Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přátelé stala se mi nemilá věc... přítelkyni odtáhli v Německu auto :-( Parkovala na parkovišti pro zákazníky Netto přes noc a nějakej dobrák to nechal odtáhnout. Na policii mi řekli, že o tom záznam nemaj, ale dali mi adresu parkoviště, kam se v téhle lokalitě auta odtahují a tam jsme auto skutečně našli, s lístkem \"před vyzvednutím volejte číslo....xxx\". Tam jsem zavolal a chtěli jméno a adresu, dal jsem ji své jméno a svoji adresu v Německu (kolej) a auto jsme si odvezli (parkoviště bylo otevřené). Včera mi přišel dopis (zkomolené jméno), resp. faktura na 150€. Platit se nám to fakt nechce. Dotaz zní: myslíte, že by stačilo preventivně nechat změnit SPZku... oni mají jen moje (zkomolené) jméno a adresu tady (a ještě s blbým číslem pokoje) a pak tu SPZku. Jediný čeho se bojím, aby si přes naši policii nezjistili přes tu SPZ vlastníka. Co byste dělali? Nechci si zavařit na průser ale těch 150€ je přece jen pro studenty nepříjemný.

Odesláno

Podle toho co jsi napsal, tak je to firma která se zabývá touto činnosti a aby pak nepřišel exekutor. A navíc pokud dojde po nějakých např. 5-ti letech, tak ta částka může být o hodně vyšší. Snad Ti někdo poradí lepší.

Odesláno

Lepší neporadím. Stát se v Německu nežádanou osobou se zákazem vstupu na území opravdu není to pravé. A Německé úřady melou pomalu, ale důkladně. Takže zaplať a příště si dej pozor.

Odesláno

Der ganze Tschechische Volk ist eine Simulantenbande :D Na nemecke urady bych asi ceske ojebavky nezkousel, student nestudent, tohle je holt skola zivota a jak uz psali ostatni lepsi zaplatit 150 ecek ted, nez za nejakou dobu xkrat tolik

Odesláno

Chlapi díky za připomínky. Kdo psal, že se snažím o typický čecháčství (vyjebat s předpisy), měl možná pravdu. Ale taky nechci problémy do budoucna... Spíš jsem chtěl od někoho slyšet něco jako \"Hele, já nezaplatil pokutu a pak na mě přišli a platil jsem 10x tolik\" nebo \"bacha, oni si zjistí totožnost majitele přes naší policii\" atd... prostě konkrétní zkušenosti...

Odesláno

hele to stou policii ze si to zjisti to si myslim ze oni uz to skoro vedi zase nejsou uplne blbi a jestli to byla nejaka firma primo na odtah tak stejne mas vsechno napsany a kor jestli jsi tam neco podepsal.Proste doporucuji zaplatit nez pak bejt jeste vic v pr... (za blbost se plati) vim nastve to ale co nadelas

Odesláno

Projistotu uved své jméno a to správně napsané a né skomolené! Aby do budoucna nevznikl problém skrze nějaké ,,písmenko\". Pokud je to možné, dojdi tam osobně a zaplať to na místě oproti potvrzení se správním jménem! A příště parkujte správně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...