Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

prosím o radu ohledně ukazatele benzinu v nádrži. Jako první jsem vyměnil budík. a nic jen svítí kontrolka prázdné nádrže a nic se jinak neděje. kde je asi chyba??dííky

Odesláno

chytni sedák v tý spáře mezi sedákem a opěradlem. Třeba uprostřed nebo na obou koncích a prostě zaber směrem nahoru. Rovnou vysaj všechny mrtvá malá zvířátka, sušenky po dětech. atd :mad: Když sem to poprvé rozdělával já, taky sem se divil co tam za poklady. :mrk

Odesláno

jak tak koukam, mas vice problemu s elektrikou, zkus se podivat pod ten plast co je vedle pedalu spojky, pod nim najdes cerny a hnedy konektor, mimojine tam vedou draty jak od palivomeru, tak draty od zpateckovyho svetla, ktery ti taky nefunguje, mrkni jestli tam neni nahodou nejaky zaoxidovany kontakt

Odesláno

odseknout nýtek taky jsem to udělal když jsem se potřeboval k tomu dostat

Odesláno

ok, mám jěště dotaz auto mi občas nejde do otáček, chci rychle někoho předjet a je to jako když se dusí nebo mě něco brzdí bud musím ubrat plyn nebo to přečkat a srovná se to samo. nikdy to nedělalo, minule jsem chtěl rychle přez křizovatku a šlápnul jsem na to a bylo to jak jízda v trabantu

• O 9 měsíců později...
Odesláno

panove vzal jsem poprve plnou nadrz, ze si konecne zmerim spotrebu atd. (taky mam ted chvili dodelanej PP) no zezacatku se mi libilo ze uz mam najeto tolik km a furt mam spoustu nafty dle ukazatele.. jenze ted uz to prestava byt sranda.. mam najeto 780 km a rucicka ukazuje ze zbyva jete pulka nadrze coz si myslim ze je nesmysl.. palubak ukazuje ze dojezd je cca 400 km.. tak nevim cemu verit?

Muze to byt spatnej plovak? Nebo co jineho?

Odesláno
Původně zaslal: fifowole

panove vzal jsem poprve plnou nadrz, ze si konecne zmerim spotrebu atd. (taky mam ted chvili dodelanej PP) no zezacatku se mi libilo ze uz mam najeto tolik km a furt mam spoustu nafty dle ukazatele.. jenze ted uz to prestava byt sranda.. mam najeto 780 km a rucicka ukazuje ze zbyva jete pulka nadrze coz si myslim ze je nesmysl.. palubak ukazuje ze dojezd je cca 400 km.. tak nevim cemu verit?

Muze to byt spatnej plovak? Nebo co jineho?

je to uplne normalni, me to dela taky :-) :roker

podle me to pocita podle prumerne spotreby( a podle toho pada i rucicka palivomeru)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...