeto 780 km a rucicka ukazuje ze zbyva jete pulka nadrze coz si myslim ze je nesmysl.. palubak ukazuje ze dojezd je cca 400 km.. tak nevim cemu verit? Muze to byt spatnej plovak? Nebo co jineho? Citovat
Havelka406 Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 Původně zaslal: fifowole panove vzal jsem poprve plnou nadrz, ze si konecne zmerim spotrebu atd. (taky mam ted chvili dodelanej PP) no zezacatku se mi libilo ze uz mam najeto tolik km a furt mam spoustu nafty dle ukazatele.. jenze ted uz to prestava byt sranda.. mam najeto 780 km a rucicka ukazuje ze zbyva jete pulka nadrze coz si myslim ze je nesmysl.. palubak ukazuje ze dojezd je cca 400 km.. tak nevim cemu verit? Muze to byt spatnej plovak? Nebo co jineho? je to uplne normalni, me to dela taky :-) podle me to pocita podle prumerne spotreby( a podle toho pada i rucicka palivomeru) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.